طرح زرین مخابرات ipvalid داره؟
اگر نه چطور میشه گرفت؟
طرح زرین مخابرات ipvalid داره؟
اگر نه چطور میشه گرفت؟
منظورت آی پیه استاتیکه ؟
با پشتیبانی باید صحبت کنی در این مورد
حواستون باشه که خیلی از افرادی که تو پشتیبانی مخابرات هستن کاملا بی سواد هستن...سعی کنید با مردها صحبت کنین...دختراشون هیچی نمی دونن و الکی گمراهتون می کنن
دقیقا همینجوری هست من چند باری که دخترا برداشتم دیدم هیچی بلد نیسن ولی یکی و دو بار مرد بوده دیدم خوب هستن حداقل از اونا بهتر هستن (چون اون دو موردی که با مردها برخورد داشتم مشکل سراسری بود نشد خیلی باهاشون صحبت کنم ولی از طرز حرف زدنشون میشد فهمید اطلاعات دارن یا حداقل مثل اینا بی سواد نیستن
ولی مشکلی که وجود داره نمیشه انتخاب کرد که مرد باشه یا زن و البته مرد ها بیشتر عصر ها هستن خانم ها صبح هستن (برا من که تا حالا اینجوری بوده)
دوستان ببخشید یه سوال داشتم : هنوز طرحی که ترافیک نامحدود یا حداقل شبانه رایگان داشته باشه از سوی مخابرات ارائه نشده ؟ من از طرح زرین استفاده میکنم و تقریبا هر ماه 50 تومن فقط خودم ترافیک میخرم !!! رسما دیگه ورشکست شدم .
با تشکر .![]()
درود بر شما ... هنوز طرح های نامحدود از سوی مخابرات ارائه نشده است ... اما طرح های جدید شامل شبانه 99% رایگان میباشد...
تفاوتی ندارد چه آقا چه خانم در کل یک سری افرادی که برای پشتیبانی انتخاب میشود اطلاعات محدودی دارند و بیشتر آنها آموزش دیده از طرف خود مخابرات هستند بارها هم برای بنده و دوستان دیگر پیش آمده وقتی سوالات تخصصی تر میشود حتی پشتیبانی مجبور میشود ارتباط را قطع کند.
چه طرح شبانه ای دوست عزیز ؟ لینکی ازش ندارید ؟ واسه فعال کردنش باید به دفاتر مخابراتی بریم ؟
یادمه روز های اولی که زرین رو داشتیم شبها رایگان بود و زرت و زرت فیلم دان میکردیم با سرعت عالی . یادمه یکجا 35 تا فیلم فقط از " جیم کری " دانلود کردم !! نه قطعی داشت و نه افت سرعت . باید دید الان چطوریه اوضاعش .
با تشکر از شما .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا باید فعال کرد
یوزر نیم و پشورد پنلتون رو دارید ؟اگر ندارید از 2020 بگیرید
توی 20 صفحه ی قبل هم آموزش داده شده که چطوری طرح رو ثبت نام کنید.فقط باید یکم بگردید تا پیدا کنید
سلام؛
دوستان ممنون میشم یهم یگید خط من تا 10 مگ ساپرت میکنه یا نه:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)