این همراه اول معلوم هست چکار میکنه نه طرح جدیدی نه نوآوری الان نسل سه داره اما با بسته هاش قیمتهاش فضایی است کلا بسیار عملکردش بده و چون بسیاری شماره هاشون براشون مهمه مجبورن سیمکارتش داشته باشن و گرنه خیلی ها خاموش میکردن
این همراه اول معلوم هست چکار میکنه نه طرح جدیدی نه نوآوری الان نسل سه داره اما با بسته هاش قیمتهاش فضایی است کلا بسیار عملکردش بده و چون بسیاری شماره هاشون براشون مهمه مجبورن سیمکارتش داشته باشن و گرنه خیلی ها خاموش میکردن
نسل سوم وقتی وضع نسبتا خوبه
![]()
نمی دونم توقع شما از بسته های اینترنتی چیه ولی قیمت های همراه اول بهتر از ایرانسل نباشه بدتر نیست. مثلا ماهیانه همراه اول 2.5 گیگ هست درحالی که ایرانسل با همین قیمت 2 گیگ میده
همین بسته ماهیانه بیشترین استفاده بین کاربرها رو داره. بسته روزانه اش هم که ارزون تره.
اگه منظورتون شبانه هست که بهتره نده در عوض همین کیفیت عالی که داره رو حفظ کنه.
Last edited by arash59b; 20-12-2014 at 15:40.
واسه منم تقریبا همینطوری بود ! تاوقتیکه رفتم تووی تنظیمات قسمت بروکسی و اعداد اونو برداشتم! الان سرعتش خوب شده و راحت دانلود میکنه![]()
اصلا در تنظیمات جدید ایرانسل دیگه قسمت شروکسی باید خالی باشه.
بستگی مستقیم به منطقه شما داره ولی برای تست می تونید یه بسته 1000تومنی بخرید معمولا سرعتی که روی همون بسته بهتون میده در 24گیگ شبانه (در حالت نرمال بودن شبکه) هم میده به مشترک
دوستان برای تنظیمات کانکشن اینترنت دقت کنید شما فقط کافیه اسم APN بذارید mtnirancell اسم هم مهم نیست بقیه گزینه ها هم بصورت پیش فرض باشه همین.
سلام دوستان یک سوال داشتم من بسته 24 گیگ ایرانسل دارم الان 5 گیگش مونده همشو دانلود کردم میخواستم بدونم الان اگر بخوام دوباره این بسته 24 گیگ قعال کنم اون 5 گیگ هم به اون 24 گیگ اضافه میشه یا نمیشه ؟ کسی تا حالا تست کرده یا نه ؟
قاعده کلی بر اینه که شما همون بسته با همون شرایط انتخاب کنی مانده قبلی به حسابت اضافه میشه فقط باید حتما سر موعد تمدید کنی اگر فاصله بیفته بسته قبلی میسوزه
سلام تا 1 ماه پیش بله حجم رو میشد با تمدید به ماه بعد انتقال داد ولی از چند روز پیش دیگه نمیشه :
این متن رو خود ایرانسل تو سایت زده:
قابلیت تمدید بسته:
اگر قبل از اتمام دوره اعتبار بسته خریداری شده، بسته دیگری را مجدداً سفارش دهید، باقیمانده اعتبار دوره قبل (کیلوبایت های باقیمانده) را میتوانید در دوره جدید مصرف کنید. این مورد شامل بسته های بلند مدت و بسته های ۲ تا ۸ صبح نمی باشد.
اینم لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر صفحه رو بخون تقریبا 1 ماهه این متن رو زدن
Last edited by Arsenal2012; 21-12-2014 at 12:57.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)