تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 733 از 2199 اولاول ... 23363368372372973073173273373473573673774378383312331733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,321 به 7,330 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ظرف مدت کوتاهی بیش از دویست مگابایت از پهنای باندم وایمکس مبین نت ام مصرف شده است (مودم مدت هفت ساعت روشن بوده است ولی تبادل اطلاعات نبوده فقط سایت گوگل و جیمیل یعنی کامپیوتر و مودم روشن بودند ولی جز چند مورد جست و جوی اینترنتی استفاده ای از اینترنت نکرده ام ولی دویست مگابایت مصرف شده است، آیا امکان حک شدن خط وایمکس من وجود دارد؟ در سایت مبین نت هر چه گشتم موردی نیافتم که بتواند یک لیست کامل نشان دهد که در چه ساعتها و روزهایی چند مگ مصرف کرده ام ، از کجا می توانم لیست میزان مصرف پهنای باند به تفکیک روزانه را دریافت کنم؟ که متوجه شوم هر روز چند مگابایت مصرف پهنای باندم بوده است.

از داخل سیستمت حتما یه برنامه ازش استفاده کرده
    از بد افزار بگی
    تا
    برنامه ای خودشو به روز رسانی کرده .
    این احتمالات را در نظر گرفتم ولی فکر نمی کنم اینگونه باشد بهترین راه حل این است که بدانم هر روز دقیقاً چند مگابایت مصرف شده است ، مبین نت این ریز مصرف را در اختیار ما قرار می دهد؟ ( در سایت بخش مشترکین که نتوانستم این امکان را پیدا کنم)

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

این احتمالات را در نظر گرفتم ولی فکر نمی کنم اینگونه باشد بهترین راه حل این است که بدانم هر روز دقیقاً چند مگابایت مصرف شده است ، مبین نت این ریز مصرف را در اختیار ما قرار می دهد؟ ( در سایت بخش مشترکین که نتوانستم این امکان را پیدا کنم)
    من فکر میکنم از همین میتونه باشه در هر صورت میت ونی
    پسورد وای فایتو عوض کنی .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

این که سرعت 290کیلوبایت در ثانیه است.
    شما که گفتی تا 400 تا میره.
    علیرضا یه عکس از اینترنت دانلود منیجرت بزار اونجا سرعت بهتری رو نشون میده. ببینیم با دانلود منیجر سرعتت چنده
    Last edited by imanparsa; 26-04-2012 at 23:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بر لشگر اسلام..
    بچه ها من میخام طرح سالیانه مبین نت رو بگیرم
    شامل=سرعت 512 - حجم 20- مودم داخلی رایگان - قیمت 200 چوخ

خونه تهران هست ولی خودم دانشجوی تنکابن هستم و بنابر این 90%اوقات تو شمال ازش استفاده میکنم
    خواستم ببینم چطوریه
    یکی یه تست از همچی اسپیدی بذاره

و اینکه یه توضیحاتی بدید راجع به پاسخگوییشون به مشکلات- و قدرت مودم داخلی

تنکس
    یه چند صفحه از این تاپیک رو بخونی میفهمی که نخری خیلی بهتره.

---------- Post added at 02:53 AM ---------- Previous post was at 02:53 AM ----------

اخه مشکلی هست اینه که برای مبین نت دزد این مشکل پیش اومده و از قصد فقط این شرکت پورت هارو بسته
    من الان دوستام که adsl دارن راحت دارن میرن سایت های فیلتر
    گند بزنن این شرکت دزد رو

دقیقا... این اصلا یه مشکل عادی و روزانه نیست. قدیما به مناسبتی اگر پورت ها بسته میشد همه سرویس دهنده ها می بستن. الان با هرکی حرف می زنی که مبین نتی نیست همه چی در دسترسشه. سا.ک.س و وی چیز ان و ... همه داره مثل بنز کار می کنه فقط مبین نت این غلطو کرده. خاک بر سر دزد... خواهشا دوستان اگر راهی هست برای باز کردن سایتهای فیلتر بدون اینکه سرعتم افت چندانی بکنه بگید. از دیروز تا الان 6 تا سا.کس و وی چیز ان جدید خریدم همه همون مشکل را دارن.
    وصل میشن منتها سایتهای بسته کماکان بسته ان!!!!!!!!!!!!
    جی میل و یاهو و ... هم مشکل دارن.
    خواهشا کمک کنید. من نه کار بدی با نت می کنم نه چیزی فقط بیزینس و ارتباطاتم از شانس من از چند تا سایته که فیلتره!!! همه زندگیم مونده روی هوا.
    خواهشا اگر کسی راه حلو میدونه به من پی ام بده. پولشم مهم نیست مهم اینه که یه روزم برای من یه روزه...
    الان پیز پیز بازه گاهی پی پی تی پی گاهی ال 2 تی پی (به صورت چرخشی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با عرض سلام. دوستان من چند وقتی هست دارم از وایمکس مبین نت استفاده میکنم. قبلا وقتی از ساعت 2 تا 8 صبح دانلود میکردم از حجمم اصلا کم نمیشد ولی الان هر دفعه بین 60 تا 80 مگ از حسابم کم میشه. زمانش رو تغییر دادن ؟ اگه آره میشه لطف کنید زمان دقیق شروع شبانه رایگان رو بفرمایید ؟ سپاسگزار

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله داره.
    بخش call history
    سعی کن در روز حتما یک بار صبح و یک بار هم شب قبل خواب مودم ریستارت کنی.

7. این کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashtn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقایون این ساکس وهیتلر شکن درست نشد×××!!کسی نمیدونه چیکارش کنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اینها روی هر چی بی شرف کم کردن اون از کلاه برداری ضریب اشتراکشون این از وضعیت تازه به وجود آوردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بله داره.
    بخش call history
    سعی کن در روز حتما یک بار صبح و یک بار هم شب قبل خواب مودم ریستارت کنی.
    بله ، الان متوجه شدم که تنظیمات مودم را اشتباه انجام داده بودم (شبکه باز و بدون پسورد بوده) راهنمای کاملی از تنظیم مودم های مبین نت جایی موجود است؟
    مخصوصاً تنظیمات امنیتی اش را

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان این وضعیت س&اکس انگاری داره همیشگی میشه ! آخه چرا فقط مبین نت من این تو کتم نمیره ، شرکت های دیگه اکثرا درست شدند و بیشترین مشکل مربوط به مبینه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •