* منهای 40 ؟ مثل این که خبر نداری دنیا دست کیه ؟
* دوستان یه توضیح مختصر در مورد هوی رین میدید ؟
* منهای 40 ؟ مثل این که خبر نداری دنیا دست کیه ؟
* دوستان یه توضیح مختصر در مورد هوی رین میدید ؟
جدی؟ شما میدونی بگو دسته کیه ما هم یاد بگیریم دادا
البته ظاهراً بالا رفته جدیداً. من قیمت دقیق ندارم.
Last edited by sony_W810i; 29-05-2011 at 20:10.
من برای بازیای انحصاریش مثل متال گیر میخواج پلی 3 بگیرم و دیگه اینکه نوع دستش من خیلی فوتبال بازی میکنم و اصلا با دسته xbox نمیتونم فوتبال بازی کنم
یکی از دوستان در مورد مشکلات -- کردن پلی 3 گفتن مگه چه مشکلی داره -- کردنش
دوست من بازی های جدید X360 هیچ کدام از تسلیشن استفاده نمیکنن! چون گرافیک این کنسول قدرت پردازش این تکنیک رو در بازی ها امروزی نداره!
AC هم از نظر گرافیک هیچ فرقی در دو کنسول نداره! و تنها در کنسول PS3 یه مقدار افت فریم بیشتره! البته در AC:BH من تفاوتی از نظر نرخ فریم به اون صورت که در نسخه قبلی بازی شاهد بودیم ندیدم!
والا اون قیمت ها مربوط به یکی از معتبرترین فروشگاه های تهرانه که اگه خواستین در پیغام خصوصی اسمش و تاپیک فروشش رو بهتون میگم.اون قیمت ها هم یکم بالا دادیا دوست من. همشون رو منهای 40 کن.
مشخصه که تا حالا با X360 سر و کار نداشتین که این حرف رو میزنین!!و اگه یکی از بازی هایی که xbox هم توش افت فریم داره رو بگید ممنون میشم. تاحالا راستش ندیده بودم xbox هم افت فریم داشته باشه
من چند تا بازی توی X360 براتون مثال بزنم که افت فریم داشته باشه!؟
Crysis 2
GTA IV
Alan Wake
Resident Evil 5
Splinter Cell: Double Agent
و ده ها بازیه دیگه!!
دوست من اگه توی کنسول ها افت فریم نبینیم باید تعجب کنیم!![]()
Last edited by shab_2008; 29-05-2011 at 21:49.
مشكلش اينه كه بازيهاي جديد آپديت روز ميخواد و ممكنه اون آپديت هنوز ه-نشده باشه---
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
بهترين بازي انحصاري موضوعشم عاشقانه و جنايي و رمز آلود و پيچيده و ------------
من که تا حالا ایکس باکس نداشتم اما چون ایشون میگفت افت فریم نداره ما هم فکر کردیم نداره.پس داره؟
پس این دوستمون صد درصد ضرر میکنه از انتخابش توی این دوره که همه دارن ایکس باکسا رو میدن پلی 3 میگیرن اولین باریه دیدم برعکسش اتفاق افتاد
اما خوبه بلاخره با چشم دیدم تجربه کردم
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
من همیشه درباره هوی رین این جمله رو گفتم.
ببین داداش کارگردانی دوست داری؟
شما کارگردان یه فیلم جنایی-اکشن-ترسناک-عاطفی-کمدی-پلیسی و ... هستی که داستان رو میتونی به بیش از 10 روش مختلف به پایان برسونی هر جور دوست داشته باشی.
دیگه خودت تا ته حرفم برو![]()
بله مگه میشه افت فریم نداشته باشه!!؟
مگه X360 از فضا اومده!!؟
توضیح در این مورد هم مفصل هست که چرا کنسول ها افت فریم دارن که خوب فک کنم همه دوستان دلایلش رو بدونن و دیگه لازم به گفتن نباشه!
فقط حيف كه يه ايراده گرافيكي مهم داشت!!!(موهاي كاراكترا زيره بارون اصلا خيس نميشد)
Last edited by BATMAN-LOVE; 30-05-2011 at 11:09.
دوستان طریقه کپی بازی از هارد روی PS3 چجوریه ؟ حتما باید بازی توی فولدر خاصی باشه تا PS3 بشناسه ؟
از فلش مموری امکان کپی بازی هست ؟ چجوری میشه هارد و یا فلش رو به PS3 شناسوند ؟
ممنون
آقایون شما در کل فت رو پیشنهاد می کنید یا اسلیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)