تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 734 از 2365 اولاول ... 23463468472473073173273373473573673773874478483412341734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,331 به 7,340 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه arsamari91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام یه سوال میخوام بدونم کدومش بهتره ch-hx7158 jvc یا 718 kenwood

پروفشنال sezar & sanaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

14 کمک فوری

دوستان یکی که واقعا سررشته داره تو سیسنم بازی کمکم کنه یه ماشین خریدیم در مورد سیستمش از چند نفر پرسیدم یه لیستی دادن به ما که هرجا یه قیمتی میده و یه حرفی میزنه از 800 تا 900 بهم قیمت دادن یسریام گفتن نمیخونه باهم یسریام میگن عالیه یکی یه جواب دروستو حسابی به ما بده که چیو عوض کنم چند بخرم از کجا بگیرم چیو اضافه کنم یه کمک کلی به من بکنه ممنون میشم
    پخش 7150 پایونیر 450تومان
    بلندگو 6975v2 تومان180
    ساب 309d4 تومان90
    آمپیلی 8401 ت160

این اون سیستم پیشنهادیه حالا اگه چیزی لازمه که باید اضافه بشه یا کم بشه بهم بگید ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام عزیزان...
    برای 206 یه سیستم ساده اما با موزیکالیته بالا... یعنی دنبال صدای با بیس بالا که چرخ ماشین بلرزه و اینا نیستم...
    یه پخش با خطای جیتر پایین و دک خوب( 32 بیت باشه که عالی میشه ) با دوتا باند خوب...
    پرسیدم بهم کامپوننت فوکال رو پیشنهاد کردن اما یه جا یه قیمت پرتی بهم گفتن...
    میخواستم بپرسم ببینم سیستم خوب دیگه ای پیشنهاد نمیکنین... یا حدود قیمت اینا چنده ....
    ممنون میشم از راهنماییتون...

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    درایورهای خانگی با اسپیکرهای اتوموبیل از نظر طراحی و ساخت کاملا متفاوت هستند.خانگیها دارای امپدانسهای بین 6 الی 8 و برخی تا 16 اهم هستند ولی خودروئیها معمولا 4 و 2 اهمی هستند.
    از طرفی پارامترهای اینها کاملا با هم متفاوت هست.اسپیکرهای خودرو به گونه ای طراحی شدند که وقتی مثلا روی تاقچه عقب نصب میشن صندوق اتوموبیل حکم باکس رو براش بازی میکنه.لذا بیشترین Performance رو دارن ولی خونگیها باید حتما تو باکس با حجم مناسب باشن تا بالاترین Qualiy داشته باشن.
    البته اگر T/S Parameters اسپیکرهای ماشینی رو داشته باشیم و با نرم افزارهای طراحی باکس نیز آشنائی داشته باشیم. میتونیم باکسی طراحی و بسازیم که اینگونه اسپیکرها مثل زمانی که رو تاقچه بسته شده اند موزیک رو اجرا کنند.
    مرسی ، اصلا به چشم نخورده بود !
    میشه بگید فرق سیستم SQ و SPL چیه ؟
    شما برای دو جفت کامپ کیفیتی و یه امپ خوب فکر می کنید چقدر هزینه کافی هست ؟
    هیدیونیت هم در نظر بگیرید .
    SQ مخفف Sound Quality و SPL مخفف Sound Pressure Level هستش.
    سیستمهای SQ بیشتر روی کیفیت صدا از طریق نصب درایورهای با کیفیت و گرانقیمت که اغلب کامپوننت های 2&3Wayهستند به همراه پخش خوب با DAC 24bit و آمپلیفایرهای با دمپینگ فاکتور بالا و نسبت Signal /Noise بالا هستند.
    تو سیستمهای SPL بیشتر روی قدرت و زدن رکورد تکیه میشه.داشتن برق قوی جزو اصول اولیه و بسیار مهم اینگونه سیستمها میباشد.
    اگر کسی توانائی تامین برق 15 ولت در ورودی آمپلیفایر رو نداشته باشه بهتره سراغ SPL نره.
    اگه به من باشه حدود 800 تومن برای کامپوننتها و حدود 700 تومن برای آمپلیفایر چهار کانال.حدود 700 هم پخش.
    دوستان یکی که واقعا سررشته داره تو سیسنم بازی کمکم کنه یه ماشین خریدیم در مورد سیستمش از چند نفر پرسیدم یه لیستی دادن به ما که هرجا یه قیمتی میده و یه حرفی میزنه از 800 تا 900 بهم قیمت دادن یسریام گفتن نمیخونه باهم یسریام میگن عالیه یکی یه جواب دروستو حسابی به ما بده که چیو عوض کنم چند بخرم از کجا بگیرم چیو اضافه کنم یه کمک کلی به من بکنه ممنون میشم
    پخش 7150 پایونیر 450تومان
    بلندگو 6975v2 تومان180
    ساب 309d4 تومان90
    آمپیلی 8401 ت160

این اون سیستم پیشنهادیه حالا اگه چیزی لازمه که باید اضافه بشه یا کم بشه بهم بگید ممنون
    بنده کوچیکتر از اون هستم که از سیستم و ...سررشته داشته باشم فقط تجربه ای کوتاه تو این زمینه دارم که سعی میکنم در اختار دوستان قرار بدم.
    به نظر من 450 برای 7150 خیلی زیاده واقعا ارزش اینهمه هزینه کردن رو نداره.یه p80 پایونیر دست دوم تمیز حدود 400-450 میشه گیر آورد.پائینت هم هست.خیلی کاملتر و با کیفیت تر هست وبرای داشتن سیستم SQ مناسب هستش.
    دو جفت کامپوننت DLS اگر MS6 گیرتون بیاد حدود 430-450 واقعا کیفیت خوبی رو بهتون میده.
    ساب باکس راکفورد سری پانچ p2 برای پوشش فرکانسهای پائین.یا ساب DLS مدل MW12 یا OA12
    آمپ چهار کانال برای درایو کردن کامپوننتها آمپی باید باشه که 4*100 وات واقعی رو بده.برای مطمئن شدن از اینکه آیا توانهای خروجی آمپلیفایرتون واقعی هست دنبال لوگوی CEA 2006 روی جعبه یا تو کاتالوگ محصول بگردید.
    آمپلیهای کن وود این استاندارد رو دارن.
    سلام عزیزان...
    برای 206 یه سیستم ساده اما با موزیکالیته بالا... یعنی دنبال صدای با بیس بالا که چرخ ماشین بلرزه و اینا نیستم...
    یه پخش با خطای جیتر پایین و دک خوب( 32 بیت باشه که عالی میشه ) با دوتا باند خوب...
    میخواستم بپرسم ببینم سیستم خوب دیگه ای پیشنهاد نمیکنین... یا حدود قیمت اینا چنده ....
    چه مدل فوکال رو پیشنهاد دادن.الان فوکال آک غیر از K2P که خود شرکت داره و 700 هم قیمتش هست مدل دیگه ای اکبند نیست مگر کسی خرید قبل داشته باشه.

5. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خواهشاً جواب بدبن دیگه یه چیز بگین ،اگه تجربه این کار رو هم ندارین فقط یه نظر بدبن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

چه مدل فوکال رو پیشنهاد دادن.الان فوکال آک غیر از K2P که خود شرکت داره و 700 هم قیمتش هست مدل دیگه ای اکبند نیست مگر کسی خرید قبل داشته باشه.
    پس طرف بهم خوب گفته... مدلشو نمیدونم اما گفت 300 ... made in france هم بود....

ضبظ چی بگیرم ؟
    نمی خوام آمپ بگیرم دیگه همون آنبورد ضبظ باشه کافیه...
    چی بگیرم خوبه ؟
    اصلا فوکال خوب هست؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

سلام عزیزان...
    دوست عزیز چقدر میخوای واسه سیستمت هزینه کنی؟

خواهشاً جواب بدبن دیگه یه چیز بگین ،اگه تجربه این کار رو هم ندارین فقط یه نظر بدبن
    جواب شمارو اقا حمید توی اخرین پست صفحه قبل دادن

9. این کاربر از yoosefshaskol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranpanel.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

سلام اقا ....
    پخش 7150 پایونیر 450تومان بزرگترین اشتباه 100000 تومن بزار روش 117 الپاین بگیر کیفیت عالیه
    بلندگو 6975v2 تومان180 مفت نمی ارزه 50000 تومن میزاری روش سری پاور راکفورد بگیر
    ساب 309d4 تومان90 3020 کنوود از این مدل بهتره
    آمپیلی 8401 ت160

11. این کاربر از iranpanel.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز چقدر میخوای واسه سیستمت هزینه کنی؟
    من از 400 , 500 تومن تا ماکزیمم 700 ....
    خیلی هم برام محدوده فرکانسی مهمه ... متاسفانه فوکال از 120Hz به بالا رو پوشش میده... یعنی باید کنارش یه ساب هم بذارم که قیمت میره بالا...
    واسه همین گزینه هام یکم تغییر کردن...
    ضبط که تا 250 میبندم... پایونییر ...
    میمونه باند...
    اگه کامپوننتی پیدا بشه که خدود 50 60 هرتز رو تا 18000 تمیز ساپورت کنه که فکر کنم 220 وات آمپ ضبطم بس باشه. اما قیمتش یکم واسم مهمه زیاد نشه...
    اگه نه که 2 تا 2way خربزه ای پایونیر خوب با یه ساب معمولی که از 40 50 هرتز رو تمیز و بدون دیستورت و یه آمپ معمولی 2channel میبندم...
    کدومش صدای بهتری و واقعی تری میده ؟؟ من معمولا آهنگ راک و چاز گوش میدم واسه همین صدای پایین مثل گیتار بیس و کنت باس درکنار صدای بالا مثل گیتار الکتریک و ... مهمه برام....
    کدومشون میرزه ببندم ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

من از 400 , 500 تومن تا ماکزیمم 700 ....
    خیلی هم برام محدوده فرکانسی مهمه ... متاسفانه فوکال از 120Hz به بالا رو پوشش میده... یعنی باید کنارش یه ساب هم بذارم که قیمت میره بالا...
    واسه همین گزینه هام یکم تغییر کردن...
    ضبط که تا 250 میبندم... پایونییر ...
    میمونه باند...
    اگه کامپوننتی پیدا بشه که خدود 50 60 هرتز رو تا 18000 تمیز ساپورت کنه که فکر کنم 220 وات آمپ ضبطم بس باشه. اما قیمتش یکم واسم مهمه زیاد نشه...
    اگه نه که 2 تا 2way خربزه ای پایونیر خوب با یه ساب معمولی که از 40 50 هرتز رو تمیز و بدون دیستورت و یه آمپ معمولی 2channel میبندم...
    کدومش صدای بهتری و واقعی تری میده ؟؟ من معمولا آهنگ راک و چاز گوش میدم واسه همین صدای پایین مثل گیتار بیس و کنت باس درکنار صدای بالا مثل گیتار الکتریک و ... مهمه برام....
    کدومشون میرزه ببندم ؟؟؟
    خوب کامپوننت بیس درست و حسابی نمیتونه بده مگر اینکه یه چیزی مثل 608gti ببندی که حدود 500 تومنه
    تو کامپای ارزون فکر کنم trc.6n ساند , 1730 بتونن تا حدودی مید بیس خوب بزنن جفتشون هم حدود 200 تومنن.ولی اگه یه سابم بزاری عالی میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •