این احتمالات را در نظر گرفتم ولی فکر نمی کنم اینگونه باشد بهترین راه حل این است که بدانم هر روز دقیقاً چند مگابایت مصرف شده است ، مبین نت این ریز مصرف را در اختیار ما قرار می دهد؟ ( در سایت بخش مشترکین که نتوانستم این امکان را پیدا کنم)
این احتمالات را در نظر گرفتم ولی فکر نمی کنم اینگونه باشد بهترین راه حل این است که بدانم هر روز دقیقاً چند مگابایت مصرف شده است ، مبین نت این ریز مصرف را در اختیار ما قرار می دهد؟ ( در سایت بخش مشترکین که نتوانستم این امکان را پیدا کنم)
من فکر میکنم از همین میتونه باشه در هر صورت میت ونی
پسورد وای فایتو عوض کنی .
این که سرعت 290کیلوبایت در ثانیه است.
شما که گفتی تا 400 تا میره.
علیرضا یه عکس از اینترنت دانلود منیجرت بزار اونجا سرعت بهتری رو نشون میده. ببینیم با دانلود منیجر سرعتت چنده
Last edited by imanparsa; 26-04-2012 at 23:49.
یه چند صفحه از این تاپیک رو بخونی میفهمی که نخری خیلی بهتره.
---------- Post added at 02:53 AM ---------- Previous post was at 02:53 AM ----------
الان پیز پیز بازه گاهی پی پی تی پی گاهی ال 2 تی پی (به صورت چرخشی)
با عرض سلام. دوستان من چند وقتی هست دارم از وایمکس مبین نت استفاده میکنم. قبلا وقتی از ساعت 2 تا 8 صبح دانلود میکردم از حجمم اصلا کم نمیشد ولی الان هر دفعه بین 60 تا 80 مگ از حسابم کم میشه. زمانش رو تغییر دادن ؟ اگه آره میشه لطف کنید زمان دقیق شروع شبانه رایگان رو بفرمایید ؟ سپاسگزار
بله داره.
بخش call history
سعی کن در روز حتما یک بار صبح و یک بار هم شب قبل خواب مودم ریستارت کنی.
اقایون این ساکس وهیتلر شکن درست نشد×××!!کسی نمیدونه چیکارش کنیم
اینها روی هر چی بی شرف کم کردن اون از کلاه برداری ضریب اشتراکشون این از وضعیت تازه به وجود آوردن
بله ، الان متوجه شدم که تنظیمات مودم را اشتباه انجام داده بودم (شبکه باز و بدون پسورد بوده) راهنمای کاملی از تنظیم مودم های مبین نت جایی موجود است؟
مخصوصاً تنظیمات امنیتی اش را
دوستان این وضعیت س&اکس انگاری داره همیشگی میشه ! آخه چرا فقط مبین نت من این تو کتم نمیره ، شرکت های دیگه اکثرا درست شدند و بیشترین مشکل مربوط به مبینه !
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)