512 bistnet
ping روی سرور خارجی( یعنی بدتر از این هم میشه!!!)
ping روی سرور داخلی
![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
512 bistnet
ping روی سرور خارجی( یعنی بدتر از این هم میشه!!!)
ping روی سرور داخلی
![]()
من که همیارنت هستم هم همین مشکلو دارم...
بچه ها مثل اینکه اینترنت شاتل تو شیراز3الی 4 روز قطع بوده درسته؟
مال من قبلا اینطور بود، ساعت 7 به بعد دیگه دانلود شبانه حساب نمیکرد. ولی الان درسته
گشنشه بدبخت
اینترنت جشنواره بیست نت رو فعال کردم ماه اول خوب بود ،سرعت دانلود فرقی نکرد ،اما ماه دوم سرعت شده همون 128 واقعی. نمی دونم مشکل از منه یا دش منه
سرعت دانلود من اول 230 بود بعد شد 130 از امشب شده 32 یعنی همون سرعت واقعی 256 حجمی !! فایده نداره باید تخلیه بزنم . تایم اوت هم زیاده .
مشتریش زیاد شده... تجربه ثابت کرده شرکتی که تبلیغش بره پشت قبض تلفن فاتحش دیگه خوندس....
خوب من همین حالا تماس گرفتم ،نطقی آماده کرده بودم، که نویز ندارم سرعت دون اپ بالاست انتنشن پایینه اس ان ار بالاست از سر خط چک کردم مودمم رو عوض کردم ویندوز و مرورگر هم اپدیته دانلودم از سرورهای مختلفه،خلاصه تا اومدم مثل استفراغ این هارو بریزم رو اپراتور به محض اینکه گفتم سرعت اینترنت پایینه گفت مشکل سراسریه و ما هم پیگیریم. زبونمون رو بست دیگه.
دروغ میگن مثل ..... من اون خطم رو آسیاتک هست درسته پینگش بالاست ولی سرعت دانلودش الان 400-500 هست ! اینها از امشب سرعت رو واقعی کردن به خاطر همین سرعت ها دیگه واقعی شده من 256 دارم شده 32 کیلو شما چه سرویس دارید و سرعت دانلودتون چنده ؟
این نوع سیاست خیلی باحاله خودشون طعم عسل رو به مردم میچشونن بعد یادشون میاد که عسل براشون گرون تموم میشه و 10 پله سقوط می کنند. اونوقت مردم 1صدا ،صدا می زنند عسسل عسسسسسسسسسسل (البته میدونم تا حالا کسی طعم عسل رو تو ایران نچشیده منظورم همین خاک قندهاست که میدن به خوردمون)
خوب بگو شمایی که می خواید این سرعت ها رو ارائه بدین همون اول سرعت واقعی رو بدین (البته اگر طبق فرضیه دوستمون باشه مطمئن باشید همه شرکتها هم همین سیاست رو اجرا می کنند چون این شرکت خوب میدونه با این کار محکوم میشه به نابود شدن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)