سلام دوستان
من تازه میخوام این بازی رو نصب کنم ولی نیاز مد کمک هستم ممنون میشم کمکم کنید چون باید اینا رو بفهمم با تشکر از کمکای سریعتون چون میدونم زود کمکم میکنید مگه نه؟
.gif)
1:این بازی ظاهرا دوستان میگن سانسور داره درسته؟ و اینکه من بدون سانسور رو از کجا میتونم گیر بیارم چون پچ هان کافی که براش نیست!!!
.gif)
2:ببخشید دوتا پچ برای بازی داریم یعنی یکی برای نصب و یکی برای ادیت کاری من اینو نمیدونم!!!!!!
3: راستی قضیه این چی هست Rockestar social) club) اینم یه پچ هست که توسط راکستار بیرون اومده بازم از این ها هست؟ اونوقت این برا چی هست؟ برای انلاین بازی کردن؟ بعد دووستان میگفتن هم اکانت انلاین داره هم افلاین یعنی ساخت اکانت الاین با افلاین فرق داره؟ راستی چه جوری بسازم؟
.gif)
حالا کارش چیه یعنی انلاین با چند نفر دیگه میتونم بازی کنم چه جوری یعنی یککمی یکی برام توضیح بده!!
4:و اینکه روش های تقلبش چیا هستن؟ یکی رمز ها یکی ترینر ها و یکی هم alice ها دیگه؟
بعد این alice چی هست و تو چه مسیری از بازی باید کپی کرد و تا وقتی که پاکش نکنیم از تو همون مسیر کار میده؟
.gif)
............................................
5:راستی برای انلاین بازی کردن هم این تقلب ها جواب میده یا چیز های دیگه ای براشون هست؟؟؟
6:ممنون دوستان لطفا کمکم کنید چون گیرم هیچی نمیدونم ممنون
.gif)
.gif)
.gif)