تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 734 از 1185 اولاول ... 234634684724730731732733734735736737738744784834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,331 به 7,340 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آقا ما یه سمپل 5 میل مونت بلانک لجند تو جعبه اصل از بازار خریدیم 8 تومن ولی نه پخش بویی نه موندگاری ای! پس چیه اینقدر تو این فروم ازش تعریف میکردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
    چهار ونیم میله! در ضمن زیادی ارزون خریدی من بعد عید از دوستم تو بازار 10 تومن خریدم که همونم همون موقع 12 میداد و سایر قیمتاش هم پایینتر از جاهای دیگس.ا

حتمالا قلابی بهت داده.پخشش بد نیست ولی موندگاریش نسبتا پایینه ولی نه خیلی

2. 2 کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

بابا شما چرا فکر میکنی وان میلیون خیلی شاخه؟ برادر من جزو 10 تا عطر خز و خیل ایرانه از بس که همه میزنن و مشابه هم زیاد داره.

جدا از پخش بو و بعضا ماندگاری بنظر من خاص بودن بو خیلی مهمه نه اینکه از بغل هرکی رد میشی بوی عطرتو بده .

در ضمن اصلا وان میلیون عطر مهمونیه و اصلا بدرد استفاده روزانه(غیر از زمستان)نمیخوره
    همیشه گفتم ادکلن سلیقه ای هست.بنده خدا دوستش داره.نه حالا ایشون خیلیا دیگه هم دوستش داشتن که رفتن خریدن.منم بوی اولش رو دوست دارم ولی بعدش چون شدت کم نمیشه اذیتم میکنه.

بابا اگه میخواین ادکنی ببینین پخش بوش چطوریه برین تو سایت fragrantica.com قسمت Sillage اون ادکلن رو ببینین !!!
    اونقدارم سخت نیست !
    والا بهتر از اونه که یکی بیاد بگه وان میلیون پخش بو نداره ! یا یکی دیگه میاد میگه از پخش بوش راضی نیستی وود بگیر و از جور حرفای ...
    محمد جان فکر میکنی خود سایت اومده بررسی کرده؟خب یه سری مثل من و شما اومدیم رای دادیم که میزنه فلان قدر پخش بو.بعدش نمونه ای که تو اروپا و آمریکا عرضه میشه اکثرا با اینجا فرق

داره.و شما نمیدونید کی درست گفته و کی درست نگفته.تو چه شرایطی بوده.

وقتی مثلا میگه موندگار هست یا نیست با چی مقایسه کرده که هست یا نیست.

کلا بهتره خودت بری تست کنی تا از نظرات دیگران استفاده کنی.
    Last edited by cyber861; 23-08-2012 at 23:55.

4. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

بابا شما چرا فکر میکنی وان میلیون خیلی شاخه؟ برادر من جزو 10 تا عطر خز و خیل ایرانه از بس که همه میزنن و مشابه هم زیاد داره.

جدا از پخش بو و بعضا ماندگاری بنظر من خاص بودن بو خیلی مهمه نه اینکه از بغل هرکی رد میشی بوی عطرتو بده .
    خاص بودن یعنی بیخیال بو های گرم و شیرین و خنک شدن ؟ و خاص باشی ولی خودتم زیاد حال نکنی ؟

۸۰ درصده اطرافیانه من بر خلافه اطرافیانه شما تا حالا این عطر رو نداشتن ، حالا خوشبختانه یا بدبختانه

دورانه خز شدن یکی دو ساله ، بعد دوباره کار تک میشه ، خدا کنه بیشتر خز بشه و شما هم تاکید بکنی تا دیگه کسی نخره و امثاله من برن بخرن

در ضمن گفتن خز شدن و این حرف تقریبا حرف مسخره ای هست توی دنیای عطر ، من اکثره عطربازهایی که میشناسم با یه مدل خاص ازشون یاد میشه و یه جورایی امضاشونه
    Last edited by ravani_13; 24-08-2012 at 00:17.

6. 4 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بابا اگه میخواین ادکنی ببینین پخش بوش چطوریه برین تو سایت fragrantica.com قسمت Sillage اون ادکلن رو ببینین !!!
    اونقدارم سخت نیست !
    والا بهتر از اونه که یکی بیاد بگه وان میلیون پخش بو نداره ! یا یکی دیگه میاد میگه از پخش بوش راضی نیستی وود بگیر و از جور حرفای ...
    Sillage کجاشه؟

مثلا این
    Sillage ش کجاس؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز من برای یک پزشک مرد حدود 50 سال یک ادکلن تا رنج نهایت 80 میخوام بخرم
    لطف مکینید راهنماییم کنید چی بگیرم که مناسب ایشان باشه
    در ضمن من تهران هستم توروخدا جاهای معتبر که ادکلنهاشون 100 درصد اصل هست رو بهمون معرفی کنید 99 درص تقلبی میندازن به آدم
    Last edited by arman486; 24-08-2012 at 04:44.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

محمد جان فکر میکنی خود سایت اومده بررسی کرده؟خب یه سری مثل من و شما اومدیم رای دادیم که میزنه فلان قدر پخش بو.بعدش نمونه ای که تو اروپا و آمریکا عرضه میشه اکثرا با اینجا فرق

داره.و شما نمیدونید کی درست گفته و کی درست نگفته.تو چه شرایطی بوده.

وقتی مثلا میگه موندگار هست یا نیست با چی مقایسه کرده که هست یا نیست.

کلا بهتره خودت بری تست کنی تا از نظرات دیگران استفاده کنی.
    نه خود سایت برسی نکرده ولی خب همین مردم یه دونه رای که ندادن -این امکان تازه اومده و تو همین مدت کم برای بعضی ادکلن ها تا 100 نفر هم رای دادن ! 100 نفر بیشتر میشه اعتماد کرد یا یه نفر !؟ کلا کاملا حدود یه ادکلن دستت میاد با این امکان جدید
    با چیزی مقایسه نکرده اگه دقت کنین درجه های موندگاریش ساعت داره درجه های پخش بوش هم فاصله داره
    Sillage کجاشه؟

مثلا این Sillage ش کجاس؟
    ادکلن های معروف تر این ادکلن اینقدر خاص هست که حتی رایحه هاش هم تو این سایت نیست !

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان عزیز در مورد مونت بلنک لجند باید بگم که پخش بوی خوب و موندگاری این عطر متوسط هست اینقدری که شما گفتی کم نیست بنده هم 4 و نیم میل 12 خریدم

11. این کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

پیور هاوانا در مقایسه با وان ملیون روی پوست بنده هم موندگاری و هم پخش بوش بیشتره به شخصه هیچوقت نتونستم با وان ملیون ارتباط برقرار کنم و هیچوقت خوشم نیومد ازش

13. 2 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

پیور هاوانا بوی توتون و اینا میده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

وان میلیون بوی خیلی تکی نداره ولی بوش بد هم نیست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •