من با برنامه bookr این کار را انجام میدهم.
حجم:1.197 مگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با برنامه bookr این کار را انجام میدهم.
حجم:1.197 مگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سازنده این بازی شرکت nipon ichi software هست و بازی خیلی خوبی شده . ign امتیاز 8.3 بهش داده و 'gamespot هم امتیاز 8 رو بهش داده .
دوستان یه دکمک فوری میخواستم من تصمیم داشتم یه مموری هشت گیگ برای پی اس پی ام بخرم ولی چون اختلاف قیمتشون با 16گیگ چندان زیاد نیست گفتم 16 گیگ بگیرم مشکلی برای اجرای بازیها پیش نمیاد ؟؟؟؟؟یا برای پخش فیلم؟؟؟(رم اصل سونی)
من خودم تا 8 گیگ بیشتر امتحان نکردم.اما اگه اصل باشه به نظر من نباید مشکلی پیش بیاید.
16 گیگ قرار بود توی فریمور های جدید (4.01 به بعد) ساپورت بشه.
توی این فروم تا حالا کسی امتحان نکرده.
اما توی فروم های دیگه کسایی بودند که به گفته خودشان مموری 16 گیگ خریده اند و مشکلی نداشته.
شما لطف میکنی قیمت های مموری 8 گیگ با 16 گیگ را بگی؟
چون اخرین قیمتی که من از این مموری ها با 3 سال گارانتی ایران رهجو داشتم حدودا 50 تومن با هم اختلاف قیمت داشت.
Last edited by choory; 23-02-2009 at 15:37.
chooryجان اگه مشکلی پیش بیا چه جوریه مثلا" بازی فریم فریم میشه ؟؟یا اصلا" بازیها رو اجرا نمیکنه یا....؟دوست عزیز من قیمت نمایشگاه بهاره سونی(همیشه تو شهر ما این وقتاست بهاره اش) رو دارم که هشت گیگ 25 تومن و 16 گیگ 45 تومن هستش البته من تهران نیستم عزیز رم اصل سونی هم هست با گارانتی .....choory جان من عصر میخوام بگیرم یه ندایی به ما برسون ببینیم مشکلی پیش میاد یا نه اگه 16 بگیرم میترسم پولم هدر بره و 16 به مشکل بخوره .....خیلی خیلی ممنون.........................
وقتی مثلا یک دستگاه حجمی از مموری را ساپورت نکنه از یک مقدار مجاز که پر بشه سرعت را میاره پایین.
این قیمت ها که دادی واقعا برای ما اینجا رویا هست.چون الان نمایندگی ها ایران مموری 4 گیگ را دارند 35-36 میدهند.8 گیگ 70-72 و 16 گیگ هم 135 (میبینی ما کجا گیر کردیم؟؟؟)
اگه واقعا میترسی مشکلی پیش بیاد به نظر من 2 تا 8 گیگ بگیر.چون اگه 2 تا 8 بگیری اختلاف قیمتی نداره با 16 (به گفته خودت 5 تومن)
اما من اگه خودم بودم 16 گیگ میگرفتم.فوقش اگه مشکلی پیدا کرد ازش توی یک دستگاه دیگه (مثل لپ تاپ-دوربین و ...) استفاده میکردم.
شما 16 گیگ را بگیر اگه خدای نکرده مشکلی داشت بده به من. : دی
choory جان این کم سوادی ما رو ببخش از کجا فریمور پی اس پی رو بدونم چنده ؟؟؟چون اصلا" از اینا سر در نمیارم فقط بازی بخونه برای من کفایته ..........راستی اینجا چهار گیگ 13 تومنه .........
خواهش میکنم این چه حرفیه که میزنی.
شما برای فهمیدن ورژن فریمور مسیر زیر را دنبال کن
Settings>System Settings>System Information
جلوی System Software یک عدد نوشته شده اون ورژن فریمور هست.
این هم لیست قیمت های نمایشگاهی اینجا(البته مال چند ماه پیش هست و چند تومن قیمت ها بالا پایین رفته)
یعنی اونجا مموری 4 گیگ از 1 گیگ اینجا ارزون تر هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ببخشید طریقه نصب کرنل تو تایپیکی که معرفی کردید نیست.من خودم تو مسیر psp/game ریختم و اجرا کردم ولی با پیغام خطای incorrect 150 PBP at root مواجه شدم!!مشکل کجاست؟
در ضمن در نصب پلاگین هم مشکل دارم چون نمی تونم منوی ریکاوری رو بیارم!!ممنون میشم کمکم کنید
دانلود کردم حالا بعد از extract کردنش چکارش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)