واکنش هم تیمی های ایرانی وقتی داریم با تیم رقیب که خارجی هم هستند مشاجره می کنیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واکنش هم تیمی های ایرانی وقتی داریم با تیم رقیب که خارجی هم هستند مشاجره می کنیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hm741; 25-07-2013 at 14:21.
حالا یک صفر جا موندگیر نده
Like![]()
خدا بهت صبر بده عزیزم![]()
من چرا نمیتونم ببینم![]()
Last edited by pancha73; 25-07-2013 at 17:47. دليل: دیدم دیدم like:-D
من پیش خودم گفتم بابا مشکل مال همه هست بیا بی خیال شو که عوض کنی شاتل رو ، یه جورایی از تنبلی هم بود . زورم میومد برم یه خط تلفن بخرم . اما یکشنبه میرم این خط تلفن رو میگیرم و باهاش با یه شرکت دیگه نت می گیرم . حالا موندم کدوم شرکت بگیرم .
از یه شرکتی بگیر که بهت نت گیمری بده((توی ایران نیست الکی نگرد))
حداقل از یه شرکتی بگیر که برات پروفایل درست کنه یعنی بیاد بهت پروفایل گیمری بده اون موقع از سرعت پیج و دانلودت کم می کنند ولی به جاش پینگت را پایین میارند
کمتر شرکتی این کار ها را میکنه ولی اگه پیدا کنی موقع لول بازی کردن این شکلک ها را از خودت در میاری((موقع لانچ گیم این شکلی هستی
))
به هرحال موفق باشی ما که از این شرکتا تو محل زندگیمون نداریم![]()
مشکل الآن پینگ نیست ، اون تایم اوت هاست . من پینگم حرف نداره ولی تایم اوت دارم ، در حالی که با دوبرابر این پینگ هم میتونم بازی کنم به راحتی به شرطی که تایم اوت نداشته باشم .
من پینگم 120 بدون تایم اوت 256 مخابرات سرعت دانلود 300 . 1 تا 7 مجانی .
تو ایران هیچ نت خوبی دائمی نیست
من هم تا دیروز پینگم تو دوتا2 130 بود الآن وضعم اینه .
این شاتلی ها الان همین کارو کردن خیر سرشون پروفایل منو تغییر دادن پینگ که میگیری همه چی آرومه من چه قد خوشبختم . میری تو بازی لگ دیسکانت .لانچر بسته میشه . دیگه نمیشه لاگ این کرد . ...
داداش فک می کنی پینگ من تایم اوت داره ؟ اگه یه تایم اوت پیدا کردی من اسممو عوض می کنم . اما دیسکانت و لگ تو بازی نمیدونم چیه . جالب این بود که تو ساعات ترافیک مجانی پینگ من به حالت سبز می رسید و میشد بدون هیچ مشکلی بازی کرد . الان چند روزه که هر 5 مین یک بار تو همون ساعات ترافیک مجانی هم دیسکانکت می شه . بقیه ساعات هم که اصلا قابل بازی کردن نیست ...
به نظر منم مشکل پینگ نیست چون تو اون دوران مبارک من با یه ترفندی بازی می کردم کل ساعات شبانه روز و پینگم روی 400 بود اما اصلا لگ نداشتم .
الان من نمیدونم این پینگ ها که ما از 4.2.24 و 8.8.8.8 میگیریم چه قد درسته . چون اونجا تایم اوت ندارم اما تو بازی لگ . باید پینگ جای دیگه رو تست کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)