تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 733 از 1024 اولاول ... 233633683723729730731732733734735736737743783833 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,321 به 7,330 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

خب که چی؟؟؟ برای اونایی که اهل مسخره کردن خودشون (خیلی خیلی ببخشید) نیستن جواب می ده !!! شما از زیر سوال بردن این سایت و نگران کردن بچه ها و ناامید کردنشون از امکاناتی که دارن چیزی دست تونو می گیره یا الان این کار فایده ای داره واستون؟؟؟ اگه یه کم دقت کنین آشنا می شین با نحوه ی تخمین رتبه ی این سایت و متوجه می شین واسه درصدایی که درست و با دقت وارد شده باشن تا حدود خیلی زیادی درست جواب می ده
    دوست عزيز جانب ادب و احترام رو رعايت كنيد و سعي كنيد حرفي رو كه ميزنيد ادب و احترام توش وجود داشته باشه
    من كسي رو نگران نكردم فقط دام از اين سايت انتقاد ميكنم و انتقاد اگر بهجا و صحيح باشه خيلي هم كار خوبيه شما هم لازم نيست در مورد بقيه بچه ها حرف بزنين هركسي خودش ميدونه با هر چيزي چطور برخورد كنه

2. این کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من هم اولش فکر می کردم این سایت داره آمار ارقام اشتباهی میده ولی بعدش که با یکی از کارنامه های سنجش مقایسه کردم دیدم که تخمین رتبه رو حالا نگیم دقیق ولی با اختلاف کم درست پیش بینی می کنه.

داره خودمونی میشه CSNH's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    جایی برای سکونت!

پيش فرض

من هم اولش فکر می کردم این سایت داره آمار ارقام اشتباهی میده ولی بعدش که با یکی از کارنامه های سنجش مقایسه کردم دیدم که تخمین رتبه رو حالا نگیم دقیق ولی با اختلاف کم درست پیش بینی می کنه.
    سلام!
    منم میتونم یه نظر بدم؟
    اگه نظر منو بخواین من میگم که خودتونو با تخمین رتبه مشغول نکنین! اصلا به رتبه فکر نکنین! فقط تا روز کنکور یه بند درس بخونید! بدون فکر کردن به رتبه و رشته و .... فقط بخونید! شما میخواید برید به یه دانشگاه خوب تا بهتر درس بخونید دیگه! خب.... پس همین الان همون درساتونو خوب بخونید! واسه دانشگاه هم خدا کریمه! مطمئن باشید که اگه سایت تخمین رتبه براتون رتبه ی 1 رو هم بنویسه ، بازم تا تلاش نکنید .... اون رتبه الکیه! حالا اگه بشینید خوب درس بخونید ، میتونید از همه ی اون تخمین رتبه ها بالاتر بشید!
    اون تخمین رتبه ها هم همه بر طبق سوالات و جامعه آماری سال گذشته یه! چه میدونید که درجه ی سختی سوالات امسال هم مثل سال قبل باشه و یا جامعه ی آماری کنکور امسال هم به همون قدرت سال پیش عمل کنه؟
    فقط درس بخونید!
    به قول یکی!
    فکر نکن! کارتو بکن!

5. 6 کاربر از CSNH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

بچه ها انقدر از اين سايت دانش پژوهان تعريف نكنيد :‌

مشکل از نحوه ی برنامه ریزیشه که توش تعریف نکردن که ورودی باید زیر 100 باشه. هر عددی رو که بگیره با اعمال ضرایب، میانگین رو حساب می کنه و طبق جدولی که توی خود سایت هم هست، رتبه ای که با اون میانگین به دست اومده رو میگه.
    توی این مورد که شما وارد کردین، میانگین درصد بالای 100 میشه و برای این که توی برنامه ریزیش گفتن اگه میانگین مثلا از 95 به بالا بود، زیر 10 رو نماش بده، این مشکل پیش اومده ولی اگه درصدهای درست رو وارد کنیم، کارش تقریبا درسته.

7. 3 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fm992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام. امروز سراسری ریاضی 85 رو دادم :

ادبیات: 70
    عربی: 49
    دین و زندگی: 42.8 (دین و زندگی رو مال 88 تجربی زدم!!!)
    زبان: 64

ریاضی: 50
    فیزیک: 63
    شیمی: 70

9. 6 کاربر از fm992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

سلام
    امروز 84 رو زدم ، فقط سر فیزیک مغزم هنگ کرد ، کلا 25 تاشو زدم ولی واقعا سخت بود

اینم درصدام
    ادبیات 82%
    عربی %22
    معارف 64%
    زبان %100 (بالاخره شاخشو شکوندم )

ریاضیات (71% ، امروز باید بشینم مقاطع رو دوباره مرور کنم.)
    فیزیک 60%(دیگه شرمنده )
    شیمی 94% (باید بشینم محلول ها رو دوره کنم )

رتبه کشوری بین 500 تا 800

نوا مغزی و قلبی من : ------------------------------------------------

بالاترین درصد فیزیک تو 84 ، 80% بوده ، ولی خاک بر سرشون کنن با این سوالاشون

11. 5 کاربر از BioHazard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fm992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    امروز 84 رو زدم ، فقط سر فیزیک مغزم هنگ کرد ، کلا 25 تاشو زدم ولی واقعا سخت بود

اینم درصدام
    ادبیات 82%
    عربی %22
    معارف 64%
    زبان %100 (بالاخره شاخشو شکوندم )

ریاضیات (71% ، امروز باید بشینم مقاطع رو دوباره مرور کنم.)
    فیزیک 60%(دیگه شرمنده )
    شیمی 94% (باید بشینم محلول ها رو دوره کنم )

رتبه کشوری بین 500 تا 800

نوا مغزی و قلبی من : ------------------------------------------------

بالاترین درصد فیزیک تو 84 ، 80% بوده ، ولی خاک بر سرشون کنن با این سوالاشون
    سلام. ایول فیزیک 84 رو خیلی خوب زدی . شیمی رو هم واقعا ترکوندی. دمت گرم. ایشالا دفعه ی بعد 100 !

