اونطور که گفتن 17 شهریور
اما امکان داره یکی دوروز زودتر هم بدن
اونطور که گفتن 17 شهریور
اما امکان داره یکی دوروز زودتر هم بدن
دوستان من معادلات رو ترم قبل افتادم
این ترم میتونم بدون اینکه بردارمش مدار1 که همنیازشه بردارم؟
سلام دوستان. رشته ی مهندسی شیمی میخونم الان ترم سوم - اغاز مهر ماه - هستم میخواستم به مکانیک تغییر رشته بدم و گویا حتما باید دوباره کنکور بدم . سال قبل کنکور شرکت نکردم الان مجبورم 2 ترم دیگه بخونم تا وقت کنکور برسه . اما واحد هام با مکانیک یکی نیست - برای تطبیق واحد - نمیدونم این دو ترم چه درسهایی بردارم. میخواستم بدونم اگه رشته ی شیمی رو ادامه بدم و در کارشناسی ارشد کنکور مکانیک شرکت کنم کار عقلانه ی یا نه ؟ راه دیگه ی پیشنهاد میدین؟
سلام
من الان انتخاب واحد دارم ولی چون ترم پیش مشروط شدم (یکی از نمره ها هنوز نیومده بود) نمیتونم بیشتر از 14واحد بردارم.
ولی نمره زبان از ترم پیش تازه اومده و اگه بره تو کارنامه معدلم رو میاره بالا.
حالا باید چیکار کنم؟
منتظر باشم تا نمره بره تو کارنامه و توی حذف و اضافه بقیه واحد ها روبردارم؟
ســلام...
مدار رو ميتونيد برداريد....بدون برداشتم معادلات....فقط يه نكته ميمونه كه برميگرده به برنامه ريزي مدير گروهتون...بعضي از دانشگاه ها تا 2ترم به شما اجازه ميدن كه درس پايه رو برنداري و پيش نيازاش رو برداري....يعني شما اين ترم معادلات رو پاس نكني....مدار رو برداري و پاس كني....ترم بعد حتما بايد معادلات رو برداري و پاسش كني...اگه نكني مدار ات هم حذف ميشه....دانشگاه ما اينطوريه اما شنيدم واحد هاي ديگه به اين صورت نيست..بايد از آموزش بپرسي.....دوستان من معادلات رو ترم قبل افتادم
این ترم میتونم بدون اینکه بردارمش مدار1 که همنیازشه بردارم؟
اگر ميخواييد شيمي رو تا دو ترم ادامه بديد....چارت درسي مكانيك هم بگيريد با چارت درسي خودتون مقايسه كنيد....من زياد با درس هاي شيمي آشنايي ندارم....اما تمامي مهندسي ها تا 2سال اول شامل دروس پايه ميشه....شما ميتونيد رياضي 1و2.رو برداريد....اگر استاتيك داريد برداريد....نميدونم معادلات يا محاسبات هم داريد يا نه...مكانيك داره....اگر داريد ميتونيد برداريد...زبان عمومي ميتونيد برداريد....فقط بايد حواستون باشه نمراتتون بالاي 12 بشه تا تطبيق بدن...برای تطبیق واحد - نمیدونم این دو ترم چه درسهایی بردارم. میخواستم بدونم اگه رشته ی شیمی رو ادامه بدم و در کارشناسی ارشد کنکور مکانیک شرکت کنم کار عقلانه ی یا نه ؟ راه دیگه ی پیشنهاد میدین؟
متاسفانه كاري نميتونيد بكنيد تا صبر كنيد نمرتون بياد..و چون شما تنها نيستيد دوستان ديگه هم اين مشكل شما رو دارن توي دانشگاه بهتون سخت نميگيرن حتي اگه بعد از حذف و اضافه هم بشه مسئول آموزش براتون واحد برميداره....اما نگران نباش تا قبل حذف و اضافه نمرتون مياد..حالا باید چیکار کنم؟
منتظر باشم تا نمره بره تو کارنامه و توی حذف و اضافه بقیه واحد ها روبردارم؟
Last edited by Mahdi/s; 04-09-2012 at 14:03.
با تشکر. همه درسهای که مشترک هستن طی دو ترم پاس کردم الان فقط معادلات دیفرانسیل و محاسبات عددی مونده. استاتیک و مکانیک سیالات 1 و 2 هم داریم اما سر فصلهاش با مکانیک فرق داره با کارشناس گروه مکانیک صحبت کردم، هیچ درسی نمونده که پاس بکنم دیگه :| :( الان همه ی واحدهای که پاس کردم بیشترشون زیر 12 هستن :( بدبخت شدم رفت!
میخواستم ببینم میتونم برای کارشناسی ارشد مکانیک شرکت بکنم ؟آیا میشه ؟ شما راه حلی دارین برای من ؟
با سلام خدمت دوستان عزیز،
من ترم پیش (خرداد) ترم آخر بودم و حالا همه نمرات این ترم مثل پروِژه و کارآموزی هم چندروز پیش اومد. حالا میخواستم بعد از تسویه شهریه و صندوق رفاه برا فارغ التحصیلی اقدام کنم ولی نمیدونم از کجا باید شروع کرد، پیش کی برم و چه مراحلی رو باید طی کنیم. ضمنا مشکل سربازی ندارم چون معافیت هست و موقع ثبت نام به دانشگاه داده بودم.
لطفا یکی از دوستان که ترجیحا خودش تجربش رو داشته کامل از اول توضیح بده که من از روی اون برم جلو که یه وقت وسطش مشکل اداری آدم گیر نکنه یا تاخیر تو گرفتن گواهی و اصل مدرک بوجود نیاد. البته فکر میکنم هر دانشگاهی فرق میکنه ولی به هر حال میتونه راهنمای خوبی باشه.
ممنون...
Last edited by Memonex; 04-09-2012 at 17:31.
سلام.
دوستان كسي كه داره كارشناسي پيوسته ميخونه , قانوني چيزي هست كه وسط راه بتونه درس رو ول كنه ولي بهش مدرك كارداني بدن؟
جواب کنکور ازاد فردا(البته امروز چون شب بود نوشتم فردا)میادش به گفته ی اخبار شبکه ی دو
اینجا هم واسه نوشته یه چیزایی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر سایت بالا نیومد از این استفاده کنید هر سال جواب داده:
78.109.199.222
نتایج صبح ساعت 11 گفته شده میاد ولی همیشه حداقل یه ساعت جلوتر تو سایته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قسمت هم برای کسی که می خواد لحظه ای از خبر با اطلاع بشه بدون چک کردن سایت(ماله پولداراس!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by avator20002000; 06-09-2012 at 05:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)