پیراهن تیمهای ملی در بخش چندنفرهی سرزمین ناشناخته 2
شخصا طرفدار پروپاقرص بخش چندنفرهی آنلاین سرزمین ناشناخته 2 هستم و به شما هم توصیه میکنم اگر به کنسول پلیاستیشن3، سرزمین ناشناخته 2 و اینترنت پرسرعت دسترسی دارید، از این تجربهی ناب غافل نشوید.
با نزدیک شدن رقابتهای جامجهانی فوتبال به مراحل حساس خود، مسوولان استودیو بسیار موفق ناتیداگ طی اقدامی جالب بخشی از تب جامجهانی را به قسمت دوم از مجموعه بازیهای سرزمین ناشناخته منتقل کردهاند.
بازیکننده در هنگام ورود به بخش چندنفرهی آنلاین بازی میتواند از بین شانزده تیم صعود کننده به دور دوم جامجهانی، پیراهن یک تیم را بعنوان پوشش شخصیت مورد نظر خود انتخاب کند. البته این انتخاب با دو محدودیت همراه خواهد بود:
اول، طرح مذبور تنها تا پایان رقابتهای جامجهانی ادامه خواهد داشت و دوم اینکه پیراهنهای تیمهای ملی تنها برای شخصیتهای دریک(Drake) و فلن (Flynn) در دسترس خواهد بود.
البته لازم به ذکر است با استفاده از پیراهن تیم ملی اسپانیا در نقشهی شهر گمشده (The Lost City) تبدیل به یک سیبل متحرک شده بودم و رقبا از فاصلهی چند صد متری بنده را مورد عنایت خود قرار میدادند. همین وضعیت با پیراهن تیم ملی آلمان در نقشهی The Plaza تکرار شد. اما با استفاده از پیراهن آلمان در نقشههای The Train Wreck و The Ice Caves با استتار مناسب میتوانید حسابی از تیم مقابل پذیرایی کنید!
- Uncharted 2: Among Thieves
سازنده: ناتیداگ
ناشر: SCE
سبک: اکشن ماجرایی
پلتفرم: انحصاری PS3
تاریخ انتشار: منتشر شد
منبع :dbazinews
+
دوست عزیز لینک منبع نه فقط اسم منبع!
sam fisher