کاملا با دلایلتون موافقم و همش هم منطقیه
.gif)
ولی یه چیزی که به نظر من جا افتاد اینه که مسلما سازنده های هدفون به این مسائل تسلط کامل دارند و وقتی درایوری طراحی میکنند که قراره در فاصله ی کمی از گوش انسان کار کنه سعی شون در این خواهد بود که با توجه به متغیر بودن حساسیت گوش انسان برای فرکانس های مختلف واکنش هدفون هم نسبت به فرکانس های مختلف متفاوت برای مثال ما هدفونهای داریم که مخصوص بیس طراحی شدن مثل مدلهای xb سون و امثالها.... که این هدفونها مخصوصا جوری طراحی شدند تا فرکانسهای پایین رو با شدت بیشتری تولید کنند.
و همچنین اینکه معمولا هدفونها وقتی بخوان صدای بیس رو به صورت قوی اجرا کنن فرکانسهای بالا رو فدای این کار میکنن برای همینه که معمولا هدفون های boomy جزییات خوبی ارئه نمیدن
اما وقتی هدفون شما خوب طراحی نشده باشه(مشکل هدفون) یا منبع ما فرکانس های پایین رو نتونه به علت های مختلف اجرا کنه ممکنه صداهای زیر بیشتر بشن و گوش ما رو اذیت کنند.
تجربه ی شخصی که خودم در این مورد داشتم:
با هدفون m50 با پلیر وقتی صدا تا آخرش میرفت clipping ایجاد میشد و صدای بیس خراب میشد و سطحش پایین میومد ولی صدای زیر یه قوت خودش باقی میموند و صدا تیز میشد
با اضافه کردن آمپیلی فایر به این جمع کیفیت بیس حفظ میشد و بیس صداهای زیر رو محو میکرد(به نظر من این هم میتونه مشکل هدفون باشه و گوش انسان هم جوری عمل میکنه که با صدای بیس زیاد صدای بالا رو به خوبی نمیشنوه)
و دیگه ازار دهنده نبود.
و با یک هدفون فیلیپس(تیز بودن صدای فیلیپس برای هیچکس ناشناخته نیست) چه با آمپیلی فایر چه بدون اون وقتی صدا بلند میشد این مشکل وجود داشت که اینجا میشه فهمید که مشکل از هدفون بود.
در کل به نظر من حرفهای شما
و من یه مفهومه فقط توی اینکه چه اتفاقی میفته که صدا تیز میشه اختلاف داریم وگرنه در هر صورت مشکل یا از هدفونه یا از منبع.