تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 734 از 1045 اولاول ... 234634684724730731732733734735736737738744784834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,331 به 7,340 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام ..
    توی ورد 2007 میشه یه فایلی را اینجوری تنظیم کرد که فرضا اگر روی یکی از عناوین فهرست کلیک کردیم .مکان نما اتوماتیک بپره همون صفحه ای که مطلب کاملش نوشته شده. مثلا اگر عناوبن فهرست شامل:
    1-زندگینامه
    2- آثار
    3-وفات
    را در نظر بگیریم ما روی آثار کلیک کنیم مکان نما بپره همون صفحه ای که در مورد آثار توضیحات کامل را دادیم

---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------

با سلام ..
    توی ورد 2007 میشه یه فایلی را اینجوری تنظیم کرد که فرضا اگر روی یکی از عناوین فهرست کلیک کردیم .مکان نما اتوماتیک بپره همون صفحه ای که مطلب کاملش نوشته شده. مثلا اگر عناوبن فهرست شامل:
    1-زندگینامه
    2- آثار
    3-وفات
    را در نظر بگیریم ما روی آثار کلیک کنیم مکان نما بپره همون صفحه ای که در مورد آثار توضیحات کامل را دادیم

با درود به شما دوست گرامی

برای این کار می تونین به شرح زیر عمل کنین

ابتدای صفحه ای که توضیحات مثلا زندگینامه ( بقول شما ) از اونجا شروع میشه کلیک کنید و سپس از تب Insert گزینه Booklmark را انتخاب کن . تو پنجره باز شده در قسمت Bookmark Name یه نام براش بزارید .مثلا ( زندگینامه ) سپس روی دکمه Add کلیک کنید .
    حالا به صفحه فهرست برید و در قسمت فهرست کلمه ( زندگینامه ) رو انتخاب کن . سپس به تب Insert رفته و گزینه HyperLink رو کلیک کن .
    تو پنجره باز شده و سمت چپ گزينه Place in this document رو بزن و در زیر Bookmarks کلمه زندگینامه رو انتخاب و OK كن . برای بقیه موارد هم به همین ترتیب عمل کن
    پیروز باشید

2. این کاربر از sohrab doaby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان گرامی
    با تشکر از دوستانی که به من فونت‌هایی رو معرفی کردند که صفر توخالی ایجاد می‌کند. ولی برنامه‌هایی وجود دارد که فونت رو تغییر می‌دهد و بعضی از انتشارات‌ها و یا دوستانی که با این نوع برنامه‌ها کار می‌کنند فونت b nazanin و b traffic رو طوری درست کردند که صفر توخالی می‌زند. من نیاز به این دو فونت دارم که در اصل به صورت دستی تغییر داده شده‌اند و صفر توخالی ایجاد می‌کنند. اگر کسی اطلاعاتی از این نوع فونت دارد حتما به من توضیح دهد. ممنون
    خدا نگه‌دار شما
    سلام
    در این تاپیک مطرح کنید,شاید دوستان بهتر کمکتون کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام و ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
    کار کرد.(منظورم کلیک روی عنوان که مکان نما بره به صفحه مورد نظر"
    حالا دوتا مشکل
    1- برای کلیک کردن حتما باید کلید CTRL را بگیرم . چطوری مشیه بدون کلید کنترل با تک کلیک اینکار را کرد
    2- من باید متن را pfd کنم . وقتی PDF میشه اصلا این تغیرات کار نمیکه . حتی با کلید کنترل هم کار نمیکنه

---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------

حالا دوتا مشکل
    1- برای کلیک کردن حتما باید کلید CTRL را بگیرم . چطوری مشیه بدون کلید کنترل با تک کلیک اینکار را کرد
    2- من باید متن را pfd کنم . وقتی PDF میشه اصلا این تغیرات کار نمیکه . حتی با کلید کنترل هم کار نمیکنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام . در خیلی از متن هایی که در وبلاگ ها و سایت ها نوشته شده اند ، حروف بزرگ در کنار یک حرف دیگر بدون فاصله هستند مثل حرف ش و حرف ر در این کلمه : پیش‌رفت‏

نمی دونم از چه راه و ترفندی میشه اینطوری نوشت ؟ ممنون میشم که راهنمایی کنید .
    Last edited by Setareh 2006; 08-04-2012 at 16:32.

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    در نامه های اداری مثل شکل زیر می خوام جلوی کلمه آقا نام فرد رو بنویسم اما کاملا برعکس نوشته میشه و یا خطش ادامه پیدا می کنه چطور باید رفعش کنم

من از این گزینه برای ساخت این فرم استفاده کردم

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

13

با سلام به همه دوستان

وقت بخیر

مشکلی داشتم با word 2010

من برنامه آفیس 2010 رو نصب کرده بودم و راحت باهاش کار میکردم مشکلی وجود نداشت
    اما
    جدیدا مشکلی برام پیش اومده که من نمیتونم در ورد تایپ کنم!!!

