تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 733 از 1185 اولاول ... 233633683723729730731732733734735736737743783833 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,321 به 7,330 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

mhekعزیز ممنون از توضیحات مفصل شما در زمینه تفاوت های تویلت و پرفیوم و... بسیار استفاده بردیم(شما همون آقا فرید هستید اگر اشتباه نکنم؟)
    و اینکه چقدر عالی که دوستان لیستی رو معرفی کردند جهت راهنمایی اون دوستمون که میخواد از چندمتری بوی عطرش احساس بشه
    حالا نه به اون منظور اما ای کاش کنار لیستتون جایی هم برای معرفی عطرهای زنونه میگذاشتید.
    راستی برام سواله چرا کاربر کاربلد عطرشناس خانم ندارید اینجا؟( یا اگر هست من در جریان نیستم)
    نه عزیز ایشون محمد حسین عزیز (mhk) هستند و من کوچکیشون فرید هستیم.

در مورد عطر زنانه هم هر سوال یا در خواستی دارید من صمیمانه در خدمتم.

متاسفانه مشغله کاری طوری هست که دیگر مثل قبل نمیتونم در اینجا پست بدم. ولی همیشه پیگیر هستم.

با تشکر

2. 6 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من 27 سالمه....بودجه من نامحدوده به شرطی که همچین ادکلنی هم گیرم بیاد!

دیور هوم اینتنسرو این مال چه برندیه؟ لاتینش رو می نویسی؟

ادکلن گرم معرفی کنید ....که بوی رمانتیک و خاص داشته باشه....پخش بوشم عالی باشه.....حالا 4 متر و 3 متر رو بیخیال .....

الان دیور هوم اینتنسرو رو تست کنم؟
    dior homme intense مشخصه از دیور هستش گرم و تنده و به نظرم مناسب شما باشه حتما تست کنید

4. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

فرید جان اپیوم eau d'orient پیدا میشه؟ قیمتش چقدره؟

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

1 مونت بلانک لجند

آقا ما یه سمپل 5 میل مونت بلانک لجند تو جعبه اصل از بازار خریدیم 8 تومن ولی نه پخش بویی نه موندگاری ای! پس چیه اینقدر تو این فروم ازش تعریف میکردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بابا اگه میخواین ادکنی ببینین پخش بوش چطوریه برین تو سایت fragrantica.com قسمت Sillage اون ادکلن رو ببینین !!!
    اونقدارم سخت نیست !
    والا بهتر از اونه که یکی بیاد بگه وان میلیون پخش بو نداره ! یا یکی دیگه میاد میگه از پخش بوش راضی نیستی وود بگیر و از جور حرفای ...

8. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

mhekعزیز ممنون از توضیحات مفصل شما در زمینه تفاوت های تویلت و پرفیوم و... بسیار استفاده بردیم(شما همون آقا فرید هستید اگر اشتباه نکنم؟)
    و اینکه چقدر عالی که دوستان لیستی رو معرفی کردند جهت راهنمایی اون دوستمون که میخواد از چندمتری بوی عطرش احساس بشه
    حالا نه به اون منظور اما ای کاش کنار لیستتون جایی هم برای معرفی عطرهای زنونه میگذاشتید.
    راستی برام سواله چرا کاربر کاربلد عطرشناس خانم ندارید اینجا؟( یا اگر هست من در جریان نیستم)
    همانطوریکه فرید جان گفتند بنده محمد حسین هستم..خوشحالم توضیحات مفید بوده....
    در مورد عطرهای زنانه هم متاسفانه اطلاعات بنده کم هست..ولی دوستان (آقا فرید - علی آقا ) اطلاعات خوبی دارند...
    ولی به طور کلی این تاپیک بیشتر تا به امروز مردونه بوده و بیشتر در مورد عطرهای مردانه صحبت شده  و پیشنهاد میشه برای اینکه اینجا بتونه برای خانم ها بیشتر مفید باشه چند تا از خانم های عطرشناس رو دعوت کنید که اینجا عضو بشند..توی وبلاگ خانم فرزین نیا هستند خانم هایی که اطلاعات خوبی در مورد عطرهای زنانه دارند و میتونند اینجا تو محیط فروم خیلی بهتر  به بحث و تبادل نظر بپردازند...
    نه عزیز ایشون محمد حسین عزیز (mhk) هستند و من کوچکیشون فرید هستیم.

در مورد عطر زنانه هم هر سوال یا در خواستی دارید من صمیمانه در خدمتم.

متاسفانه مشغله کاری طوری هست که دیگر مثل قبل نمیتونم در اینجا پست بدم. ولی همیشه پیگیر هستم.

با تشکر
    شما بزرگی فرید جان...
    بنده خیلی خوشحالم که توی این تاپیک به عنوان یک عضو کوچک از تجربیات شما و بقیه دوستان بزرگوار استفاده میکنم...

10. 4 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

والا خیلیا میگن از وان میلیون بدشون میاد تو همین تاپیک هم زیاده
    اخه چرا ؟

به نظر من خیلی بوی جذابی داره و بیشتر خانوم ها شدیدا میپسندن

یه عطره گرم و کمی شیرین معمولا اگرهم زیاد محبوب نشه ولی زیاد مخالف نداره و معمولا عطرهای تند و تیز زود یه عده رو به منتقد تبدیل میکنن و واسه خودشون دشمن می تراشن

واقعا شاهکاره خلقت همینه که این همه سلیقه های متفاوتی وجود داره و همه هم قابل احترام

یکی مثل من وان ملیون عطر محبوبشه و تا الان ۱۰ تاشو گرفته و برای یه عزیزه دیگه خریدش جای تعجب داره

ولی خدا وکیلی باید تجربه ی تاثیر رایحه گرم و پخش بوی این عطر رو در یک صبح سرده زمستانی تجربه کنید

مرسی
    Last edited by ravani_13; 23-08-2012 at 15:47.

