واسه من يه كوچولو كند شده گوشيم داره ميره رو اعصابم البته 2گيگم هنوز خاليه از 4تا .فكر كنم واسه اين انگيج هستش اينجوري شده اين نوكيا سيمبين 9/5 رو نميده بيرون كه بريم گوشي رو عوض كنيم.البته شايدم بخاطر تم گوشيم باشه.خيلي خوفه![]()
واسه من يه كوچولو كند شده گوشيم داره ميره رو اعصابم البته 2گيگم هنوز خاليه از 4تا .فكر كنم واسه اين انگيج هستش اينجوري شده اين نوكيا سيمبين 9/5 رو نميده بيرون كه بريم گوشي رو عوض كنيم.البته شايدم بخاطر تم گوشيم باشه.خيلي خوفه![]()
Last edited by MohandesMCD; 21-11-2008 at 16:43. دليل: قلت املايي
مهندس, تمو عوض کن ببین چی میشه.
سلام دوستان .
قيمت رم micro 4 و 8 چنده ؟
شرمنده ،جاي ديگهاي پيدا نكردم كه بپرسم و جواب بدن.
آره بخاطر تم بودش.سابقه نداشته بود تاحالا چنين چيزي روي 5700!
من رم 4گيگ رو 12تومن خريدم (2ماه پيش بود فكر كنم) 8 رو بزار اگه زير 20 شد بخر.من دوستم رفته بود 35 تومن پول 4گيگ داده بود خبر نداشت2ماه ديگه اينقدر مياد پايين :دي
یعنی الان با رم 4 سرعتش فرقی با رم فابریکش نداره؟ همون قدر سریع هست؟؟؟
سلام !
من قبلا سه روز یه بار باتریشو شارژ می کردم
چند روز پیش نور صفحه شو کم کردم .
الان یه هفته است که شارژ کردم هنوز دو خط دیگه داره !
پیشنهاد می کنم همینکار رو بکنید
ممنون
نه سرعتش زياد تغير نميكنه با رم 4گيگ.تنها كندي كه داره(اونم با نصب برنامه و بازي و تم و انگيج ) اينه كه وقتي گوشي رو روشن ميكنم ميرم تو منو يه 10ثانيه طول ميكشه.تازه اينم فقط واسه بار اول بعد از روشن شدن گوشي هستش بعدش حله مشكلي نيست.من نور صفحم وسطه فقط 1/5 روز دووم مياره معلومه شما اصلا با گوشي كار نميكنيد.من فعلا دارم سيستم راش و midnight pool ميزنم رو گوشي
منم هر روز میشارژم. میخوام تو Block Breaker اپگرید UltraBall رو بگیرم.
بچه ها این 5700 یه باطری یدکی درست حسابی نداره یا یه شارژر رو میزی من دو تا باطری یدک دارم موندن همونطوری مسافرت میرم لازمم میشه .
با سلام خدمت دوستان عزیز
سوالی که برام پیش اومده اینه که چرا 5700 دیگه تو بازار گیر نمیاد؟ آیا دلیل خاصی داره؟اگه توضیح بدین ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)