از چه سرویسی استفاده میکنی ؟ 512 یا 1 مگ ؟ از کدوم شهری ؟
از چه سرویسی استفاده میکنی ؟ 512 یا 1 مگ ؟ از کدوم شهری ؟
امشب سر ساعت خاصی (4) دیسکانکت شدم
کسی این مشکلو داره؟؟؟
امشب سر ساعت خاصی (4) دیسکانکت شدم
کسی این مشکلو داره؟؟؟
امشب از همه شب ها بیشتر دانلود داشتم
![]()
اون موقع که تازه سرعت را رو کم کرده بودن رفتم صبانت گفتم چرا اینجوریه؟
گفتن ISP های دیگه از ما شکایت کردن چون به کسی که سرویس 128 خریده سرعت 2048 میدیم. ما هم مجبور شدیم سرعت رو کم کنیم!
رقابت سالم تو این مملکت یعنی این!
چی میگی شما واسه خودت خوبه من خودم تو تهرانم تا هفته پیش 2048 بوده الان شده 1024 ...
تو تهران باید بالا بده 1024 رو بزاره در کوزه ش ...
ضمنا من 1 مگ سه ماهه دارم نه 128 ...
1 مگ هم آپش باید خیلی بالاتر باشه ...
خیر؛ پهنای باندی که شما از صبانت میخرید، پهنای باند دریافت اطلاعات هست.
صبانت (به طور معمول) برای تمام یوزرها، upstream رو 512 میبنده. مورد شما (یا شاید محل/منطقه شما) یا اتفاقی یا استثنایی است.
همچنین صبانت پورت تمامی یوزرها رو همانند هم میبنده و تفاوتی وجود نداره شما چه سرعتی بخرید؛ فقط درموقع استفاده این تفاوت معلوم خواهد شد، وگرنه مقداری که برای پورت شما بازگذاشته شده، برای همه یکیه. مگر مواردی که به دلیل خطای انسانی/سیستمی، یا استثنائات محلی/مراکز مخابراتی، در سیستم های صبانت، این مقادر برای برخی متفاوت باشند. برای مثال قبلاً میگفتند برای برخی مراکز مخابراتی، در مشهد و تبریز، down-stream ـی برابر 4096 بسته میشه...
همچنین طبق اینکه اینترنت در ایران دژمن شماره 1# شمرده میگردد، علاوه بر ممنوعیت ارائه اتصال (اخیراً، حداقل به جز مخابرات و ایرانسل، فقط نامحدود) بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه به مشترکین خانگی، تمامی ISP ـها موظفند، طبق حکم حکومتی، نباید به هیچ وجه سرعت آپلود کاربران خانگی ترجیحاً بیشتر از 512Kbps و 1 مگابیت بر ثانیه برسد.
شرکت ها هم فقط در حد حفظ کیفیت اینترنتشون موظفن که پهنای باند آپلود ببندن (یعنی 64 و 128 کافیه) و شرکت هایی که میبینید مقداری بالاتر از 128 برای آپلودتون میبندن، دارن لطف میکنن...!
Last edited by Zeitgeist; 21-08-2012 at 10:25.
زنگ زدم گفتم چرا 2048 شده 1024 گفت نویز زیاد بوده لینک مودم خیلی ها می پریده ...
یعنی چرت تر از این نمی تونست بگه ...
دروغ که استخون نداره همه میگن تو این جهنم اینم جزء همین ملته دیگه ...
سرعت شبانه همه خوب شده یا نه؟ یکی بگه اینجا چه خبره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)