اولا این sv_cheats 1واسه کاندیشن ضیرو کار میکنه در مورد 1.6 هم فقط اگه سرور باشی میتونی استفاده کنی
دوما چیت ها رو یه جور دیگه میزنن که اند نامردی (تو یه سرور که رفتم رنکم 800 بود 1ساعت با چیت بازی کردم رنکم شد 9 !!! )
خودت بازی کن
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
اولا این sv_cheats 1واسه کاندیشن ضیرو کار میکنه در مورد 1.6 هم فقط اگه سرور باشی میتونی استفاده کنی
دوما چیت ها رو یه جور دیگه میزنن که اند نامردی (تو یه سرور که رفتم رنکم 800 بود 1ساعت با چیت بازی کردم رنکم شد 9 !!! )
خودت بازی کن
این ورژن پچ 23
اره ورژن سورس بازی هم گرافیکش خوبه هم باگ های به قول کاربرانی که بازی کردند برطرف شده بله میتونی با کامپیوتر بازی کنی که به بازی کنهای کامپیوتر یا همون دشمنهل بگیم {بات bot} بهشون میگن برای کسب اگاهیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورژن شما احتمالا نداشته باشه خاصیت وارد کردن بازی اول رفتی تو بازی خودت تنها بود کنسول بازی رو باز کن جای که توش چیت میزنی همون کلید پایین esc ` هست اونو بزنم یه صحفه باز میشه بعد بنویس توش add_bot اینجوری حریفهات وارد میشن همین اگر وارد نشد باید برای بازی کانتر سورست دانلود کنی
اگه دستور رو تایپ کردی بات نیومد این فایل رو دانلود کن قبل از دانلود وقتی مری تو بازی و میخوای creat servr رو بزنی همون جای که پول و وقت راند های بازی رو انتخاب میکنی یه تا منو وجود داره یا نه اگه سه تا منو وجود داشت بازی شما قابلیت اجرای بات ها رو داره اینم اگر نداشت فایل زر رو دانلود کن و نصبش کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نیست مارو راه بندازه؟
دوست من ممنون بابت کمک شما ولی این پچ که برای کانتر 1.6 هست و روی سورس جواب نداد البته من 1.6 دارم ریختم روی اون و تونستم به بازی آنلاین وصل بشم ولی 2 تا مشکل دارم باز 1.اصلا سرورهای ایرونی نیست هر چی تو نت سرچ کردم همشون قدیمین 2.بعد از حدود 1 دقیقه که بازی کردم خود به خود از بازی میاد بیرون و باید دوباره کانکت کنم نمیدونم اشکال از چیه و در مورد فایل bot من دانلود کردم و توی مسیر \cstrike\cfg ریختم ولی بازم قسمت بازی با کامپیوتر فعال نمیشه و دستوری هم که شما فرمودین تا میزنم ارور Unknown Command میده و همون قسمت که گفتی باید 3 تا باشه ،فقط 2 تاست نمیدونم چیکارش بکنم بازم ممنونم
Last edited by mansour5550; 20-02-2011 at 08:19.
دوست عزیز اخطار رو برام بزارید تا بتونم کمکتون کنم تا اندازه ای که توانم باشه و بلد باشم
من پچ رو واسه کانتر 1.6 گذاشتم دوم وقتی شما انلاین بازی مینکید بای انتی چیت داشته باشید و بروزترین کافیه این نسخه رو دانلود و در گوگل با تایپ sxe anti cheat v11.5(fix 1دوست من ممنون بابت کمک شما ولی این پچ که برای کانتر 1.6 هست و روی سورس جواب نداد البته من 1.6 دارم ریختم روی اون و تونستم به بازی آنلاین وصل بشم ولی 2 تا مشکل دارم باز 1.اصلا سرورهای ایرونی نیست هر چی تو نت سرچ کردم همشون قدیمین 2.بعد از حدود 1 دقیقه که بازی کردم خود به خود از بازی میاد بیرون و باید دوباره کانکت کنم نمیدونم اشکال از چیه و در مورد فایل bot من دانلود کردم و توی مسیر \cstrike\cfg ریختم ولی بازم قسمت بازی با کامپیوتر فعال نمیشه و دستوری هم که شما فرمودین تا میزنم ارور Unknown Command میده و همون قسمت که گفتی باید 3 تا باشه ،فقط 2 تاست نمیدونم چیکارش بکنم بازم ممنونم
بعد از دانلود ونصب اونو اول اجرا میکنی بعد کانتر رو اجرا میکنی همین برای سرور ها هم این دوتا رو دارم من با اینترنت 64 پینگم 50 تا 60 خیلی عالیه
85.15.1.66:27015
79.175.167.87:27015
من بات ها رو از سایت خودشون گرفتم مخصوص والا باید از دوستانی که سورس دارند و بات دارند براتون اپلود کنن من الان نمیتونم ولی شاید بتونم تا پب براتون اماده کنم پس قول نمیدم
نمیدونم گزینه تشکر کجا رفته ولی ندیدم ،باید ازتون تشکر میکردم داداش، خیلی گلی همه مشکلاتم حل شد فقط یدونه Source مونده که میخوام با کامپیوتر بازی بکنم و نمیشه آخه اون گرافیکش خیلی قشنگتره ،دوست من من اینترنتم 256 هست و سرعت دانلودم 35k هستش ولی نمیدونم چرا تو بازی یخورده گیر میکنه ،از کجا بفهمم پینگم چنده؟ مرسی بازم
Last edited by mansour5550; 20-02-2011 at 15:06.
عزیز اخطار نمیدهدوست عزیز اخطار رو برام بزارید تا بتونم کمکتون کنم تا اندازه ای که توانم باشه و بلد باشم
زمین رو که لود می کنه هنگ می کنه
دوست عزیز یا از کانتره یا از ویندوز خب برو یه دونه دیگه کانتر گیر بیار ببین درست میشه مگه این کار رو بکنی
ببین شما با کدوم کانتر انلاین بازی میکنی اگه سرور ایرانی بازی میکنی وقتی رفتی تو سرور با زدن تب میتونی لتنسی رو دراخر در کنار ردیف امتیازهات ببینی یا متونی در dos ویندوز تایپ کنی ping و یه فاصله ای پی سرور رو بنویسی در اونجا نوشته time=?? بجای علانت سوال یه عددی هست که در جلوش نوشته برای فهم بیشتر من خودم این کا رو کردمنمیدونم گزینه تشکر کجا رفته ولی ندیدم ،باید ازتون تشکر میکردم داداش، خیلی گلی همه مشکلاتم حل شد فقط یدونه Source مونده که میخوام با کامپیوتر بازی بکنم و نمیشه آخه اون گرافیکش خیلی قشنگتره ،دوست من من اینترنتم 256 هست و سرعت دانلودم 35k هستش ولی نمیدونم چرا تو بازی یخورده گیر میکنه ،از کجا بفهمم پینگم چنده؟ مرسی بازم
ping google.com
Reply from 209.85.147.99: bytes=32 time=154ms TTL=43
Reply from 209.85.147.99: bytes=32 time=172ms TTL=43
Reply from 209.85.147.99: bytes=32 time=527ms TTL=43
Reply from 209.85.147.99: bytes=32 time=166ms TTL=43
در اینجا من با گوگل 154ms زمان میخوام تا اطلاعات ردوبدل بشه که واسه کانتر خیلی افتضاخ هست پیمگ شما باید زیر 100 باشه خیلی عالیه زیر 150 باشه یه کم خوبه
نظر شخصی من رو بخای من کانتر 1.6 رو میپسندم هرچند باگ زیادی داره ولی خیلی مهیج تر یه جورای دوسش دارم بهر حال امیدوارم حال خودتو با کانتر بکنی
همین الان یه چیزی دیدم ببین به دردت میخوره به گفته سایت باید و این دو فایل یکی server.cfg or valve.rc رو باز کنی و کپیشون کنی و بزایری به این مسیر
cstrike/cfg directory.
اینم گفته خود سایت
Counter-Strike: Source bot cfg created
Copy & paste the following code into a server.cfg or valve.rc file and place it on your servers cstrike/cfg directory.
اینم متنی که باید توش کپی کنی
// bots
bot_add
bot_quota 10
bot_quota_mode normal
bot_difficulty 3
bot_chatter normal
bot_auto_follow 1
bot_auto_vacate 1
bot_join_after_player 1
bot_defer_to_human 0
bot_allow_rogues 0
bot_walk 0
bot_join_team any
bot_eco_limit 2000
bot_allow_grenades 1
bot_all_weapons
bot_allow_grenades 1
bot_allow_pistols 1
bot_allow_sub_machine_guns 1
bot_allow_shotguns 1
bot_allow_rifles 1
bot_allow_snipers 1
bot_allow_machine_guns
موفق باشی
Last edited by khelane; 20-02-2011 at 21:02.
چیت نیست در حالت عادی هرکس فلش روشن کنه برای خودش هدفش رو روشن می کنه اما برای دیگران اطذاف کسی که چراق قوه زده روشن میشه
مپ he_glass2 هستش که توی سرور ایم اهواز هست
به سایتمراجعه کنید و راهنمای آنلاین بازی کردن کانتر استریک رو مطالعه بفرماییدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین نسخه کانتر استریک رو میتونید از سایت زیر دانلود کنید
برای نیم پرش ctrl رو بزنید و سریع رها کنید و این کار را در حین خرکت چندین بار انجام بدهیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)