آقا تا 1.500 چی گیره ما میاد ؟ مهم کیفیت و امکانات لازم هست . سامسونگ سری 6 خوبه ؟ مدل دقیق بگین لطفا . من تو این مورد 0 کیلومترم. برای دوستمه فردا میریم میگیرم . امیدوارم امشب جواب بگیرم . مرسی
آقا تا 1.500 چی گیره ما میاد ؟ مهم کیفیت و امکانات لازم هست . سامسونگ سری 6 خوبه ؟ مدل دقیق بگین لطفا . من تو این مورد 0 کیلومترم. برای دوستمه فردا میریم میگیرم . امیدوارم امشب جواب بگیرم . مرسی
درود
اگه کیفیت می خوای با این قیمت شارپ Le700m
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم داداش اینجا شارپ کمتر گیر میاد . اینو میزارم اولویت اول اگه گیرم اومد . حالال یکی 2 مدل دیگه هم اگه معرفی کنید ممنون میشم
ex720 سونی.......... دوبعدی خیلی خوب... سه بعدی ضعیف...........
دوستان: led های بازار گیرنده دیجیتال داخلی دارن؟
حرف شما درسته کیان جان ولی راستش دلم نیومد وقتی میخواد تا 1400 هزینه کنه از این مدل که جزء بهترینهای شارپه و هدایای ویژش استفاده نکنه .
سلام دوستان
از نظر 2 بعدی کدوم بهترن ؟
sony ex720 یا lg lw57000
ممنون
دوست عزیز خیلی مدلها هستند که دارند و بعضی از مدلها هم ندارند !!!! در مورد lcd هم همینطوره ....
مدل 46"LED-Digital ایکس ویژن رو از نزدیک دیدم به نظرم کیفیت تصویرش خیلی خوب بود و قیمتش هم با توجه به امکاناتش مناسبه . گیرنده دیجیتال داخلی داره و طراحی باریکی هم داره . با گارانتی مادیران ، یکماه پیش که قیمت کردم گفتن 1450 تومن هست.
ویژگی های کلی :
- مجهز به پانل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساخت کره جنوبی با درجه کیفی +A
- وضوح تصویر بالا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5.000.000:1 ديناميك
- داراي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیجیتال داخلي با كيفيت HD
- موتور پردازش تصویر M-Star
- زاويه ديد بسيار وسيع (178 درجه افقي و عمودي)
- قابليت پخش تصوير، فيلم و موزيك از روي حافظه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- مجهز به تكنولوژي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قابليت پردازش سيگنال 10 بيتي و تفكيك رنگ بيش از يك ميليارد رنگ
- قابليت پخش فيلم به حالت 24 فريم در ثانيه
- مجهز به تكنولوژي پيشرفته 120 هرتز
- روشنايي تصوير بالا
- داراي چهار ورودي hdmi
فردا دارم میرم 8300 شارپو بگیرم 40 اینچ چه چیزهایی رو باید چک کنم
در ضمن می خوام بدونم این مدل زیر نویس فارسی رو نشون می ده از چه فرمتهایی پشتیبانی می کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)