12. 2 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

همانطوریکه فرید جان گفتند بنده محمد حسین هستم..خوشحالم توضیحات مفید بوده....
    در مورد عطرهای زنانه هم متاسفانه اطلاعات بنده کم هست..ولی دوستان (آقا فرید - علی آقا ) اطلاعات خوبی دارند...
    ولی به طور کلی این تاپیک بیشتر تا به امروز مردونه بوده و بیشتر در مورد عطرهای مردانه صحبت شده و پیشنهاد میشه برای اینکه اینجا بتونه برای خانم ها بیشتر مفید باشه چند تا از خانم های عطرشناس رو دعوت کنید که اینجا عضو بشند..توی وبلاگ خانم فرزین نیا هستند خانم هایی که اطلاعات خوبی در مورد عطرهای زنانه دارند و میتونند اینجا تو محیط فروم خیلی بهتر به بحث و تبادل نظر بپردازند...

...

عذرمیخوام که اشتباه گرفتمتون
    حق باشماست باید از چندتا از خانومها بخوام که به این تاپیک بپیوندند مثل بهاره عزیز که برای خودشون استادی هستند!
    و البته من هم یکی از همونهایی هستم که از وبلاگ خانم فرزین نیا اومدم البته با این نام کاربری کامنت نمیگذارمو با ذکر این نکته که همیشه سوال میپرسم و صاحب نظر نیستم زیاد
    و آقای فرید((با اون کلکسیون کامل و قشنگشون )) و آقای جهانشاه صالح((با نظراتشون در موزد عطرهای خیلی سطح بالا)) و کامنت هاشون میشناسم((البته خیلی قبلتر فعال بودند و در حال حاضر نه خیلی!))
    بهرحال خوشحالم که این تاپیک رو یافتم

14. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

[QUOTE=burberry2;7173128]
    یک میلیون رو یکی در بیس نوتس دیدم نوشته که برای اونم بعد از یکی دوساعت تبدیل به skin scent میشه.
    این تاپیک رو هم ببین پیشنهادهای خوبی دادن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یک چیز در مورد zino فهمیدم الان. ماندگاریش خیلی زیاده. الان بعد از ۲۰ ساعت هنوز روی پوستمه، ولی پخش بو بعد از ۴ ساعت از بین میره و تبدیل به skin scent میشه.[/
    QUOTE]
    ببخشید منظور از skin scentدقیقا چیه؟

نه دیگه پرفیوم درصد عطرش بیشتره بنابراین قاعدتا پخش بو و موندگاریش بیشتره

------
    من اطلاعاتم چندان زیاد نیست ولی اینو میدونم که pure havane به وضوح بوش پخش و حس میشه(البته شاید همون وقت که رد میشید حس بشه و وقتی رد شدید دیگه نمونه)
    هیچ ربطی نداره خیلی از ادوتوالتها هستن که هم موندگاری و هم پخششون بیشتر از ادوپرفیومه.ماندگاری و پخش یه عطر بستگی به مواد سازندش داره نه به ادوپرفیوم یا توالتش. اون دوستمونم که میخواد مثه خانمها رد بوش حس بشه بهتره مثه اونا عطر و اسپری رو روخودش خالی کنه که نتیجه مطلوب بگیره!!

پخش بو هم برای بهترین عطرها حدود 3-4 ساعت هست که بعدش باید دوباره تجدید بشن وبهتره که خیلی سخت نگیری.

اون اسکین سنت هم یعنی دیگه عطر پخش بو نداره و باید بینیتو بچسبونی به جایی که عطر زدی تا بوشو حس کنی.

16. این کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اخه چرا ؟

به نظر من خیلی بوی جذابی داره و بیشتر خانوم ها شدیدا میپسندن

یه عطره گرم و کمی شیرین معمولا اگرهم زیاد محبوب نشه ولی زیاد مخالف نداره و معمولا عطرهای تند و تیز زود یه عده رو به منتقد تبدیل میکنن و واسه خودشون دشمن می تراشن

واقعا شاهکاره خلقت همینه که این همه سلیقه های متفاوتی وجود داره و همه هم قابل احترام

یکی مثل من وان ملیون عطر محبوبشه و تا الان ۱۰ تاشو گرفته و برای یه عزیزه دیگه خریدش جای تعجب داره

ولی خدا وکیلی باید تجربه ی تاثیر رایحه گرم و پخش بوی این عطر رو در یک صبح سرده زمستانی تجربه کنید

مرسی
    بابا شما چرا فکر میکنی وان میلیون خیلی شاخه؟ برادر من جزو 10 تا عطر خز و خیل ایرانه از بس که همه میزنن و مشابه هم زیاد داره.

جدا از پخش بو و بعضا ماندگاری بنظر من خاص بودن بو خیلی مهمه نه اینکه از بغل هرکی رد میشی بوی عطرتو بده .

در ضمن اصلا وان میلیون عطر مهمونیه و اصلا بدرد استفاده روزانه(غیر از زمستان)نمیخوره

18. این کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •