تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 734 از 949 اولاول ... 234634684724730731732733734735736737738744784834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,331 به 7,340 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان به هیچ عنوان این حرفی که به عنوان قانون سازمان تنظیم مقررات توسط فروش یا پشتیبانی یا صدای مشتری زده میشه باور نکنید، چون من سوال کردم به هیچ هنوان روی سرویس های GU طلایی ۱Mb/pc یا 2Mb/ps طلایی این مورد دزدی اعمال نشده (چون گرون تر هستن) و وقتی شما معترض میشید که چرا این مورد روی سرویس BU یا برنزی اعمال شده به شما می گن با ماهی ۲۰۸ هزار تومن می تونید برای ۱Mb/ps از اون یکی سرویس استفاده کنید.

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان به هیچ عنوان این حرفی که به عنوان قانون سازمان تنظیم مقررات توسط فروش یا پشتیبانی یا صدای مشتری زده میشه باور نکنید، چون من سوال کردم به هیچ هنوان روی سرویس های GU طلایی ۱Mb/pc یا 2Mb/ps طلایی این مورد دزدی اعمال نشده (چون گرون تر هستن) و وقتی شما معترض میشید که چرا این مورد روی سرویس BU یا برنزی اعمال شده به شما می گن با ماهی ۲۰۸ هزار تومن می تونید برای ۱Mb/ps از اون یکی سرویس استفاده کنید.
    بله دیگه دیوانه مگه اینکه آدم دیوانه باشه سرویس طلایی ۱ مگ بگیره دیگه هزینه اینترنت همه داره کمتر از ۵۰ تومان نمیشه کم کم همینجوری محدودیت ها و قیمت ها را دارن افزایش میدن اینجوری هم به هدفشون که محدود شدن دسترسی مرپجدم به اینترنت هست میرسن و هم به اینترنت به عنوان بودجه نگاه میکنن کلا الان بی شوخی همه دور و برمون پر از کلاهبردار و دزد شده برای همین هست که هیچوقت پیشرفت نمیکنیم

3. 3 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کسی 512 gu داره ؟ سرعت دانلودش رو 130 هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرویس های نامحدود محدود کردن الان سرویس های حجمی شبانه رایگان هم محدود شده یا نه؟؟؟

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

برای شاتل بعد چند روز همیشه بوده محدود میکردن تا اونجایی که من داشتم و دارم
    Last edited by navid_fo; 22-05-2015 at 16:38.

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اه لعنت بهشون با ۸ کیلوبایت وب هم نمیتونی نگاه کنی شده عین دیال آپ

8. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

فن آوا داغون ترین شرکت اینترنتی ایران بود

یوزرهاش از همه کمتر بود ، در واقع هز شرکتی برشکست میشد (لایزر ، کاراامین) یوزرهاشو فن آوا می خرید

شرکت بزرگ و موفقی هست شاخه های زیادی داره ولی تو اینترنت پرسرعت نه

از وقتی اومد طرح نامحدود رو به این شکل مطرح کرد ، تمام یوزرهای شاکی شرکت های دیگه رو جذب کرد

نمونش من و شما که شاید 1/1000 اون چیزی که تو 1 سال گذشه جذب کرده هم نباشیم

ولی توجه داشه باشید اینترنت نامحدود برای هیچ شرکتی سود نداره ، هر مگابیت سرعت به شرطی که stm-1 155 مگابیتی بخری برات نزدیک 200 تومن می افته

بعد چطور بیاد 1 مگ رو 70 تومن به یوزری بفروشه که 24 ساعته اشغالش میکنه ؟؟؟؟

خوب اینجا میاد از پهنای باند بدون استفاده سرویس های محدود استفاده میکنه تا جبران کنه

یعنی این به اون در

واسه اینه که اون دوستمون اشاره کرد تو 1 سال گذشته موفق بوده و سیر صعودی داشته ولی مدیر عامل عوض میشه دیگه طرح رو بر میداره ، چیزی که از اول هم مشخص بود یک روزی برداشته میشه

یوزر کمتر ولی درآمد نه اینطوری که یوزر زیاد باشه ولی هزینه ها بیشتر چون اکثرا نامحدود هسن

بنده خودم نمایندگی آسیاتک دارم میدونم نامحدود با سرعت واقعی یعنی ضرر

حالا شما داشته باش بیشتر یوزرهای 93 که جذب شدن نامحدود بودن اونم بدون محدودی سرعت

لپ مطلب اینکه نمیشد به آینده سرویس های فن آوا امیدوار بود ، بنده هم تو این 1 ساله بعد از اینکه مخابرا نامحدود رو برداش اومدم فن آوا و چون لایسنس هست و هزینه هاش بالاتر خوشبختانه محدودیت نداره ولی به شما پیشنهاد میکنم دنبال شرکت دیگه نرید و خودتونو خسته نکنید ، جیزی که شما داشتید حداقل تو این یک سال دیگه نخواهید داشت ، بقیه قبل اینا به این نتیجه رسیدن و کلا

با برداشته شدن نامحدود فن آوا ، دیگه سرویس اینترنتی به نام نامحدود در ایران وجود ندارد !!!

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

فن آوا داغون ترین شرکت اینترنتی ایران بود

یوزرهاش از همه کمتر بود ، در واقع هز شرکتی برشکست میشد (لایزر ، کاراامین) یوزرهاشو فن آوا می خرید

شرکت بزرگ و موفقی هست شاخه های زیادی داره ولی تو اینترنت پرسرعت نه

از وقتی اومد طرح نامحدود رو به این شکل مطرح کرد ، تمام یوزرهای شاکی شرکت های دیگه رو جذب کرد

نمونش من و شما که شاید 1/1000 اون چیزی که تو 1 سال گذشه جذب کرده هم نباشیم

ولی توجه داشه باشید اینترنت نامحدود برای هیچ شرکتی سود نداره ، هر مگابیت سرعت به شرطی که stm-1 155 مگابیتی بخری برات نزدیک 200 تومن می افته

بعد چطور بیاد 1 مگ رو 70 تومن به یوزری بفروشه که 24 ساعته اشغالش میکنه ؟؟؟؟

خوب اینجا میاد از پهنای باند بدون استفاده سرویس های محدود استفاده میکنه تا جبران کنه

یعنی این به اون در

واسه اینه که اون دوستمون اشاره کرد تو 1 سال گذشته موفق بوده و سیر صعودی داشته ولی مدیر عامل عوض میشه دیگه طرح رو بر میداره ، چیزی که از اول هم مشخص بود یک روزی برداشته میشه

یوزر کمتر ولی درآمد نه اینطوری که یوزر زیاد باشه ولی هزینه ها بیشتر چون اکثرا نامحدود هسن

بنده خودم نمایندگی آسیاتک دارم میدونم نامحدود با سرعت واقعی یعنی ضرر

حالا شما داشته باش بیشتر یوزرهای 93 که جذب شدن نامحدود بودن اونم بدون محدودی سرعت

لپ مطلب اینکه نمیشد به آینده سرویس های فن آوا امیدوار بود ، بنده هم تو این 1 ساله بعد از اینکه مخابرا نامحدود رو برداش اومدم فن آوا و چون لایسنس هست و هزینه هاش بالاتر خوشبختانه محدودیت نداره ولی به شما پیشنهاد میکنم دنبال شرکت دیگه نرید و خودتونو خسته نکنید ، جیزی که شما داشتید حداقل تو این یک سال دیگه نخواهید داشت ، بقیه قبل اینا به این نتیجه رسیدن و کلا

با برداشته شدن نامحدود فن آوا ، دیگه سرویس اینترنتی به نام نامحدود در ایران وجود ندارد !!!
    نخیر اونقدرهایی که شما میفرمایید دوست عزیز برای شرکت گرون در نمیاد و مطمئن باشید ضرر هم نکرده بلکه سود هم کرده ولی منتها سود فروش سرویس حجمی چندین برابر نامحدود هست البته تو ایران اینجوریه چون تو خارج از ایران آسایش مردمشون و رفاه براشون مهمه هیچوقت خانگی رو محدود نمیدن و نامحدوداشونم منصفانه من درآوردی این شرکت ها نیست و به هر حال باید از بین این همه دزد باید رفت بین دزدی که کمتر ازت دزدی میکنه یا این که کلا از اینترنت استفاده نکنی چون در حال حاضر تمام اینترنت ایران حالت گرانفروشی و کم فروشی و حجم فروشی و حجم دزدی داره و کسی هم معترض نمیشه و راحت هر بلایی بخوان سر کاربر در میارن تا بیشتر جیبشو خالی کنن
    Last edited by sorooshfm; 22-05-2015 at 16:22.

11. 3 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

[QUOTE=sorooshfm;8630227]نخیر اونقدرهایی که شما میفرمایید دوست عزیز برای شرکت گرون در نمیاد و مطمئن باشید ضرر هم نکرده بلکه سود هم کرده ولی منتها سود فروش سرویس حجمی چندین برابر نامحدود هست البته تو ایران اینجوریه چون تو خارج از ایران آسایش مردمشون و رفاه براشون مهمه هیچوقت خانگی رو محدود نمیدن و نامحدوداشونم منصفانه من درآوردی این شرکت ها نیست و به هر حال باید از بین این همه دزد باید رفت بین دزدی که کمتر ازت دزدی میکنه یا این که کلا از اینترنت استفاده نکنی چون در حال حاضر تمام اینترنت ایران حالت گرانفروشی و کم فروشی و حجم فروشی و حجم دزدی داره و کسی هم معترض نمیشه و راحت هر بلایی بخوان سر کاربر در میارن تا بیشتر جیبشو خالی کنن بالفرض الان اگه مشترکین نامحدود رفتن محدود باز یک بلایی سر شبانه میارن اونوقت چکار میکنن؟! میرن باز یک شرکت دیگه و همین آش و همین کاسه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اون دوستانی که زنگ زدن به شرکت و درخواست فرم جمع آوری دادن خودشون مستقیم ثبت نام کرده بودن یا از طریق نماینده؟ من از طریق نماینده یوزر فن آوا شدم باید با نماینده تماس بگیرم؟
    در ضمن اگه شما رو واسه جمع آوری بیشتر از 3 روز علاف کردن برین 195 شکایتتون رو ثبت کنید حداکثر تا فرداش ترتیب اثر میدن من خودم تجربشو دارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •