سلام من پدرم فوت شده و غیبت هم دارم آموزشی هم وزارت دفاع قزوین افتادم بعد از آموزشی شهر خودم میفتم؟ و چه مدارکی باید ببرم؟ ممنون
سلام من پدرم فوت شده و غیبت هم دارم آموزشی هم وزارت دفاع قزوین افتادم بعد از آموزشی شهر خودم میفتم؟ و چه مدارکی باید ببرم؟ ممنون
اگر كسي اطلاعاتي از نيرو هوايي ارتش پدافند مشهد داره لطفا جواب بده.
كلا چه جور جاييه؟ سخت ميگيرن؟ اوضاع مرخصيش چطوره!؟؟
(ليسانس برق اعزام 1/12)
سلام. ۲تا نکته برای دوستانی که کارتشونو دادن تعویض!
۱- از سایت ن.و استعلام کردم، فقط گفت: منتظر باشید انجام بشه! بعد از۳۵روز. تلفنشون که اصلا نمیگیره!
۲-دوباره بارکد رو پیگیری کردم.به اسم من بارکد چاپ شده اما صدور بارکد۱۳.۴.۹۰هست!!!!من۸۸معاف شدم و ۱۹دی۹۰ درخواست دادم،۱۳تیر ۹۰ چی به اسم من بارکد خورده؟!!!!! در نتیجه بارکد که الکی بود متاسفانه!
سلام
متولد مهر 72 هستم. سال 90 پیش دانشگاهی رو تموم کردم.
می خواستم بدونم باید کی خودم رو معرفی کنم؟
اگر بخوام معافیت پزشکی بگیرم باید کی اقدام کنم؟
من کنکور 91 رو شرکت کرده ام و رشته ای که می خوام، نیمه متمرکز هست آزمونش یعنی آزمون عملی هم داره که پاییز سال دیگه هست و شروع ترمش از بهمن سال دیگه. اگر تا زمان ورود به دانشگاه خودم رو معرفی نکنم غیبت می خورم؟ و مشکلی برای تحصیلم پیش میاد؟
درود ...
من برگ سبزم امروز اومد اعزامم 18 اسفند افتاده ... این تعطیلی عید رو ممکنه داشته باشیم ؟ دیپلم دارم ...
این دوران طلایی که میگن فقط شامل 1 اسفندیا میشه یا ما که 18 اسفند هم میریم ممکنه ازش بهره مند شیم !!!؟
دوست عزیز اکثر ارگان ها و ادارات امریه دهنده (اگر نگیم همشون) برای امریه حداقل 2 ماه زمان تا تاریخ اعزام میخوان.این خیلی مهمه.یعنی شما طوری دفترچه رو بفرستید که ضمن اینکه غیبت نخورید وقتی برگه سیزتون میاد(یا المثنی) حداقل 2 ماه تا تاریخ اعزام وقت داشته باشید که بتونید برگه اعزامتون رو به اون ارگانی بدید که قبلا باهاشون امریه تون رو هماهنگ کردید.
Last edited by mmin; 13-02-2012 at 18:31.
متشکر از پاسخ هاتون متوجه شدم فقط نسبت به رشته تحصیلیم امریه میدن یا هر رشته ای که خودشون نیرو کم دارن؟مثلا رشته ام زبان انگلیسی هست امریه تدریس زبان میدن؟
سلام
برای اموزشی لوازم رو میتونیم تو کوله پشتی؟ بریزیم گیر ندن حتما باید ساک دستی باشه!!
بعدا خودشون ساک میدن؟ کی؟
ممنون
وسیله اضافی با خودت نبر که برای خودت سخت میشه.... و الکی بار خودت رو سنگین میکنی والا گیر نمیدن اونجا
خودشون یه کوله میدن همون روز اولی که بری پادگان!!!
من اگه بخوام اول اردیبهشت برم سربازی تا کی وقت دارم دفتر چه را بفرستم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)