ذكر كردم ديگه كامل
برو بخون قسمت امكانت رو خودت مي بيني
مشكلي هم نداره عاليه
همه كار مي كنه
ذكر كردم ديگه كامل
برو بخون قسمت امكانت رو خودت مي بيني
مشكلي هم نداره عاليه
همه كار مي كنه
اگه ميشه يكي اين پچ رو دانلود كنه وفقط فايل آپشن فايل رو واسم بذاره اينجا
دوست عزیز من دانلود کردم حالا نمیدونم چیکار کنم
اگر ممکنه یه توضیح بده که باید چطوری منتقلش کنم.
ممنون
اون مساله تشديد رو كاملا موافقم باهات
يه مثالم من مي زنم زماني كه ويندوز اكس پي تازه اومده بود توي بازار عالم و آدم مي گفتن تا وقتي ويندوز 98 به اون خوبي هست كي اين ويندوز مزخرف رو ميريزه. حالا هم خيليا رو اكس پي تعصب دارن و ويندوز 7 به اون ماهي رو استفاده نمي كنن.
كلا ما ايرانيا سخت تن به تغيير ميديم و با هر تغييري مخالفت مي كنيم و هميشه چيزاي قديمي رو ترجيح ميديم همين الام خيليا ميگن ما هنوز داريم ساكر 6 بازي مي كنيم و از اين حرفا در حالي كه من چند روز پيش به ياد خاطرات گذشته نصبش كردم و حالم ازش به هم خورد.
البته اين بازي مشكلات خودشو داره مشكلاتي مثل داوري و .... ولي با جرات مي تونم بگم بيشتر ايراداتي كه بهش ميگيرن الكيه.
من خودم از وقتي كه بازي اومده هنوزم هر وقت بازي مي كنم مبهوت گرافيكش ميشم.
در كل نظر من اينه كه خيلي بده كه فقط نيمه خالي ليوانو ببينيم
دوستان من نياز فوري به اين نرم افزار دارم 50 مگ صدا دانلود كردم بايد به adx تبديل بشه تا بتونم استفاده كنم خواهشا" كمك كنيد
دوست عزیز، شما اول باید فایل های mp3 را با یکی از نرم افزارهای تبدیل فرمت موسیقی به Wav تبدیل کنی و بعد فایل های Wav را با نرم افزار Dkz Studio به فرمت adx تبدیل کنی.
اینم لینک دانلود این نرم افزار:
اینم آموزش تصویری کار با این نرم افزار:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
منم همین کارتو دارم اما مشکل شما رو ندارم .
من برای اینکار از برنامه کوچیک و بسیار ساده ADXConverter استفاده میکنم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 4039; 31-10-2009 at 17:45.
ببخشید کی پچ رسمی کونامی میاد ؟
میشه اموزش نصب کیت سرور و کار باهاش رو بزارید تو قسمت ادیت برای فوتبال بود اما لینکش کار نمیکرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)