نه عزیز ایشون محمد حسین عزیز (mhk) هستند و من کوچکیشون فرید هستیم.
در مورد عطر زنانه هم هر سوال یا در خواستی دارید من صمیمانه در خدمتم.
متاسفانه مشغله کاری طوری هست که دیگر مثل قبل نمیتونم در اینجا پست بدم. ولی همیشه پیگیر هستم.
با تشکر
نه عزیز ایشون محمد حسین عزیز (mhk) هستند و من کوچکیشون فرید هستیم.
در مورد عطر زنانه هم هر سوال یا در خواستی دارید من صمیمانه در خدمتم.
متاسفانه مشغله کاری طوری هست که دیگر مثل قبل نمیتونم در اینجا پست بدم. ولی همیشه پیگیر هستم.
با تشکر
dior homme intense مشخصه از دیور هستش گرم و تنده و به نظرم مناسب شما باشه حتما تست کنید
فرید جان اپیوم eau d'orient پیدا میشه؟ قیمتش چقدره؟
آقا ما یه سمپل 5 میل مونت بلانک لجند تو جعبه اصل از بازار خریدیم 8 تومن ولی نه پخش بویی نه موندگاری ای! پس چیه اینقدر تو این فروم ازش تعریف میکردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا اگه میخواین ادکنی ببینین پخش بوش چطوریه برین تو سایت fragrantica.com قسمت Sillage اون ادکلن رو ببینین !!!
اونقدارم سخت نیست !
والا بهتر از اونه که یکی بیاد بگه وان میلیون پخش بو نداره ! یا یکی دیگه میاد میگه از پخش بوش راضی نیستی وود بگیر و از جور حرفای ...
همانطوریکه فرید جان گفتند بنده محمد حسین هستم..خوشحالم توضیحات مفید بوده....
در مورد عطرهای زنانه هم متاسفانه اطلاعات بنده کم هست..ولی دوستان (آقا فرید - علی آقا ) اطلاعات خوبی دارند...
ولی به طور کلی این تاپیک بیشتر تا به امروز مردونه بوده و بیشتر در مورد عطرهای مردانه صحبت شده و پیشنهاد میشه برای اینکه اینجا بتونه برای خانم ها بیشتر مفید باشه چند تا از خانم های عطرشناس رو دعوت کنید که اینجا عضو بشند..توی وبلاگ خانم فرزین نیا هستند خانم هایی که اطلاعات خوبی در مورد عطرهای زنانه دارند و میتونند اینجا تو محیط فروم خیلی بهتر به بحث و تبادل نظر بپردازند...
شما بزرگی فرید جان...
بنده خیلی خوشحالم که توی این تاپیک به عنوان یک عضو کوچک از تجربیات شما و بقیه دوستان بزرگوار استفاده میکنم...
اخه چرا ؟والا خیلیا میگن از وان میلیون بدشون میاد تو همین تاپیک هم زیاده
به نظر من خیلی بوی جذابی داره و بیشتر خانوم ها شدیدا میپسندن
یه عطره گرم و کمی شیرین معمولا اگرهم زیاد محبوب نشه ولی زیاد مخالف نداره و معمولا عطرهای تند و تیز زود یه عده رو به منتقد تبدیل میکنن و واسه خودشون دشمن می تراشن
واقعا شاهکاره خلقت همینه که این همه سلیقه های متفاوتی وجود داره و همه هم قابل احترام
یکی مثل من وان ملیون عطر محبوبشه و تا الان ۱۰ تاشو گرفته و برای یه عزیزه دیگه خریدش جای تعجب داره
ولی خدا وکیلی باید تجربه ی تاثیر رایحه گرم و پخش بوی این عطر رو در یک صبح سرده زمستانی تجربه کنید
مرسی
Last edited by ravani_13; 23-08-2012 at 15:47.
عذرمیخوام که اشتباه گرفتمتون
حق باشماست باید از چندتا از خانومها بخوام که به این تاپیک بپیوندند مثل بهاره عزیز که برای خودشون استادی هستند!
و البته من هم یکی از همونهایی هستم که از وبلاگ خانم فرزین نیا اومدمالبته با این نام کاربری کامنت نمیگذارم
و با ذکر این نکته که همیشه سوال میپرسم و صاحب نظر نیستم زیاد
و آقای فرید((با اون کلکسیون کامل و قشنگشون )) و آقای جهانشاه صالح((با نظراتشون در موزد عطرهای خیلی سطح بالا)) و کامنت هاشون میشناسم((البته خیلی قبلتر فعال بودند و در حال حاضر نه خیلی!))
بهرحال خوشحالم که این تاپیک رو یافتم
![]()
[QUOTE=burberry2;7173128]هیچ ربطی نداره خیلی از ادوتوالتها هستن که هم موندگاری و هم پخششون بیشتر از ادوپرفیومه.ماندگاری و پخش یه عطر بستگی به مواد سازندش داره نه به ادوپرفیوم یا توالتش. اون دوستمونم که میخواد مثه خانمها رد بوش حس بشه بهتره مثه اونا عطر و اسپری رو روخودش خالی کنه که نتیجه مطلوب بگیره!!
پخش بو هم برای بهترین عطرها حدود 3-4 ساعت هست که بعدش باید دوباره تجدید بشن وبهتره که خیلی سخت نگیری.
اون اسکین سنت هم یعنی دیگه عطر پخش بو نداره و باید بینیتو بچسبونی به جایی که عطر زدی تا بوشو حس کنی.
بابا شما چرا فکر میکنی وان میلیون خیلی شاخه؟ برادر من جزو 10 تا عطر خز و خیل ایرانه از بس که همه میزنن و مشابه هم زیاد داره.
جدا از پخش بو و بعضا ماندگاری بنظر من خاص بودن بو خیلی مهمه نه اینکه از بغل هرکی رد میشی بوی عطرتو بده .
در ضمن اصلا وان میلیون عطر مهمونیه و اصلا بدرد استفاده روزانه(غیر از زمستان)نمیخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)