حالا یه سوال یکم جزئی تر :
فرق remind , recall , remember چیه ؟
کدومشون بیشتر کجا کاربرد دارند ؟
حالا یه سوال یکم جزئی تر :
فرق remind , recall , remember چیه ؟
کدومشون بیشتر کجا کاربرد دارند ؟
"Of course, we can just say "you remind me of the Spider Man movie...
"We can actually drop the "When I see you...
That's right but he wants a sentence with the exact same meaning as the one he said.
Last edited by Arrowtic; 02-04-2013 at 12:04.
sorry dear Anti military but you need some correction:
Remember = to have a memory in your mind : I remember my first day at school
Remind = someone or something helps you to remember something. (also Remind is not usually used with the subject) : It reminds me of when I lived in Tehran
You remember me of the Spider man = تو منو از (فیلم) مرد عنکبوتی بخاطر داری
remind و remember که حله؟ ( 7336 #)
Recall تقریبا هم معنی Remember ـه منتها بیشتر بمعنی فراخوانی و احضار بکار میره یعنی بیشتر برای عمل ارادی بکار میره ولی Remember غالبا غیر ارادیه. مثلا فلان کارخونه برای محصولات نامرغوبش ریکال میکنه یا دستور دوباره جمع شدن نیروها دریکجا درجنگ توسط فرمانده ریکاله!
در ضمن Recall در حالت اسم بیشتر کاربرد داره درحالیکه Remember حالت اسم نداره مگر بصورت remembrance
و باز اینکه ریکال بمعنی کنسل کردن هم میشه
- به لحاظ تحصیلی و کاری احتیاج دارم زبان را یاد بگیرم . دنبال لهجه ای هستم که در سرتاسر دنیا بیشتر ازش استفاده می شه چه در مجامع رسمی و غیر رسمی چه تحصیلی و چه شغلی . ان چه لهجه ای هست
-نرم افزار مخصوص پی سی که روش لاینتر را برای لغات داره چی خوبه؟
سلام به همگی. معادل و معنای ِ دقیق Idiomaticity Between Evasion and Invasion in Translationرو میدونید؟
سلام دوستان
میخواستم بدونم نرم افزار بابیلون کلمات رو با چه لهجه ای تلفظ میکنه؟ بریتیش یا آمریکایی؟
یه چیز دیگه اینکه من الان امکانش نیست اون دیکشنری کمبریج رو دانلود کنم به نظر شما برای دونستن تلفظ صحیح کلمات این نرم افزار بابیلون خوبه یا نه؟ البته به صورت موقت میخوام ازش استفاده کنم!
معنی spin-off تو این جمله چیه؟
The ----H technology is a spin-off of the ----T standard
به طور کلی یعنی یه خط تولیدی مستقل/جدا (شدن)...
یعنی تا یه جایی زیرمجموعهاش بوده، بعد ازش به عنوان یه محصول فرعی جدا شده...
محصول فرعی؛ جابهجایی... ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )...
مشتق... محصول اشتقاقی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)