عربی رو همیشه همینطوری می زنی یا فقط ایندفعه؟؟؟
    اگه کلا همین طوری که یه کاریش بکن که فقط رتبه ت به خاطر عربی اون بالا گیر می کنه!! هر شب 20 دقیقه تست بزنی خیلی بهتر می شی. ترجمه ها رو سعی کن حرفه ای بزنی. با نگاه! نه با خوندن. خوندن اون همه جمله طول میکشه. واسه متن ها هم، هیچ کاری نکنی حداقل تحلیل صرفی ها رو بزن. توی گزینه های تحلیل صرفی از آخر گزینه شروع کن. یعنی اول ببین نقشش چیه. اینطوری خیلی راحت 2 یا 3 تا گزینه حذف میشه!! اینم شد 3 سوته!! دیگه بقیه ش با خودت!! / من تقریبا فقط ترجمه و تحلیل صرفی ها رو می زنم اگه چیز دیگه ای هم تونستم می زنم.

تو هم اگه می تونی بگی چطوری شیمی رو بالا می زنی مرسی. از اول همینقدر بالا می زدیش؟
    یعنی مثلا من که الانا 60 می زنم می تونم تا آخر خرداد به 90 برسونم؟؟ (رو که نیست سنگ پا قزوینه! )

13. 3 کاربر از fm992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ali-ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

منم ریاضی 86 داخل رو زدم
    خیلی رضایت بخش نبود مخصوصا عمومی ها اگه پیشنهادی دارید لطفا دریغ نکنین:
    ادبیات:43
    عربی:51
    معارف:59
    زبان:58
    ریاضی:60
    فیزیک:65
    شیمی:70

15. 2 کاربر از Ali-ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

سلام. ایول فیزیک 84 رو خیلی خوب زدی . شیمی رو هم واقعا ترکوندی. دمت گرم. ایشالا دفعه ی بعد 100 !

عربی رو همیشه همینطوری می زنی یا فقط ایندفعه؟؟؟
    اگه کلا همین طوری که یه کاریش بکن که فقط رتبه ت به خاطر عربی اون بالا گیر می کنه!! هر شب 20 دقیقه تست بزنی خیلی بهتر می شی. ترجمه ها رو سعی کن حرفه ای بزنی. با نگاه! نه با خوندن. خوندن اون همه جمله طول میکشه. واسه متن ها هم، هیچ کاری نکنی حداقل تحلیل صرفی ها رو بزن. توی گزینه های تحلیل صرفی از آخر گزینه شروع کن. یعنی اول ببین نقشش چیه. اینطوری خیلی راحت 2 یا 3 تا گزینه حذف میشه!! اینم شد 3 سوته!! دیگه بقیه ش با خودت!! / من تقریبا فقط ترجمه و تحلیل صرفی ها رو می زنم اگه چیز دیگه ای هم تونستم می زنم.

تو هم اگه می تونی بگی چطوری شیمی رو بالا می زنی مرسی. از اول همینقدر بالا می زدیش؟
    یعنی مثلا من که الانا 60 می زنم می تونم تا آخر خرداد به 90 برسونم؟؟ (رو که نیست سنگ پا قزوینه! )
    سلام
    فیزیکش فقط محاسبات عددیش اذیت میکرد ، بعضی از تست هاش رو هم که کلا بیخیال شدم (مثلا اون اثر دوپلرش ، چی بود اون )

آره عربیم همیشه پایینه ، ولی حتما این کارو میکنم و ممنون بابت راهنمایی تو عربی.

والا شیمیش عوض فیزیکش فوق العاده آسون بود ، برای شیمی من قلم چی آبی میزدم ، همیشه خدا هم درصدای شیمی تو امتحان های مبحثی علوی پایین بود. ولی اینجا انقدر بالا رفت. خوب نشستم تمام جزوه ها رو یک دور مرور کردم ، دیدم مشکلم تو دقت کردنم هست، از اون موقع به بعد توی شیمی دقت زیادی بخرج میدم.
    البته دبیرمون به من یک جزوه تست داد، تست های خوبی بود (با اینکه ناقص بود ، عادتش بود ناقص کار کنه ) شاید اونم کمکم کرد

اگه میخوای شیمی رو خوب بزنی باید اول مفهومی هاشو خوب یاد بگیری ، جدول مندلیف رو گروه های اصلی رو حفظ باشی + فرمول نویسی. فرمول ها هم یک بار دوره کنی.

حالا فردا امتحان جامع علوی هست ، میشینم باز این دفترچه 83 و 84 رو ، ارزیابی هامو نگاه میکنم ، دعا کنید.
    -----------------------------------

راستی بچه ها کسی نمیدونه ، مهندسی نرم افزار ، دانشگاه تهران، تا چه رتبه ای بر میداره ؟؟؟
    Last edited by BioHazard; 26-05-2010 at 13:24.

17. 3 کاربر از BioHazard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

منم ریاضی 86 داخل رو زدم
    خیلی رضایت بخش نبود مخصوصا عمومی ها اگه پیشنهادی دارید لطفا دریغ نکنین:
    ادبیات:43
    عربی:51
    معارف:59
    زبان:58
    ریاضی:60
    فیزیک:65
    شیمی:70
    بابا انقدر نزن تو سر خودت، درصدات خوبه!

19. این کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •