اخه فاصله من و رفیقم 2کیلومتر هست
من تو سرور اروپا بلیزارد بازی میکنم
اخه فاصله من و رفیقم 2کیلومتر هست
من تو سرور اروپا بلیزارد بازی میکنم
من که همون اول بهتون گفتم شما بهتره برید از کافی نت وگیم نت محلتون سوال کنید چون adsl کیفیت مشخصی نداره مثلا خود من اسیاتک دارم پینگ منچستر میگیرم بین 200 تا 250 ولی کسی رو میشناسم اونم اسیاتک داره پینگ میگیره زیره 400 نمیاد در ضمن با این وضعیت adsl بازی کردن تو سرور های اروپا خیلی سخته و شما بهتره دنبال سرور ایرانی باشید
سلام
بله فرق داره
همه شركتها توي همه مناطق اينترنت نميدن
پيش شماره (4 رقم اول) هر جفتش رو بديد تا واستون چك كنم
با تشكر![]()
6603
2203
ممنون
6603 : شاتل اسیاتک داتک لایزر پارس انلاین فن اوا صبانت نیونت قاصدک ندارایانه
2203: اسیاتک شاتل و داتک
سلام
برای 6603 شرکت شهراد سرویس میده ولی 2203 را نه نمیده . شما خودتون باز هم در صفخه :
crm.shahrad.net
برید و شماره کامل را وارد کنید ببینید سرویس میده یا نه .
موفق باشید.
دوستان پسش شماره من 5539 هستش.
از بین شاتل و صبا نت کدوم بهتره ؟ آیا بالای 128 هم می دند ؟
من سرعت دانلود 20 به بالا می خوام.
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
دوستان پسش شماره من 5539 هستش.
از بین شاتل و صبا نت کدوم بهتره ؟ آیا بالای 128 هم می دند ؟
من سرعت دانلود 20 به بالا می خوام.
سلام
با نامه از یک شرکت یا دانشگاه سرعت بالای 128 هم می دهند .
این دو شرکت در اکثر مواقع سرعت های 128 را روی سرعت بالاتر تنظیم می کنند که سرعت دانلود شما هم میره بالا . دوست من از شاتل 128 نا محدود داره و سرعت دانلودش حدود 30 هست . ولی تضمینی نیست که سرعت دانلود 128 بالای 20 باشه شما بهتره سرعت های بالاتر بگیرید .
موفق باشید
Last edited by Mr.Pooya; 05-11-2010 at 22:25.
سلام پیش شماره من 8847 منطقه عباس اباد اگه میشه لطف کنین بگین الان بی دردسرترین و بهترین شرکت واسه adsl چیه تو این منطقه و256 4g به صرفه تره یا512 2g هر دو شبانه رایگان؟ممنووووون
سلام
شهراد تو منطقه شما سرویس میده ولی کیفیتش در اون منطقه نمیدونم چطور باشه من خودم تو یک منطقه پر ترافیک دارم و راضیم هستم .سرعت سرویس های حجمی شهراد از 128 تا 1 مگ هستند . موفق باشید.
این سایت شهراد :
این هم امور مشترکین شهراد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
crm.shahrad.net
شما شماره تلفن تان را به صورت کامل در لینک دوم وارد کنید و مطمئن شوید که روی خط شما سرویس میده .
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)