منظورم این هست که وقتی صفحه جدیدی باز میکنه هر چی دکمه ای از کیبورد رو میزنم تایپ نمیشه در word (این زمانی هست که زبان ویندوز و زبان آفیس فارسی هستش) اما وقتی زبان رو به انگلیسی تغییر میدم مشکلی وجود نداره در تایپ

متاسفانه مجبور شدم آفیس 2010 رو پاک کنم و 2007 نصب کنم
    اما
    باز مشکل در word 2007 هم پابرجاست!!

کسی میدونه علت چیه که وقتی زبان به صورت فارسی هستش در ورد تایپ نمیشه!!؟
    .
    .
    .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام . در خیلی از متن هایی که در وبلاگ ها و سایت ها نوشته شده اند ، حروف بزرگ در کنار یک حرف دیگر بدون فاصله هستند مثل حرف ش و حرف ر در این کلمه : پیش‌رفت‏

نمی دونم از چه راه و ترفندی میشه اینطوری نوشت ؟ ممنون میشم که راهنمایی کنید .

سلام

این رو نیم فاصله یا ( No-With Optional Break ) میگن که در word معمولا با استفاه از کلیدهای ترکیبی زیر میشه نیم فاصله رو ایجاد کرد .

اول - باگرفتن کلیدهای ctrl + خط تیره

دوم - باگرفتن این سه کلید CTRL+ SHIFT+ 4

سوم - باگرفتن این سه کلید CTRL+ SHIFT+ 2

پیروز و سربلند باشی

9. این کاربر از sohrab doaby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام
    در نامه های اداری مثل شکل زیر می خوام جلوی کلمه آقا نام فرد رو بنویسم اما کاملا برعکس نوشته میشه و یا خطش ادامه پیدا می کنه چطور باید رفعش کنم

من از این گزینه برای ساخت این فرم استفاده کردم

درود بر شما
    فکر کنم اگه به این ترتیب کار کنید مشکل حل بشه
    اول ctrl + shift سمت راست رو بزنید و بعد از اینسرت کردن کسر و انتخاب زبان فارسی با Alt + Shift سمت راست یکبار بر روی abc normal text که از گزینه های tools است کلیک کنی و اون وقت شروع به نوشتن کنید .
    پیروز و سربلند باشی

11. این کاربر از sohrab doaby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

حالا دوتا مشکل

---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------

حالا دوتا مشکل

درود برتو دوست خوب

برای مشکل اول تا جایی که من میدونم فقط با کلیک کردن و بدون گرفتن Ctrl نمیشه این کارو کرد .

برای مشکل دوم تون هم دقت کنید هنگام سیو کردن به PDF تنظیمات options ورد رو روی PDF/A نباشه یعنی گزینه آخر تیک خورده باشه.

در فایل PDF هم به این مسیر برو Edit > Preferences در زیر کادر Categories گزینه documents رو انتخاب کن بعددر سمت راست اون پایین تو کادر جلوی عبارت view documents in pdf/a mode گزینه never رو انتخاب کن پس از اون ok رو بزن فکر کنم تو pdf هم این امکان برات بمونه.

پیروز باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

وقت بخیر

مشکلی داشتم با word 2010

من برنامه آفیس 2010 رو نصب کرده بودم و راحت باهاش کار میکردم مشکلی وجود نداشت
    اما
    جدیدا مشکلی برام پیش اومده که من نمیتونم در ورد تایپ کنم!!!

منظورم این هست که وقتی صفحه جدیدی باز میکنه هر چی دکمه ای از کیبورد رو میزنم تایپ نمیشه در word (این زمانی هست که زبان ویندوز و زبان آفیس فارسی هستش) اما وقتی زبان رو به انگلیسی تغییر میدم مشکلی وجود نداره در تایپ

متاسفانه مجبور شدم آفیس 2010 رو پاک کنم و 2007 نصب کنم
    اما
    باز مشکل در word 2007 هم پابرجاست!!

کسی میدونه علت چیه که وقتی زبان به صورت فارسی هستش در ورد تایپ نمیشه!!؟
    .
    .
    .

سلام

دوست گرامی نگفتی که تو بقیه نرم افزارات هم همین مشکل فارسی نویسی رو داری یا نه ( البته اگه فقط پس از ایجاد و باز کردن یه فایل جدید word این مشکل رو داری مربوط میشه به تنظیمات دیفالت word ) اما با این توضیحاتی که شما دادین به احتمال زیاد زبان فارسی ویندوزتون مشکل پیدا کرده. یه نگاهی به زبان فارسی آفیس و همچنین به تنظیمات همه تب های زبان ( ازجمله Keyboards and Languages ) تو region and Language در کنترل پنل هم بنداز اگه درست نشد. بازم در خدمتیم.
    پیروز و سربلند باشی
    Last edited by sohrab doaby; 08-04-2012 at 23:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •