تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 733 از 752 اولاول ... 233633683723729730731732733734735736737743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,321 به 7,330 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    هدفونهاي وايرلس برد بيشتري نسبت به مدلهاي بلوتوسي دارن .
    مدلهايي كه انتخاب كردين جزو بهترينهاي هدفونهاي بيسيم دنيا هستن ولي pioneer اين مدلش اخيرا موجود نبود.
    سنهايزر ها كه متاسفانه قيمتي بالاتر از موجودي اعلام شدتون دارن كه ميتونين از نمايندگي نامداران تهيه كنين و مدلهاي سوني كه در حال حاظر قيمت بسيار مناسبي دارن رو ميتونين از نمايندگي ايران رهجو تهيه كنين .
    و هدفونهاي با كيفيت تر و بهتر از اين مدلها وجود نداره كه بهتون معرفي كنين.

2. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راستش فکر کنم باید بگم که زیاد با دلایلتون موافق نیستم
    معمولاً فرکانس های بالا مشکل ساز هست و رول آف زود هنگام میتونه یکی از دلایل سوت کشیدن (هارشی شدن) صدا باشه ( حالا یکسری دیگه از دلایل رو پایین می گم.)
    کاملا با دلایلتون موافقم و همش هم منطقیه
    ولی یه چیزی که به نظر من جا افتاد اینه که مسلما سازنده های هدفون به این مسائل تسلط کامل دارند و وقتی درایوری طراحی میکنند که قراره در فاصله ی کمی از گوش انسان کار کنه سعی شون در این خواهد بود که با توجه به متغیر بودن حساسیت گوش انسان برای فرکانس های مختلف واکنش هدفون هم نسبت به فرکانس های مختلف متفاوت برای مثال ما هدفونهای داریم که مخصوص بیس طراحی شدن مثل مدلهای xb سون و امثالها.... که این هدفونها مخصوصا جوری طراحی شدند تا فرکانسهای پایین رو با شدت بیشتری تولید کنند.
    و همچنین اینکه معمولا هدفونها وقتی بخوان صدای بیس رو به صورت قوی اجرا کنن فرکانسهای بالا رو فدای این کار میکنن برای همینه که معمولا هدفون های boomy جزییات خوبی ارئه نمیدن
    اما وقتی هدفون شما خوب طراحی نشده باشه(مشکل هدفون) یا منبع ما فرکانس های پایین رو نتونه به علت های مختلف اجرا کنه ممکنه صداهای زیر بیشتر بشن و گوش ما رو اذیت کنند.
    تجربه ی شخصی که خودم در این مورد داشتم:
    با هدفون m50 با پلیر وقتی صدا تا آخرش میرفت clipping ایجاد میشد و صدای بیس خراب میشد و سطحش پایین میومد ولی صدای زیر یه قوت خودش باقی میموند و صدا تیز میشد
    با اضافه کردن آمپیلی فایر به این جمع کیفیت بیس حفظ میشد و بیس صداهای زیر رو محو میکرد(به نظر من این هم میتونه مشکل هدفون باشه و گوش انسان هم جوری عمل میکنه که با صدای بیس زیاد صدای بالا رو به خوبی نمیشنوه)
    و دیگه ازار دهنده نبود.
    و با یک هدفون فیلیپس(تیز بودن صدای فیلیپس برای هیچکس ناشناخته نیست) چه با آمپیلی فایر چه بدون اون وقتی صدا بلند میشد این مشکل وجود داشت که اینجا میشه فهمید که مشکل از هدفون بود.
    در کل به نظر من حرفهای شما
    و من یه مفهومه فقط توی اینکه چه اتفاقی میفته که صدا تیز میشه اختلاف داریم وگرنه در هر صورت مشکل یا از هدفونه یا از منبع.

4. 7 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vurhorston's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یه bose ie2 بفروش می رسه، یه هفته هم باهاش کار کردم
    اگه کسی می خواد بهم پخ بده

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کاملا با دلایلتون موافقم و همش هم منطقیه
    ولی یه چیزی که به نظر من جا افتاد اینه که مسلما سازنده های هدفون به این مسائل تسلط کامل دارند و وقتی درایوری طراحی میکنند که قراره در فاصله ی کمی از گوش انسان کار کنه سعی شون در این خواهد بود که با توجه به متغیر بودن حساسیت گوش انسان برای فرکانس های مختلف واکنش هدفون هم نسبت به فرکانس های مختلف متفاوت برای مثال ما هدفونهای داریم که مخصوص بیس طراحی شدن مثل مدلهای xb سون و امثالها.... که این هدفونها مخصوصا جوری طراحی شدند تا فرکانسهای پایین رو با شدت بیشتری تولید کنند.
    و همچنین اینکه معمولا هدفونها وقتی بخوان صدای بیس رو به صورت قوی اجرا کنن فرکانسهای بالا رو فدای این کار میکنن برای همینه که معمولا هدفون های boomy جزییات خوبی ارئه نمیدن
    اما وقتی هدفون شما خوب طراحی نشده باشه(مشکل هدفون) یا منبع ما فرکانس های پایین رو نتونه به علت های مختلف اجرا کنه ممکنه صداهای زیر بیشتر بشن و گوش ما رو اذیت کنند.
    تجربه ی شخصی که خودم در این مورد داشتم:
    با هدفون m50 با پلیر وقتی صدا تا آخرش میرفت clipping ایجاد میشد و صدای بیس خراب میشد و سطحش پایین میومد ولی صدای زیر یه قوت خودش باقی میموند و صدا تیز میشد
    با اضافه کردن آمپیلی فایر به این جمع کیفیت بیس حفظ میشد و بیس صداهای زیر رو محو میکرد(به نظر من این هم میتونه مشکل هدفون باشه و گوش انسان هم جوری عمل میکنه که با صدای بیس زیاد صدای بالا رو به خوبی نمیشنوه)
    و دیگه ازار دهنده نبود.
    و با یک هدفون فیلیپس(تیز بودن صدای فیلیپس برای هیچکس ناشناخته نیست) چه با آمپیلی فایر چه بدون اون وقتی صدا بلند میشد این مشکل وجود داشت که اینجا میشه فهمید که مشکل از هدفون بود.
    در کل به نظر من حرفهای شما
    و من یه مفهومه فقط توی اینکه چه اتفاقی میفته که صدا تیز میشه اختلاف داریم وگرنه در هر صورت مشکل یا از هدفونه یا از منبع.
    دقیقاً شرکت های هدفون سازی هم میدونن
    وگرنه اگر نمی دونستن که بر اساس این نموداری که گذاشتم، باید ما کلاً قادر به تحمل صدایی که از هدفون بیرون میاد نباشیم.
    فقط قضیه اینه که اون نمودار ها برای هر فرد متفاوته و شرکت های سازندۀ هدفون براساس یک میانگین تنظیمات هدفون رو انجام میدن.
    و در نهایت همونطور که گفتم مسئله ترکیبی از ضعف هدفون و ترک صوتی و ذات شنوایی ما هست.

از طرفی بگم که خودم هنوز بعضی مسایل توی اینجا گنگه؛ مثلاً همۀ نمودار هایی که برای پاسخ دهی فرکانسی هدفون هست، یک محورش فرکانس و محور عمودی بلندی صدایی بر حسب دسی بل هست و با دستگاه انجام می گیره (مثلاً تکنیک hrtf ) منطقاً باید این ملاحظات رو در نظر بگیرن ولی اگر spl رو در نظر بگیرن ....
    حالا شاید فردا یک مقداری دیگه سرچ کردم

قدیما یادمه یک مطلبی خوندم در مورد اینکه وقتی بلندی صدا یکسان باشه، گوش آدم بعضی فرکانس ها رو به بعضی دیگه ترجیح میده؛ متأسفانه الأن دقیقاً یادم نیست چی بود.
    ویرایش دوم:
    من دیشب یک مطلبی رو اضافه کردم ولی الأن که نگاه می کنم میبینم نیست
    به علت حرکت بیشتر دیافراگم توی فرکانس های پایین (به نسبت بقیۀ فرکانس ها) هدفون جریان بیشتری رو از پلیر طلب میکنه
    چیزی که برای پلیر ها از نارسایی های اساسیشونه
    قدیم ها هم یک چنین مطلبی رو توی توجیه سخت درایو شدن هدفون های با امپدانس پایین بیان کرده بودم

ویرایش سوم:
    راستش من مقداری سرچ کردم؛ ولی فقط این رو پیدا کردم که وقتی می خوان FR curve رو بدن، برای کالیبره (تنظیم) کردن دستگاشون حتماً از آخرین نمودار کانتور های بلندی صدا استفاده می کنن.
    Last edited by rave-87; 22-05-2012 at 10:11.

