تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 733 از 3347 اولاول ... 23363368372372973073173273373473573673774378383312331733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,321 به 7,330 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

2

تکميل فاز اول 3G همراه اول تا بهمن/ آموزش استفاده از نسل ۳ به ۶۰ ميليون مشترک

مديرعامل همراه اول با اعلام آخرين وضعيت ارتقاي شبکه اين اپراتور به نسل ۳ و بالاتر گفت: تا پايان دي‌ماه فاز اول و برنامه نصب ۹۰۰ سايت 3G تکميل مي‌شود و از بهمن‌ماه فاز ۲ توسعه را آغاز مي‌کنيم، اما عليرغم نصب همزمان سايت‌هاي 3G و 4G راه‌اندازي نسل ۴ پس از راه‌اندازي کامل 3G انجام خواهد شد.
    مديرعامل همراه اول با اعلام آخرين وضعيت ارتقاي شبکه اين اپراتور به نسل ۳ و بالاتر گفت: تا پايان دي‌ماه فاز اول و برنامه نصب ۹۰۰ سايت 3G تکميل مي‌شود و از بهمن‌ماه فاز ۲ توسعه را آغاز مي‌کنيم، اما عليرغم نصب همزمان سايت‌هاي 3G و 4G راه‌اندازي نسل ۴ پس از راه‌اندازي کامل 3G انجام خواهد شد.<br />
    وحيد صدوقي <br />
    اظهار داشت: اولويت همراه اول در راه‌اندازي نسل 3 تلفن همراه است. اين اپراتور بيش از 60 ميليون مشترک دارد و با انتقال بخشي از مشترکان از نسل 2 به نسل 3 که خدمات مکالمه و ديتا را از اين پس در نسل 3 دريافت خواهند کرد بايد آموزش‌هاي لازم براي استفاده صحيح از اين نسل به مشترکان داده شود. مديرعامل همراه اول افزود: پس از راه‌اندازي کامل نصب 3 نسل 4 اين اپراتور راه‌اندازي خواهد شد. وي ادامه داد: برنامه همراه اول براي نسل 900 سايت تا پايان دي ماه تکميل مي‌شود و در بهمن 93 با تکميل فاز يک فاز 2 توسعه براي نصب سايت‌هاي نسل 3 در اين اپراتور آغاز خواهد شد. وي با بيان اينکه نصب سايت‌هاي نسل 4 همزمان با نصب سايت‌هاي نسل 3 در 15 شهر آغاز شده گفت: اما راه‌اندازي نسل 4 بعد از راه‌اندازي کامل نسل 3 خواهد بود
    این همراه اول معلوم هست چکار میکنه نه طرح جدیدی نه نوآوری الان نسل سه داره اما با بسته هاش قیمتهاش فضایی است کلا بسیار عملکردش بده و چون بسیاری شماره هاشون براشون مهمه مجبورن سیمکارتش داشته باشن و گرنه خیلی ها خاموش میکردن

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نسل سوم وقتی وضع نسبتا خوبه

3. 3 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

این همراه اول معلوم هست چکار میکنه نه طرح جدیدی نه نوآوری الان نسل سه داره اما با بسته هاش قیمتهاش فضایی است کلا بسیار عملکردش بده و چون بسیاری شماره هاشون براشون مهمه مجبورن سیمکارتش داشته باشن و گرنه خیلی ها خاموش میکردن
    نمی دونم توقع شما از بسته های اینترنتی چیه ولی قیمت های همراه اول بهتر از ایرانسل نباشه بدتر نیست. مثلا ماهیانه همراه اول 2.5 گیگ هست درحالی که ایرانسل با همین قیمت 2 گیگ میده

همین بسته ماهیانه بیشترین استفاده بین کاربرها رو داره. بسته روزانه اش هم که ارزون تره.

اگه منظورتون شبانه هست که بهتره نده در عوض همین کیفیت عالی که داره رو حفظ کنه.
    Last edited by arash59b; 20-12-2014 at 15:40.

5. 4 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

3g من یه ماه فعال کردم خیلی بد بود قطعی بسیار زیاد داشت 100 mg هم نتونستم استفاده کنم
    واسه منم تقریبا همینطوری بود ! تاوقتیکه رفتم تووی تنظیمات قسمت بروکسی و اعداد اونو برداشتم! الان سرعتش خوب شده و راحت دانلود میکنه

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

واسه منم تقریبا همینطوری بود ! تاوقتیکه رفتم تووی تنظیمات قسمت بروکسی و اعداد اونو برداشتم! الان سرعتش خوب شده و راحت دانلود میکنه
    اصلا در تنظیمات جدید ایرانسل دیگه قسمت شروکسی باید خالی باشه.

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    میگم کیا از این بسته های ایرانسل استفاده میکنن ؟
    به خصوص اون بسته ایی که 24 گیگ داره و از 2 تا 8 ؟؟
    سرعت بهتون چن میده ؟ 3 جی بیشتر مد نظر هست
    بستگی مستقیم به منطقه شما داره ولی برای تست می تونید یه بسته 1000تومنی بخرید معمولا سرعتی که روی همون بسته بهتون میده در 24گیگ شبانه (در حالت نرمال بودن شبکه) هم میده به مشترک

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان برای تنظیمات کانکشن اینترنت دقت کنید شما فقط کافیه اسم APN بذارید mtnirancell اسم هم مهم نیست بقیه گزینه ها هم بصورت پیش فرض باشه همین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1l2i3z4a5h6r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان یک سوال داشتم من بسته 24 گیگ ایرانسل دارم الان 5 گیگش مونده همشو دانلود کردم میخواستم بدونم الان اگر بخوام دوباره این بسته 24 گیگ قعال کنم اون 5 گیگ هم به اون 24 گیگ اضافه میشه یا نمیشه ؟ کسی تا حالا تست کرده یا نه ؟

11. این کاربر از a1l2i3z4a5h6r7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

سلام دوستان یک سوال داشتم من بسته 24 گیگ ایرانسل دارم الان 5 گیگش مونده همشو دانلود کردم میخواستم بدونم الان اگر بخوام دوباره این بسته 24 گیگ قعال کنم اون 5 گیگ هم به اون 24 گیگ اضافه میشه یا نمیشه ؟ کسی تا حالا تست کرده یا نه ؟
    قاعده کلی بر اینه که شما همون بسته با همون شرایط انتخاب کنی مانده قبلی به حسابت اضافه میشه فقط باید حتما سر موعد تمدید کنی اگر فاصله بیفته بسته قبلی میسوزه

13. 2 کاربر از arman4459 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام تا 1 ماه پیش بله حجم رو میشد با تمدید به ماه بعد انتقال داد ولی از چند روز پیش دیگه نمیشه :

این متن رو خود ایرانسل تو سایت زده:

قابلیت تمدید بسته:
    اگر قبل از اتمام دوره اعتبار بسته خریداری شده، بسته دیگری را مجدداً سفارش دهید، باقیمانده اعتبار دوره قبل (کیلوبایت های باقیمانده) را می‌توانید در دوره جدید مصرف کنید. این مورد شامل بسته های بلند مدت و بسته های ۲ تا ۸ صبح نمی باشد.

اینم لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آخر صفحه رو بخون تقریبا 1 ماهه این متن رو زدن
    Last edited by Arsenal2012; 21-12-2014 at 12:57.

15. 2 کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •