تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 733 از 983 اولاول ... 233633683723729730731732733734735736737743783833 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,321 به 7,330 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

پروفشنال mohsen_djd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    زیرزمین

پيش فرض

یه سوال داشتم برای Cheat CS:CZ
    اول که وارد کنسول میشم میزنم sv_cheats 1 فعال میشه بعد هر چیتای دیگه رو می زنم هیچ کدومشون کار نمیکنن
    مشکل از کجاست؟
    اولا این sv_cheats 1واسه کاندیشن ضیرو کار میکنه در مورد 1.6 هم فقط اگه سرور باشی میتونی استفاده کنی
    دوما چیت ها رو یه جور دیگه میزنن که اند نامردی (تو یه سرور که رفتم رنکم 800 بود 1ساعت با چیت بازی کردم رنکم شد 9 !!! )
    خودت بازی کن

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا جان ممنون بابت راهنماییتون، دوست من میشه لینک یکی از همین پچها رو بدی من که خسته شدم از گشتن،همه برای کانتر 1و6 هست ،و دوست من چون مبتدی هستم یه سوال دارم ،الان من برای اینکه آفلاین بازی کنم و به صلاح با کامپیوتر مسابقه بدم از کانتر استرایک انرژی استفاده میکنم ولی تا ورژن سورس رو نصب کردم خیلی از گرافیک و سرعتش خوشم اومد حالا نمیشه سورس رو با کامپیوتر بازی کنم؟ یا ورژن دیگه ای هست که گرافیک سورس رو داشته باشه و بشه با کامپیوتر بازی کرد؟ مرسی
    این ورژن پچ 23
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اره ورژن سورس بازی هم گرافیکش خوبه هم باگ های به قول کاربرانی که بازی کردند برطرف شده بله میتونی با کامپیوتر بازی کنی که به بازی کنهای کامپیوتر یا همون دشمنهل بگیم {بات bot} بهشون میگن برای کسب اگاهی
    ورژن شما احتمالا نداشته باشه خاصیت وارد کردن بازی اول رفتی تو بازی خودت تنها بود کنسول بازی رو باز کن جای که توش چیت میزنی همون کلید پایین esc ` هست اونو بزنم یه صحفه باز میشه بعد بنویس توش add_bot اینجوری حریفهات وارد میشن همین اگر وارد نشد باید برای بازی کانتر سورست دانلود کنی
    اگه دستور رو تایپ کردی بات نیومد این فایل رو دانلود کن قبل از دانلود وقتی مری تو بازی و میخوای creat servr رو بزنی همون جای که پول و وقت راند های بازی رو انتخاب میکنی یه تا منو وجود داره یا نه اگه سه تا منو وجود داشت بازی شما قابلیت اجرای بات ها رو داره اینم اگر نداشت فایل زر رو دانلود کن و نصبش کن
    کد:

داره خودمونی میشه sol2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان من کانتر 1.6 رو روی لپتاپم نصب کردم
    اولش وقتی زمین رو لود میکرد و می رسید به اون پیغامی که باید ok بزنی و teror یا ct رو انتخاب کنی گیر میکرد
    یعنی پیغامه میومد اما بازی گیر میکرد و مجبور می شدم که بیام بیرون
    نمیدونم چی شد که درست شد
    اما الان دوباره هم لپتاپ و هم pc هر دو اینجوری شدن
    چی کار کنم؟
    کسی نیست مارو راه بندازه؟

داره خودمونی میشه mansour5550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست من ممنون بابت کمک شما ولی این پچ که برای کانتر 1.6 هست و روی سورس جواب نداد البته من 1.6 دارم ریختم روی اون و تونستم به بازی آنلاین وصل بشم ولی 2 تا مشکل دارم باز 1.اصلا سرورهای ایرونی نیست هر چی تو نت سرچ کردم همشون قدیمین 2.بعد از حدود 1 دقیقه که بازی کردم خود به خود از بازی میاد بیرون و باید دوباره کانکت کنم نمیدونم اشکال از چیه و در مورد فایل bot من دانلود کردم و توی مسیر \cstrike\cfg ریختم ولی بازم قسمت بازی با کامپیوتر فعال نمیشه و دستوری هم که شما فرمودین تا میزنم ارور Unknown Command میده و همون قسمت که گفتی باید 3 تا باشه ،فقط 2 تاست نمیدونم چیکارش بکنم بازم ممنونم
    Last edited by mansour5550; 20-02-2011 at 08:19.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کسی نیست مارو راه بندازه؟
    دوست عزیز اخطار رو برام بزارید تا بتونم کمکتون کنم تا اندازه ای که توانم باشه و بلد باشم
    دوست من ممنون بابت کمک شما ولی این پچ که برای کانتر 1.6 هست و روی سورس جواب نداد البته من 1.6 دارم ریختم روی اون و تونستم به بازی آنلاین وصل بشم ولی 2 تا مشکل دارم باز 1.اصلا سرورهای ایرونی نیست هر چی تو نت سرچ کردم همشون قدیمین 2.بعد از حدود 1 دقیقه که بازی کردم خود به خود از بازی میاد بیرون و باید دوباره کانکت کنم نمیدونم اشکال از چیه و در مورد فایل bot من دانلود کردم و توی مسیر \cstrike\cfg ریختم ولی بازم قسمت بازی با کامپیوتر فعال نمیشه و دستوری هم که شما فرمودین تا میزنم ارور Unknown Command میده و همون قسمت که گفتی باید 3 تا باشه ،فقط 2 تاست نمیدونم چیکارش بکنم بازم ممنونم
    من پچ رو واسه کانتر 1.6 گذاشتم دوم وقتی شما انلاین بازی مینکید بای انتی چیت داشته باشید و بروزترین کافیه این نسخه رو دانلود و در گوگل با تایپ sxe anti cheat v11.5(fix 1
    بعد از دانلود ونصب اونو اول اجرا میکنی بعد کانتر رو اجرا میکنی همین برای سرور ها هم این دوتا رو دارم من با اینترنت 64 پینگم 50 تا 60 خیلی عالیه
    85.15.1.66:27015
    79.175.167.87:27015
    من بات ها رو از سایت خودشون گرفتم مخصوص والا باید از دوستانی که سورس دارند و بات دارند براتون اپلود کنن من الان نمیتونم ولی شاید بتونم تا پب براتون اماده کنم پس قول نمیدم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمیدونم گزینه تشکر کجا رفته ولی ندیدم ،باید ازتون تشکر میکردم داداش، خیلی گلی همه مشکلاتم حل شد فقط یدونه Source مونده که میخوام با کامپیوتر بازی بکنم و نمیشه آخه اون گرافیکش خیلی قشنگتره ،دوست من من اینترنتم 256 هست و سرعت دانلودم 35k هستش ولی نمیدونم چرا تو بازی یخورده گیر میکنه ،از کجا بفهمم پینگم چنده؟ مرسی بازم
    Last edited by mansour5550; 20-02-2011 at 15:06.

داره خودمونی میشه sol2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوست عزیز اخطار رو برام بزارید تا بتونم کمکتون کنم تا اندازه ای که توانم باشه و بلد باشم
    عزیز اخطار نمیده
    زمین رو که لود می کنه هنگ می کنه

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز یا از کانتره یا از ویندوز خب برو یه دونه دیگه کانتر گیر بیار ببین درست میشه مگه این کار رو بکنی
    نمیدونم گزینه تشکر کجا رفته ولی ندیدم ،باید ازتون تشکر میکردم داداش، خیلی گلی همه مشکلاتم حل شد فقط یدونه Source مونده که میخوام با کامپیوتر بازی بکنم و نمیشه آخه اون گرافیکش خیلی قشنگتره ،دوست من من اینترنتم 256 هست و سرعت دانلودم 35k هستش ولی نمیدونم چرا تو بازی یخورده گیر میکنه ،از کجا بفهمم پینگم چنده؟ مرسی بازم
    ببین شما با کدوم کانتر انلاین بازی میکنی اگه سرور ایرانی بازی میکنی وقتی رفتی تو سرور با زدن تب میتونی لتنسی رو دراخر در کنار ردیف امتیازهات ببینی یا متونی در dos ویندوز تایپ کنی ping و یه فاصله ای پی سرور رو بنویسی در اونجا نوشته time=?? بجای علانت سوال یه عددی هست که در جلوش نوشته برای فهم بیشتر من خودم این کا رو کردم
    ping google.com
    Reply from 209.85.147.99: bytes=32 time=154ms TTL=43
    Reply from 209.85.147.99: bytes=32 time=172ms TTL=43
    Reply from 209.85.147.99: bytes=32 time=527ms TTL=43
    Reply from 209.85.147.99: bytes=32 time=166ms TTL=43
    در اینجا من با گوگل 154ms زمان میخوام تا اطلاعات ردوبدل بشه که واسه کانتر خیلی افتضاخ هست پیمگ شما باید زیر 100 باشه خیلی عالیه زیر 150 باشه یه کم خوبه
    نظر شخصی من رو بخای من کانتر 1.6 رو میپسندم هرچند باگ زیادی داره ولی خیلی مهیج تر یه جورای دوسش دارم بهر حال امیدوارم حال خودتو با کانتر بکنی
    همین الان یه چیزی دیدم ببین به دردت میخوره به گفته سایت باید و این دو فایل یکی server.cfg or valve.rc رو باز کنی و کپیشون کنی و بزایری به این مسیر
    cstrike/cfg directory.
    اینم گفته خود سایت
    Counter-Strike: Source bot cfg created
    Copy & paste the following code into a server.cfg or valve.rc file and place it on your servers cstrike/cfg directory.
    اینم متنی که باید توش کپی کنی
    // bots
    bot_add
    bot_quota 10
    bot_quota_mode normal
    bot_difficulty 3
    bot_chatter normal
    bot_auto_follow 1
    bot_auto_vacate 1
    bot_join_after_player 1
    bot_defer_to_human 0
    bot_allow_rogues 0
    bot_walk 0
    bot_join_team any
    bot_eco_limit 2000
    bot_allow_grenades 1
    bot_all_weapons
    bot_allow_grenades 1
    bot_allow_pistols 1
    bot_allow_sub_machine_guns 1
    bot_allow_shotguns 1
    bot_allow_rifles 1
    bot_allow_snipers 1
    bot_allow_machine_guns
    موفق باشی
    Last edited by khelane; 20-02-2011 at 21:02.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنونم دوست من

در آغاز فعالیت AhvazGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

12

سلام
    چیکار میکنند نور فلششون همه طرفه میشه!(4طرفه)
    چیتش چیه!
    چیت نیست در حالت عادی هرکس فلش روشن کنه برای خودش هدفش رو روشن می کنه اما برای دیگران اطذاف کسی که چراق قوه زده روشن میشه
    کسی اون مپ شیشه ای رو داره که 2 طبقه شیشه داره و بعد اگه پرت شی پایین میری لای اون پره و میمیری !!!؟
    مپ he_glass2 هستش که توی سرور ایم اهواز هست
    sلام به دوستان عزیز اگه میشه کمکم کنید من میخوام کانتر را online بازی کنم اما بلد نیستم
    و فقط کانتر 1.7 نصب کردم لطفا کمکم کنید
    به سایت
    کد:
    مراجعه کنید و راهنمای آنلاین بازی کردن کانتر استریک رو مطالعه بفرمایید
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چرا جواب نمیدید!!!
    پچ 22 کانتر 1.6 می خوام از کجا دانلود کنم
    (اگه نیست آخرین پچ 1.6)

یه سوال دیگه
    چه طوری نیم پرش میکنن
    بعضی ها واسهء اینکه هد شات نشن تند تند نیم پرش می کنن بدون اینکه سرعتشون کم بشه
    آخرین نسخه کانتر استریک رو میتونید از سایت زیر دانلود کنید
    کد:
    برای نیم پرش ctrl رو بزنید و سریع رها کنید و این کار را در حین خرکت چندین بار انجام بدهید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •