تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 734 از 905 اولاول ... 234634684724730731732733734735736737738744784834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,331 به 7,340 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اساتید عزیز این دور موتور بنده الان یک هفته ای هست خوب شده منم دیگه تعویض نکردم استب موتور رو گفتم خرج اضافی نکرده باشم احتمالش هست استب موتور سالم باشه وفقط کثیف؟با بنزین جدید که زدم مشکلش حل شده تقریبا گفتم شاید مال بنزین بوده باشه

2. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اساتید عزیز این دور موتور بنده الان یک هفته ای هست خوب شده منم دیگه تعویض نکردم استب موتور رو گفتم خرج اضافی نکرده باشم احتمالش هست استب موتور سالم باشه وفقط کثیف؟با بنزین جدید که زدم مشکلش حل شده تقریبا گفتم شاید مال بنزین بوده باشه
    سلام
    به بنزین ربطی نداره. مشکل شما احتمالا از کثیفی و یا گیر کردن شفت استپر هستش. فعلا که درسته اصلا دست بهش نزن ولی اگه باز خراب شد، بازی کن و تمیز کن و به محورش یه مقدار روغن بزن (البته درستش باید گریس یا روغنی زده بشه که پایه نفتی نباشه) احتمالا مشکلت حل میشه. سوکتش رو هم یه مقدار هز خونه ش رو با سوزن جمع و فشرده کنی بهتره تا از سوکت هم خیالت راحت بشه.

4. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    در تاپیک صرفه جویی در مصرف هزینه های خودرو دیدم دوستمون در مورد پلوس توضیح دادن که اگه ماشین زیاد بی گیریس کار کنه خراب میشه ماشین من حدود دو ماهی هست سمت راستش صدا میده (البته زیاد با ماشین رفت و امد ندارم)در دور تند به اهنگری گفتم با گیریس درست نمیشه گفت گیریس که داره ، وقتی چند روز قبل دوباره تاپیک رو دیدم باز به اهنگری گفتم گفت نه وقتی صدا میدن دیگه خرابن گیریس داخلشون هست ، خودم زیر ماشین رو چک کردم ندیدم به گردگیر گیریس باشه این هم عکس: راست :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چپ :
    حالا باز نیاز هم باز بشه گیریس بخوره یا باید تعویض بشه؟ مارک خوب هم معرفی کنید ممنون میشم ، این مورد رو هم اضافه کنم که چند ماه قبل یکی از پلوس ها گردگیرش خراب شده بود رفته بودم بالانس چرخ متوجه شد و بهم گفت و تعویض کردم که یادم نیست کدوم یکی بوده ولی به صدا نیومده بود من عوض کردم
    پراید هم 83 هست کمتر از 100.000 تا کارکرده
    با سپاس
    Last edited by amirpcp30; 14-03-2016 at 23:58.

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    در تاپیک صرفه جویی در مصرف هزینه های خودرو دیدم دوستمون در مورد پلوس توضیح دادن که اگه ماشین زیاد بی گیریس کار کنه خراب میشه ماشین من حدود دو ماهی هست سمت راستش صدا میده (البته زیاد با ماشین رفت و امد ندارم)در دور تند به اهنگری گفتم با گیریس درست نمیشه گفت گیریس که داره ، وقتی چند روز قبل دوباره تاپیک رو دیدم باز به اهنگری گفتم گفت نه وقتی صدا میدن دیگه خرابن گیریس داخلشون هست ، خودم زیر ماشین رو چک کردم ندیدم به گردگیر گیریس باشه این هم عکس: راست :
    چپ :
    حالا باز نیاز هم باز بشه گیریس بخوره یا باید تعویض بشه؟ مارک خوب هم معرفی کنید ممنون میشم ، این مورد رو هم اضافه کنم که چند ماه قبل یکی از پلوس ها گردگیرش خراب شده بود رفته بودم بالانس چرخ متوجه شد و بهم گفت و تعویض کردم که یادم نیست کدوم یکی بوده ولی به صدا نیومده بود من عوض کردم
    پراید هم 83 هست کمتر از 100.000 تا کارکرده
    با سپاس
    سلام دوست عزیز
    صدا مطمئن هستین از پلوسه؟؟ صدای پلوس تق تق موقع دور زدن هستش
    در مورد پلوس ها، گردگیر ها پاره نیستن که بشه دید گریس دارن یا نه. ولی عمرشون هم رو به پایان هستش (ترک ترک شدن)
    به نظر من بهترین و به صرفه ترین کار این هست که خودتون دو طرف رو هم باز کنید و گریس پر کنید، اگه درست شد که چند وقت دیگه برید فقط گردگیر ها رو عوض کنید ولی اگه نشد، سر پلوس ها رو کامل عوض کنید. برای گریس زدن کافیه بست سمت بزرگ گردگیر رو باز کنید و گردگیر رو به عقب بکشی و توش رو پر گریس کنی و دوباره ببندی.

در مورد مارک، برای پراید الان بهترین گزینه امیرنیا و بعدش عظام هست و مارک های دیگه حتی به 6 ماه هم نمیکشه و دوباره صدای تق تق موقع دور زدن به گوش میرسه

7. 2 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    صدا مطمئن هستین از پلوسه؟؟ صدای پلوس تق تق موقع دور زدن هستش
    در مورد پلوس ها، گردگیر ها پاره نیستن که بشه دید گریس دارن یا نه. ولی عمرشون هم رو به پایان هستش (ترک ترک شدن)
    به نظر من بهترین و به صرفه ترین کار این هست که خودتون دو طرف رو هم باز کنید و گریس پر کنید، اگه درست شد که چند وقت دیگه برید فقط گردگیر ها رو عوض کنید ولی اگه نشد، سر پلوس ها رو کامل عوض کنید. برای گریس زدن کافیه بست سمت بزرگ گردگیر رو باز کنید و گردگیر رو به عقب بکشی و توش رو پر گریس کنی و دوباره ببندی.

در مورد مارک، برای پراید الان بهترین گزینه امیرنیا و بعدش عظام هست و مارک های دیگه حتی به 6 ماه هم نمیکشه و دوباره صدای تق تق موقع دور زدن به گوش میرسه
    سلام ممنون از شما ، اره اگه فرمون رو زیاد بچرخونم صدای تق تق رو دارم و فقط سمت پلوس سمت راست این مشکل رو داره
    گریس نسوز باید بگیرم برای پلوس درسته؟

9. این کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام ممنون از شما ، اره اگه فرمون رو زیاد بچرخونم صدای تق تق رو دارم و فقط سمت پلوس سمت راست این مشکل رو داره
    گریس نسوز باید بگیرم برای پلوس درسته؟
    خواهش میکنم
    بله گریس نسوز مناسبه. به فروشنده ها بگی کمک میکنن. مارک STP اصلی گریس های خوبی برای این موارد داره. باز که کردی تا اونجا که تونستی تمیزش کن و گریس قبلی ها رو پاک کن و بعدش گریس کاری کن

برای بیشتر شدن عمر گردگیرها هم کاری که میگم رو انجام بدی خیلی بیشتر عمر میکنن و کمتر کشیده میشن. بست سمتی که کوچک هست رو باز میکنی و گردگیر رو حدودا 2 سانت به سمت طرف بزرگتر گرذگیر میکشی (گردگیر جمع تر بشه) و بست رو میبندی، حالا دیگه فرمون رو کامل هم بچرخونی گردگیرها کامل کشیده نمیشن و خیلی دیرتر پاره میشه

11. 2 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

سلام
    من یه 206 مدل 89 دارم صبحها که میخوام روشن کنم زیاد از حد استارت میخوره همه چیزای مهم مثل شمع و پمپ بنزینو...
    لطفا راهنمایی کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    من یه 206 مدل 89 دارم صبحها که میخوام روشن کنم زیاد از حد استارت میخوره همه چیزای مهم مثل شمع و پمپ بنزینو...
    لطفا راهنمایی کنید

سلام
    برای تست لطفا این کار انجام دهید.
    1 - بنزین سوپر بزنید همیشه(حداقل چند باک پشت سر هم تا بهتر بشه)
    2- سوئیچ رو باز کنید کامل اما استارت نزنید. 3 -4 دقیقه بعد استارت بزنید. ببنید باز دیر روشن میشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منظور از شاتون زدن موتور چیه؟ کی رخ میدهخ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا تا حالا این مشکل براتون پیش اومده ؟
    اگر بله , چطوری حل شد ؟
    ماشین وقتی سرده خوب استارت میخوره , باتری هم سالم و قوی هست اما ماشین روشن نمیشه
    اما با یک هل فوراً روشن میشه !!!
    بعد از چند دقیقه کار کردن هم اگر خاموش کنین دیگه با تک استارت روشن میشه

اگر این مشکل رو شخصاً تجربه کردین لطف کنین بگین چطوری حل شد
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •