تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 734 از 2014 اولاول ... 23463468472473073173273373473573673773874478483412341734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,331 به 7,340 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این قلعه نوعی بارها شخیت خودش نشون داده و مثل اینکه دوباره کل یوم باید از حاج رضایی و ذلفقارنسب دعوت کنیم تا جلوی بینندگان باهاش صحبت کنن!!!!!!!!!!!!!

واقعا برای فوتبالمون متاسفم که این آقا با این طرز فکر و این شخصیت پایین میاد سرمربی تیم ملی میشه

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

آخه مگه از اول اين شخصيت داشت که خودت رو ناراحت ميکني و تاسف ميخوري

مرديکه ي جردن نشين تا ديروز تو شلوارش گم ميشد ولي الان براش 60 ايکس لارج هم کمه : 2 زار شخصيت نه تو صحبتشه نه تو رفتار و نه تو ظاهر

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ظ--------------------------
    به گزارش خبرگزاري فارس، كريم باقري پس از تساوي يك بر يك تيم‌هاي فوتبال استقلال پرسپوليس اظهار داشت: جريان 90 دقيقه‌اي مسابقه كاملاً در اختيار پرسپوليس بود. بهتر از استقلال بازي كرديم آنها فقط از روي غافلگيري به ما گل زدند. اين بازي ديگر به پايان رسيده بايد فكر بازي‌هاي بعدي باشيم؛ اما همانطوري كه به هواداران قول داده‌ بوديم بازي زيبايي را در هفته نهم ارائه كرديم.
    وي افزود: پرسپوليس برابر استقلال يكي از بهترين بازي‌هاي فصل جديد را ارائه كرد. حق ما اصلاً مساوي نبود و شايسته نبود اين پرسپوليس 80 دقيقه با نتيجه يك بر صفر از استقلال عقب بماند.
    كاپيتان پرسپوليس درباره برنامه‌هاي استقلالي‌ها در اين مسابقه خاطرنشان كرد: استقلال فقط با تاكتيك و با هدف دفاع به ميدان آمده بود و همگان شاهد بودند كه هنگام حملات، بازيكنان متعددي مقابل ما دفاع مي‌كردند.
    باقري گفت: صدر جدول را مي‌خواهيم و براي رسيدن به اين هدف كسي جلودار پرسپوليس نخواهد بود
    Last edited by MoJtaBa.R; 03-10-2008 at 20:31.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدايي پرسپوليس خيلي خوب بازي كرد و بايد ميبرد .
    كسي متوجه نشد نيكبخت بعد از تعويض چي ميگفته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Blue_Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نيكبخت: از پيراهن استقلال متنفرم

عليرضا نيكبخت در جمع خبرنگاران در پاسخ به اين سوال كه دليل ناراحتي او پس از تعويض توسط افشين قطبي چه بود، اظهار داشت: من فقط از اينكه تيمم عقب بود ناراحت بودم و نمي‌توانستم بعد از تعويض لبخند بزنم.
    وي ادامه داد: به من حق بدهيد كه وقتي تيمم عقب است در هنگام بيرون آمدن از زمين بغضي كه در گلويم هست خالي كنم.
    نيكبخت اظهار داشت: در آن لحظه نمي‌توانستم سكوت هواداران را ببينم و لبخند زنان زمين را ترك كنم. فكر كردم اگر درون زمين باشم، مي توانم كمك بيشتري به تيم كنم.
    وي خاطرنشان كرد: نمي‌دانم چرا بين اين همه بازيكن آقايان روي من مانور مي‌كنند و حتي وقتي روي نيمكت رفتم اين مسائل را رها نكردند.

اين بازيكن عنوان كرد: شرايط ما خيلي بهتر از استقلال بود، بايد با گل بيشتري آنها را مي‌برديم. فكر مي‌كنم در هر دو نيمه پرسپوليس تيم برتر ميدان بود.
    نيكبخت در واكنش به توهين هواداران استقلال به وي و خانواده اش گفت: از دقيقه 1 تا 90 به من و خانواده‌ام فحاشي كردند آنها كه دم از منشور اخلاقي مي‌زنند كجايند كه به داد من برسند؟ آيا هواداران پرسپوليس يكي از بازيكنان استقلال را اينگونه مورد بي‌احترامي قرار دادند؟
    اين بازيكن در پايان خاطرنشان كرد: واقعاً شرمنده خودم هستم كه هفت سال از عمرم را براي استقلال بازي كردم ديگر اين تيم را دوست ندارم و از پيراهن آبي متنفرم. اين را از صميم قلب مي گويم تا آنهايي كه به من بي احترامي كردند، بشنوند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آتسو: دربي سرخابي چيز ديگري بود

فرانك آتسو در گفت و گویی درباره تساوي تيم هاي استقلال و پرسپوليس اظهار داشت: بازي خيلي زيبايي در ورزشگاه آزادي برگزار شد. من خودم بارها تجربه حضور در دربي ها را داشته ام؛ اما دربي سرخابي ها واقعاً چيز ديگري است و امروز به اين موضوع پي بردم.
    وي ادامه داد: بر خلاف اظهارات عده اي خط دفاع پرسپوليس هيچ مشكلي نداشت و ما روي غافگيري گل را خورديم و نبايد به اين موضوع خرده گرفت.
    آتسو درباره توانايي سرمربي پرسپوليس عنوان كرد: افشين قطبي مربي بزرگي است و در فوتبال ايران چنين مربياني كم تر حضور دارند و بايد نهايت استفاده را از همكاري با وي ببريم.
    وي از شرايط ورزشگاه آزادي انتقاد كرد و گفت: متاسفانه امكانات در آزادي به عنوان يك ورزشگاه بين المللي بسيار پائين است و من تعجب مي كنم كه چطور خبرنگاران در اين وضعيت سخت از بازيكنان فوتبال مصاحبه و گزارش تهيه مي كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دي‌كارمو: حق پرسپوليس پيروزي در دربي بود

دي‌كارمو در گفت‌وگویی اظهار داشت: در اين دربي ما بازي خيلي خوبي را انجام داديم و پيروزي حق مسلم پرسپوليس بود. من سهم خيلي كمي نسبت به ساير همبازي‌هايم داشتم اگرچه دربي سرخابي‌ها تجربه جالبي برايم بود.
    مهاجم برزيلي خاطرنشان كرد: برخلاف برخي از انتقادها عملكرد بدي در نيمه دوم نداشتم. من معجزه‌گر نيستم كه بتوانم كارهاي خارق‌العاده انجام دهم و فكر نمي‌كنم كه مقابل استقلال اشتباه فاحشي انجام داده باشم.
    وي افزود: در نيمه دوم با همه وجودم در ميدان تلاش كردم و تصور نمي‌كنم كه كادر فني پرسپوليس از عملكردم ناراضي باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پژو 206 به هيچ كدام از بازيكنان پرسپوليس تعلق نمي گيرد

قبل از برگزاري دربي 65 و مصاف تيم هاي فوتبال استقلال و پرسپوليس، مسئولان باشگاه پرسپوليس قول داده بودند كه در صورت پپروزي در اين مسابقه به عنوان پاداش يك خودروي پژو 206 را دريافت خواهند كرد؛ ‌اما پس از تساوي يك بر يك آنها اعلام كردند كه هيچ پاداشي به آنها تعلق نمي گيرد.
    مسئولان باشگاه پرسپوليس از بازيكنانشان انتظار پيروزي در دربي 65 را داشتند، در پايان مسابقه نيز از نتيجه پاياني چندان ابراز رضايت نكردند.
    تمرينات پرسپوليس فردا ساعت 10 صبح پيگيري مي شود و با تاكيد كادر فني بايد همه بازيكنان در اين جلسه تمريني حضور داشته باشند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

توره: بايد استقلال را شكست مي داديم

ابراهيم توره در گفت و گویی درباره تساوي تيم هاي استقلال و پرسپوليس در هفته نهم ليگ برتر ايران اظهار داشت: بدون شك ما بازي خيلي بهتري را نسبت به حريف ارائه كرديم و جريان بازي در اختيار ما بود.
    وي ادامه داد: پيروزي و كسب 3 امتياز مسابقه حق مسلم پرسپوليس بود زيرا خيلي بهتر از استقلال بازي كرديم و همگان شاهد برتري تيم ما بر حريف بودند.
    توره تاكيد كرد: با وجود آنكه اين مسابقه با تساوي به پايان رسيد؛ ‌اما هواداران شاهد يك مسابقه زيبا و جذاب در ورزشگاه آزادي بودند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

كريمي: خيلي خوشحالم كه در دربي 65 گل‌زني كردم

علي كريمي بازيكن ارزنده و گلزن تيم فوتبال پرسپوليس پس از پايان دربي 65 گفت: در هيچ شرايطي طاقت نداشتم كه شكست برابر استقلال را تجربه كنم.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، علي كريمي پس از تساوي يك بر يك استقلال و پرسپوليس در دربي 65 از هفته نهم ليگ برتر ايران اظهار داشت: با انجام اين مسابقه همه آسيايي‌ها فهميدند كه هنوز فوتبال ايران در اين قاره بهترين آسياست. يك مسابقه بسيار زيبا برگزار شد و اين دربي از بهترين ديدارهاي تيم هاي پرسپوليس و استقلال به شمار مي رفت.

وي ادامه داد: هنوز به شرايط آرماني نرسيده ام؛ اما خيلي خوشحالم كه در دربي 65 براي پرسپوليس گل‌زني كردم. زماني كه از استقلال گل خورديم با ديدن غم هواداران بغض گلويم را فشرد و اصلاً دوست نداشتم برابر استقلال شكست بخوريم و تحمل آن برايم دشوار بود.

كريمي خاطرنشان كرد: خوشحالم كه من گل مساوي را به ثمر رساندم و اطمينان دارم كه هواداران حاضر در ورزشگاه و حتي آنهايي كه از تلويزيون بازي را تماشا كردند از ديدن دربي لذت بردند.

بازيكن سابق باير مونيخ گفت: مطمئن باشيد كه در بازي‌هاي بعدي عملكرد خيلي بهتري خواهم داشت چون اهداف بزرگي دارم.

وي درباره انتقادش به خط دفاعي در جريان مسابقه با استقلال عنوان كرد: اعتراضي به آنها نداشتم بلكه از مدافعان تيم محبوبم خواستم كه با هماهنگي و انسجام بيشتري بازي كنند. چون علاقه زيادي به پرسپوليس دارم و دوست ندارم با اين تيم شكستي را تجربه كنم.

كريمي در پايان گفت: از نتيجه راضي نيستم چون در نيمه دوم فقط ما حمله مي كرديم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •