تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 734 از 973 اولاول ... 234634684724730731732733734735736737738744784834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,331 به 7,340 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

10

سلام دوستان
    من تازه میخوام این بازی رو نصب کنم ولی نیاز مد کمک هستم ممنون میشم کمکم کنید چون باید اینا رو بفهمم با تشکر از کمکای سریعتون چون میدونم زود کمکم میکنید مگه نه؟
    1:این بازی ظاهرا دوستان میگن سانسور داره درسته؟ و اینکه من بدون سانسور رو از کجا میتونم گیر بیارم چون پچ هان کافی که براش نیست!!!
    2:ببخشید دوتا پچ برای بازی داریم یعنی یکی برای نصب و یکی برای ادیت کاری من اینو نمیدونم!!!!!!
    3: راستی قضیه این چی هست Rockestar social) club) اینم یه پچ هست که توسط راکستار بیرون اومده بازم از این ها هست؟ اونوقت این برا چی هست؟ برای انلاین بازی کردن؟ بعد دووستان میگفتن هم اکانت انلاین داره هم افلاین یعنی ساخت اکانت الاین با افلاین فرق داره؟ راستی چه جوری بسازم؟
    حالا کارش چیه یعنی انلاین با چند نفر دیگه میتونم بازی کنم چه جوری یعنی یککمی یکی برام توضیح بده!!
    4:و اینکه روش های تقلبش چیا هستن؟ یکی رمز ها یکی ترینر ها و یکی هم alice ها دیگه؟
    بعد این alice چی هست و تو چه مسیری از بازی باید کپی کرد و تا وقتی که پاکش نکنیم از تو همون مسیر کار میده؟
    ............................................
    5:راستی برای انلاین بازی کردن هم این تقلب ها جواب میده یا چیز های دیگه ای براشون هست؟؟؟
    6:ممنون دوستان لطفا کمکم کنید چون گیرم هیچی نمیدونم ممنون
    من تا یه جایی کمکت می کنم.
    1-این بازی اصلا سانسور نداره و چیزی واسه سانسور نداره هات کافی هم نداره.
    2-این تو امضای آقا محمد رضا هست.خوب توضیح داده.
    3-این واسه اجرای بازی لازم اگه نباشه بازی اجرا نمیشه اکانت هم نمی خواد باید کرک کنی که کرک RAZOR از همه بهتره.
    4-ALICE رو تازه می شنوم اما ترینرش تو فروم هست و رمز هارو هم هر جا سرچ کنی گیر میاد.باید با تلفن وارد کنی.
    اگه نقصی بود ببخشید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

Alice از بهترین راه هایت قلب هست . فعلا نمیتونم توضیح بدم . ولی باید فایلاشو توی محل نصب بازی بریزی

نسخه جدیدشم که آنلاین ساپورت نمیکنه

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

1:خوب ببخشید این alice یه فایلی هست که یکی برای جون و یکی برای یه چیزه دیگست؟ خوب من از کجا باید دانلود کنم و اینکه مگه ورژن های مختلف داره چون شما گفتید نسخه جدید برای انلاین کار نمیکنه یعنی قبلیا کار میکرد؟(اقا حجت لطفا یکمی توضیح بدید)
    2:و بعد اینکه کسی تا حالا انلاین بازی کرده؟ یکمی میشه براش توضیح بدید؟
    3:همچنین اینکه روی ویندوز 7 جواب میده مشکلی نیست؟؟؟
    4:راستی این social club پچ رسمی راکستار برای رفع مشکل هست دیگه غیر از این پچ دیگه ای هست برای رفع عیب های بازی؟
    راستی برای رفع مشکل دوربین و لرزشش باید چه کرد؟
    5:و اینکه االان بهترین کرک همین razor هست ؟ پس اون کرکی که داخل دی وی دی هست چکارست اونوقت!
    6:دوستان یه جایی شنیدم بیشتر این مشکلات دوربینو و سایه ها برای کرک و قبل از اینکه پچ نصب کنید کرک رو عوض کنید این درسته ایا ؟
    7:بعد ببخشید این xlive برا چی هست برا اینکه اگه به مسیر گفته شده کپی کردیم سیو کار نکرد از این استفاده کنیم؟خوب این xlive رو که دانلود کردم چکار کنمش؟اونوقت سیو بازی رو چه کنمش؟؟
    8:راستی در حال حاضر مشکل سایه ها و پیچو تاب خوردن و حرکت بی ربط دوربین با کرک حل نشده؟ یا باید حتما از پچ استفاده کنیم؟؟؟؟؟ و مشکلات گرافیکی!!!!
    9: این social club رو نصب نکنیم یعنی بازی اجرا نمیشه یا ممکنه مشکل دار باشه؟؟؟ بعد با همین razor هم کار میده؟
    من دیوونه شدم اصلا هیچ بازی رو ندیدم اینقدر دردسر داشته باشه دارم دیوونه میشم !!!!! هیچ جی تی ایی اینقدر مشکل نداشته تاحالا!!!
    ممنون میشم کمکم کنید
    Last edited by a.z.p.z; 25-05-2009 at 21:53.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

من اورجینال داشتم گفتم آنلاین ...

سرچ کنیت و گوگل همه چی رو متوه می شی؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

جان یعنی اورجینال نباشه انلاین نمیشه بازی کرد!!؟!!؟!!
    جواب اون سوال ها مم یکی بده ممنون میشم......
    حجت جان یکمی هم در مورد alice بگی ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام دوستان عزیز خوب هستین ببخشید من دنبال یه چند تا چیز میگشتم و چند تا سوال دارم!!
    1:الان پچ رسمی راکستار کو هست ساختنش میتونیم استفاده کنیم هاون؟؟؟؟؟
    2:اون اکانت افلاین که میشه برای سوشیال راکستار کلوب ساخت کاربردش چیه چون بدون زدن هیچ چیزی میشه بازی رو اجرا کرد!!!
    3:حالا چه جوری بسازیم؟
    4:الان چه پچ های غیر رسمی براش اومده؟ 1.1. و 1.2 و 1.3؟ (البته غیر از پچ دوربینو سایه ها و......) بعد هر ورژنی از این پچ ها یکسری مسایل کلی رو درست میکنه یا نه فقط یک چیز رو؟
    5:هممون الانم از کرک رازور استفاده کنیم باز دیگه درسته؟؟؟؟

6:کیی از دوستام موقعه ای که صفحه سیاه میشه رو صفحه سیاه گیر میکنه مشکل از چیه کرک؟ همین رازور هست فکر کنم پچی چیزی نصب کرده محمد جان و..... شما نظرتون چیه؟؟؟؟

7:این فایل xlive برای سیو حتما باید باشه یعنی ممکنه برای بعضی ها بدون این کار کنه یا نه یا حتما همه باید داشته باشن!!!
    بعد ببخشید این xlive رو وقتی دانلود میکنیم چی هست فایل هست پوشه هست بعد اونو یه بار تو
    app data/microsoft/xlive کپی کنم بعد دوباره یه بار فایل سیو رو تو این مسیر کپی کنم؟؟؟
    8:کسی در مورده فایل های alice چیزی میدونه؟
    9:الان بیشتر دوستان مشکل حرکت ماشین سایه ها عدم لود تکستچر های گرافیکی افت فریم هنگام شب و دون دون شدن تاریکی ها رو دارن الن میدونم با کرک رازور و بعضی از پچ ها و تنظیم نور ها این مشکلات رو برطرف کرد اما پچ رسمی چیکارست؟

10:این پچ ها رو چه جوری نصب کنم و چه جوری پاکشون کنم چون ممکنه از اولم بدتر بشه!!!!!

روش کرک :

1- فایل ها را در محل نصب بازی کپی کنید .

2- بازی را اجرا کنید و مراحل ورود به Social Club را Skip کنید .

3- در صورتی که از شما دوباره همین درخواست را کرد آپدیت های XLive را دانلود و نصب کنید .
    (اپدیت xlive خوب چه ورژن هایی براش هست و من باید تو کدوم مسیر بریزم؟ همچنین برای سیو ها چی؟؟؟؟؟
    شما مسیرش رو در ایکس پی و ویستا میدونید برای سیو ها؟

ممنون دوستان ممنون میشم جواب سوال های منو بدید چون خیلی مشکل دارم!!!!!
    اگرم تونستید حداقل اونایی رو که میدونید بهم توضیح بدید با تشکر و سپاس بی صبرانه منتظر جواب هستم و لطف بزرگی بهم میکنید!
    با تشکر
    Last edited by a.z.p.z; 26-05-2009 at 17:19.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اهان راستی این game for windows کارش چی هست؟ برای اجرای بازی حیاتی هست؟ اونوقت برای سیو بازی هم کاربرد داره یا نه؟
    ممنون دوستان!!!!!!!! برای سیو ها هم در حالت عادی میشه بدون xlive هم کپی کرد دیگه؟
    با تشکر از تمام دوستانی که به این سوال های من جواب بدن تشکر ویژه به عمل خواهد امد چون همینا رو نمیدونم ممنون منتظر کمکای استادان ایوی هستم!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

13

اهان راستی این game for windows کارش چی هست؟ برای اجرای بازی حیاتی هست؟ اونوقت برای سیو بازی هم کاربرد داره یا نه؟
    ممنون دوستان!!!!!!!! برای سیو ها هم در حالت عادی میشه بدون xlive هم کپی کرد دیگه؟
    با تشکر از تمام دوستانی که به این سوال های من جواب بدن تشکر ویژه به عمل خواهد امد چون همینا رو نمیدونم ممنون منتظر کمکای استادان ایوی هستم!
    بله باید نصب باشه . برای کپی سیو ها هم باید Xlive رو کپی کنی. البته من پچ 1.0.3 ندارم ولی شنیدم یکی می گفت که نیاز به Xlive نداره .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

یعنی با پچ 1.0.3 فقط با کپی کردن تو مسیر حله مشکلی نداره؟ حالا از XLIVE هم استفاده میکنیم!
    اما سوالم اینه که این XLIVE اپدیت های مختلفی براش اومده یعنی ورژن های مختلفی براش هست؟یا نه یک فایل هست فقط بعد اون فایل رو تو چه مسیری با سیومون باید کپی کنیم؟
    سئال اصلیم اینه این فایل XLIVE با سیومون باید تو یک جا باشن(در صورتی که از XLIVE استفاده کنیم نه حالت معمولی)>؟؟؟
    در حالت عادی که نه فرق میکنه مسیر سیو؟ من این رو نتونستم پیدا کنم!!!!!!!!!!
    , و اینکه کرک رازور ورژن های مختلفی داره یا نه؟ اگه داره کدوم با پچ 1..1 و 1.2 سازگاره کدوم با 1.0.3؟(فکر کنم یکی باشن اینطور نیست؟؟؟؟؟
    کسی میدونه چه تغییراتی در پچ 1.0.3 نسبت به 1.0.2 داده شده یا لینکی از توسایت بده چون من ندیدم!
    ..................................................
    (محمد جان شما مودی برای تغییر لباس و چاپ عکس رو لباس نیکو دیدی هست تو سایت های خارجی؟(چون یه فیلم دیدم اینکارو کرده بود! ممنون منتظرم)

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان

اوایل که این بازی اومده بود من خریدم ولی دیدم برای نصب هزارویک درده سر داره مثلا دیدم پچ میخواد یا باید چند فایل رو با هم نصب کنی که ما هم به کلی گذاشتیم کنار تا حالا

حالا من میخواستم بدونم بعد از گذشت این مدت دیگه بازی درست شده نیازی به پچ متفاوت نیست منظورم اینکه یک پچ دانلودکنم و دیگه بازی درسه و سایه هاش برفکی نشه و مشکلات مخصوص خودش که بود دیگه نداشته باشه

در یک کلام می خوام با نصب بازی مثل همون San anderias راحت بازی کنم و دوربینو از اینجور مسائل خراب نباشه

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •