سلام
چند تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدی
این سرعت چه سرویسی هستش؟؟؟
هیچ محدودیت حجمی نداره یعنی در مدت اشتراکت هر چقدر که خواستی میتونی دانلود داشته باشی؟؟؟
همیشه همین سرعت هستش؟؟؟
در اخر تعرفه های نامحدود مخابرات چنده؟؟
سلام
چند تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدی
این سرعت چه سرویسی هستش؟؟؟
هیچ محدودیت حجمی نداره یعنی در مدت اشتراکت هر چقدر که خواستی میتونی دانلود داشته باشی؟؟؟
همیشه همین سرعت هستش؟؟؟
در اخر تعرفه های نامحدود مخابرات چنده؟؟
Last edited by Dark_Night48; 25-03-2013 at 15:41.
اعتبار ذخیره وقتی پیش میاد که حجم خریده باشی یا سرویس ماه بعد رو شارژ کرده باشی.
وقتی حجم تموم بشه یا مدت این سرویس تموم بشه اعتبار ذخیره فعال میشه خود به خود
اتفاقاً برای یکی از دوستام هم که مرکز ازادی بود می نوشت نوین نت ولی کلاً بی معنیه ... زیاد توجه نکن
سرعت 1 مگ هم دو برابر 512 هست دیگه
سعید 2 مگ نامحدود داره کف بالای 250 سرعتشه ... احتمالاً سرعت 1 مگ نامحدود هم دور و ور 140 بشه
سرویس 512 نامحدود مخابرات
بله. هیچ محدودیت برای دانلود نداره میتونی ماهی 100 گیگ هم اگه خواستی دانلود کنی
میانگین رو رو 70 بگیر ... والبته مخبرات روزای بد هم داره که معمولاً با قطعی همراه میشه (شهرت مخابرات به قطعی هاشه)
تعرفه نامحدودشم ایناست تقریباً :
256 - 15 هزار
512 - 25هزار
1 مگ - 45 هزار
2 مگ -77 هزار
یادآوری میکنم : این سرویسای مخابرات به درد دانلود میخورن و البته وبگردی و برای کارایی مثل اسکایپ،بازی ،سی*سی*کم و ... کیفیت نداره و رو اعصابه ....
یا مخابرات قاطی کنه!اعتبار ذخیره وقتی پیش میاد که حجم خریده باشی یا سرویس ماه بعد رو شارژ کرده باشی
من نت 10گیگ داشتم 10گیگ دیگه رفته بود تو اعتبار ذخیره شده بود 20 گیگ...ولی حیف 6گیگش رو نشد مصرف کنم از بس نت وضعیتش خراب بود...اواخر همون ماهی که تازه محدود ها اضافه شده بودند...!
ها؟،سی*سی*کم![]()
قطعی هاش زیاده مثلا در یک هفته چند بار اتفاق میافته
کاهش سرعت چی
این نیوز ها که توی صفحات قبلی گفتین یعنی چی؟؟!!!
شبا سرعت دانلود نامحدود بیشتر نمیشه
با این 512 اگه بخوای ps3 بزنی یعنی جواب نمیده چون سرورهاش خیلی قویه؟؟؟؟
اگه 512 نامحدود 1 به 8 با 80 بگیره خوبه
من دارم ماهی 18 میدم 1 مگ 4 گیگ میگیرم تا 1 شب میشینم برای دانلود تازه همون 80 90 رو میده
هفته ای چند بار؟؟!!! چه خبره بابا ... دیگه اینجوری هم نیست ... هر از چند گاهی کارمندای خل و چلشون یه بلای سر نت میارن .. حالا ممکنه ماهی یه بار ... دو ماه یه بار ... یا شایدم ماهی دوبار باشه
سرعت دانلود در همه روز یکی بوده تا امروز و میانگین روی 70-75 بوده سرعت دانلود
نیوز نه نویز ! نویز مشکل فیزیکی خط و پورته شما در مخابراته که دیگه به شانس و بخت و اقبال و چیزای دیگه بستگی داره که من نداشتم در این مورد
در مورد بازی هم دوستان اهل بازی میگن نمیشه و مشکل داره
پس حسابی ترکیده محدود! یادش بخیر 2-3 ماه پیش با 1 مگ محدود شبا تا 280 میگرفتم
سرعت نامحدود رو میانگین 70-75 در نظر بگیر .... IDM سرعت رو با نوسان نشون میده ولی میانگین همون 70-75 هست ...
![]()
با تشکر
من یه سوال دیگه داشتم.
units 7,150مقداراعتبار ذخیرهچند مگابایت میشه؟؟؟؟
بله یادش به خیر منم با 300 دانلود میکردم
7 'گیگ تقریبا
سلام
کسی میدونه سرعت دانلود سرویس 256 نامحدود حسابگر که ماهی 40 تومن هست چنده؟؟؟
یا 256 ویژه که 10 گیگ میده با ماهی 18 تومن؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)