7. 7 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان میشه یه هدفون تو رنج 20 تا 40 تومان معرفی کنید برای دیدن فیلم کمی موزیک و سایر موارد
    نظرتون راجبه phlips shp 1900 چیه/؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام و تشکر از توجهتون
    خدمت rave-87 عزیز
    بله این رو قبلا دیده بودم ولی ارزش این قیمتی که روش گذاشتن رو نداره چون اولا از سری سفارشی he90 نیست و مدل معمولی اون هست و با توجه به اینکه فقط یک عکس اون هم با کیفیت خوب قرار نداده احتمالا بعد از خرید باید کلی هزینه بهینه سازی هم پرداخت بشه.تو سایت head-fi هدفونهای مشابه همین وضعیت رو با قیمتهای حدود 14000 دلار اونهم بشرط برگشت تا دو هفته که همین شرایط باعث میشه اطمینان بیشتری از خرید هدفون داشته باشیم در صورتی که همین شخص تو ebay فقط یک عکس بی کیفیت و بدون هیچ گونه توضیحاتی از شرایط هدفون که پدهاش در چه وضعیتی هستن و نیاز به تعویض لامپ داره یا نه و کابلش در چه وضعیتی هست و ایا جکهای لامپها سالم هستم یا نه و حتی میتونست چند تا فیلم هم ازش قرار بده و حد اقل دو روز برای تست این محصول فرصت بده .احتمالا اگه به مرحله پیشنهاد قیمت برسه با 14000 دلار هم راضی خواهد شد چون کسانی که بدنبال این هدفون هستن حتما اطلاعات کافی در باره اون دارن و قبلا تحقیقات لازم رو انجام دادن و به قیمتهای فروش کاملا اگاهی دارن مگه یک نفر ناشی و بیخبر از همه چیز بیاد 31 هزار دلار چشم و گوش بسته به این هدفون بده.
    حتی اگه یادتون باشه قبلا یه پیغام بمن داده بودین در باره فروش he60 بدون امپ که 1600 دلار قیمت زده بود که بعد از تحقیقاتی همین اhe60 رو بهمراه امپ در بهترین شرایط به قیمت 1500 دلار هم پیدا کردم که خیلی زود بفروش رفت (حدود چند ساعت بعد از قرار دادن پست) یه شخصی هم he60 رو میخواست با دوربین canon eos 5d تعویض کنه.البته همون موقع با چند نفر که این هدفون رو داشتن و البته خریدار همین هدفون صحبتی داشتم در باره کیفیتش و مقایسش با هدفونهای دیگه که میگفتن تقریبا با hd800 یک نوع صدا داره و بیشتر پیشنهاد میدادن اگه الکترواستاتیک میخوام بهتره stax omega 2 رو تهیه کنم تا احساس تفاوت محسوس با hd800 رو برام داشته باشه .(که فعلا اصلا دوست ندارم وارد قضیه stax بشم) .و جالب تر اینکه وقتی بدنبال تفاوت he90 و he60 بودم اولا که کلا مقایسه ای بین این دو نشده حتی با اینکه he60 رو baby orpheus میگن ولی چند جا خوندم که اختلاف صدای این دو هدفون 95% هست .یعنی 95% صدای he90 بهتر از he60 هست .حالا من اماتور بتونم 50% این تفاوت رو احساس کنم و با توجه به اینکه صدای he60 و hd800 تقریبا برابر هستن و تجربه ای که از صدای hd800 دارم بخوام تصوری از صدای he90 بدست بیارم .................................................. .....................
    در هر صورت گوش دادن به موسیقی با he90 مسلما تجربه بسیار جالبی خواهد و البته گرون قیمت که بغیر از هزینه بالای هدفون و امپ نیاز به یک سورس پلیر قوی انالوگ بهمراه دیسکهای مخصوص اورجینال با قیمتهای بالا (که مسلما اهنگهای مورد علاقه ما تو این دیسکها نخواهند بود) و بسیاری از هزینه های دیگه که بعدا نیاز به صرفشون خواهیم بود تا بتونیم صدای orpheus رو بشخصه تجربه کنیم.
    و نکته جالبی که بهش برخوردم با اینکه بیش از 30 سال از ساخت این هدفون میگذره و با پیشرفت قوی تکنولوژِی چرا الان نمیتونن حتی عین همین هدفون رو دوباره بسازن (چون قبلا تو سایت luxury خوندم که سنهایزر هدفونی رو بصورت سفارشی برای شخصی در امریکا طراحی کرده که قیمت نهایی اون حدود 100 هزار دلار شده بود که اگه صدایی بهتر از orpheus داشت حتما عنوان میشد.یعنی با صرف این همه هزینه نمیتونن کپی همون قبلی رو هم درست کنن؟)حتی شرکت stax با ساخت بهترین هدفونش بنام 009 که عنوان شده غرور تکنولوژی ژاپن هست و با بهترین مواد و مهندسی جدید طراحی شده حتی نمیتونه با محصول 30 سال پیش تو یک سطح قرار بگیره چه برسه به مقایسه.
    امیدوارم تکنولوژی ساخت هدفون هم مثل بقیه موارد پیشرفت کنه تا همه راحت بتونیم صدای orphrus رو تجربه کنیم .(حتی شده ساخت چینش رو)

10. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    نه دوست عزیز این هدفون پیشنهاد نمیشه چون بغیر از اینکه صدای خوبی نداره بلکه برای استفاده چند ساعته برای فیلم هم اصلا مناسب نیست و برای استفاده بیش از 20 دقیقه اصلا راحت نیست.
    پیشنهاد میکنم با افزایش بودجه هدفون akg k44 با قیمت 60 هزار تومان و یا pioneer SE-H33‎ با قیمت 45 هزار تومان و akg K402‎ با قیمت 56 هزار تومان و audio technica ATH-ON303‎ با قیمت 59 هزار تومان و sennheiser PX30 II‎ با قیمت 49 هزار تومان و sennheiser HD 201‎ بقیمت 62 هزار تومان رو تهیه کنین که هم صدای خوبی بنسبت قیمتشون دارن و هم تفکیک بالایی برای دیدن فیلم و هم بسیار سبک و خوش ساخت هستن که برای استفاده طولانی مدت بسیار مناسبند.
    موفق باشین

12. 7 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    بابت ادرس ديروز از شما تشكر ميكنم....
    من نتونستم klipsch 4si رو گير بيارم.ولي يه فروشگاهي گفت klipsch 5si رو داره
    شما ميدونيد چه فرقي دارن يا اينكه كدوم يكي بهتره؟؟؟؟
    يه سواله ديگه اي هم كه داشتم.شما اين هدفونهايه beats كه روي گوشي هايه htc هستش رو
    تست كرديد؟كيفيتشون در مقايسه با هدفون كليپش چطوريه؟از نظر بلندي و بيس صدا منظورم هستش.
    چون من بيتسها رو تست كردم خوب بودن ولي اينجا اجازه نميدن كليپش رو تست كرد.

14. این کاربر از arvin574 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    چندان تفاوت محسوسی ندارن.اگه تفاوت قیمت براتون مهم نیست تهیه کنین.
    در مورد هدفونهای بیتس که اکثرا تقلبی هستن و اصلشون هم بغیر از قدرت بیس, تو فرکانسهای دیگه از s4 یا s5 ضعیفتر و پایینتر هستند.
    و اگه هدفون کلیپش s4 یا s5 رو بصورت شرکتی و همراه گارانتی پیدا کردید تهیه کنین و نیازی به تست هم نیست چون کیفیتشون تایید شدست و نمیتونین هدفونی با این کیفیت تو این رنج قیمت بهتر از s4 یا s5 پیدا کنین.
    موفق باشین.

16. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

در كل كدوم بهتر s5i يا s4i؟
    s5i با گارانتي يك ساليه ارتافرورد وقيمت 115.به نظر شما مناسبه؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •