تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 733 از 773 اولاول ... 233633683723729730731732733734735736737743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,321 به 7,330 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پلاسما قدیمیه!!!!! پس مدل هایی که هر سال تولید کننده ها عرضه میکنند ناشی از چیه!
    مصرفش 2 برابره!!!
    شما گویا سالیان درازیه که از فناوری دوریا
    نسل جدید پلاسما چزی به گوشتون نخورده
    50 اینج پلاسما ارزونتر هم داریم
    احیانا پنل های پلاسمای پانا رو مشاهده ای کردید!!!
    Vt30 !! St30!!

نقل قول جناپ پونل از امتیازات در Avforums.com برای پلاسما VT30

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محاسبه هزینه برق در پلاسما و تاثیر آن در قبوض برق

مصرف برق پلاسما تقریبا" 2 برابره . اما در مورد مدلهای st30 و vt30 باید بگم که عالی هستن . شما مثل اینکه متوجه عرایض من نشدید خودم گفتم که توی پلاسماها روی پاناسونیک شکی نیست ولی اونچه مسلمه اینه که پلاسما بیشتر برای نمایش های 3D و گیمرهای حرفه ای خوبه وگرنه از مزایای نسل جدید tvهای led نباید غافل بود . ضمن اینکه به جز دومورد گیم و 3D انگار شما تا حالا چیزی در مورد برتریهای led نسبت به پلاسما نشنیدین که اینجورییییی تعجب کردی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by ساسان مهاجم; 04-02-2012 at 16:08.

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

'گرامی بهتره به پستی که دادید و پاسخ من به اون پست ، توجه بیشتری بفرمایید.
    در مورد مصرف برق و کاربرد پنل ها هم بهتره علمی تر صحبت بشه
    تشکرات
    Last edited by AMIRHJ; 04-02-2012 at 16:09.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام من این قیمت رو تو مغازه دیدم
    2-3 مدل هم هست از 1090 بود تا 1250 50 اینچ اما فول اچ دی نبود ولی 3دی بود

من سایز برام زیاد مهم نیس اما 40 به بالا ترجیحا اگه بشه اسمارت باشه یا اگه اسمارت نیست 3 دی باشه و فک نمیکنم هر دو قابلیت رو به این پولا بهم بدن
    تا حدود 1/400 هم مدنظرم هست اما فعلا رو مدل خاصی نتونستم به نتیجه برسم
    خب پس اگه 40 اینچ و تا 1400 بخوای میتونی یه خرید خیلی خوب داشته باشی. مدل 40led8300x شارپ که هم یه تکنولوژی منحصر به فرد کواترون داره که تصاویرش بینظیرن و پنلش ژاپنیه و 3D هم هست . قیمتش توی نمایندگیها 1990 تومنه ولی باهاش یه بلوری پلیر شارپ و 2 تا عینک 3d به عنوان هدیه میدن که قیمتشون روی هم حدود 470 تومنه و اگه بخوای میتونی بگی اینارو کم کنن و 1500=1470-1990 تومن هزینه کنی و یکی از بهترین 3D های بازار رو بگیری .

4. این کاربر از ساسان مهاجم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sJaguar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خب پس اگه 40 اینچ و تا 1400 بخوای میتونی یه خرید خیلی خوب داشته باشی. مدل 40led8300x شارپ که هم یه تکنولوژی منحصر به فرد کواترون داره که تصاویرش بینظیرن و پنلش ژاپنیه و 3D هم هست . قیمتش توی نمایندگیها 1990 تومنه ولی باهاش یه بلوری پلیر شارپ و 2 تا عینک 3d به عنوان هدیه میدن که قیمتشون روی هم حدود 470 تومنه و اگه بخوای میتونی بگی اینارو کم کنن و 1500=1470-1990 تومن هزینه کنی و یکی از بهترین 3D های بازار رو بگیری .
    ممنون
    این مدل رو که فرمودید دیدم الان
    راستش من چون شهرستان هستم شارپ اینجا زیاد نیست و بیشتر همون سونی ساموسنگ الجی پانا هستن.
    در مورد این مدل هم همونطور که فرمودید مدل خوبی هست اما خوب 3 دی بدون عینک که فایده ای نداره و اگر تنها اون پلیر رو هم بخام برندارم فک میکنم 200 تومن نهایتا کم میشه و حدود 1700 در میاد که از مبلغ مورد نظر من بالاتره. بازم امروز یه سر به بازار میزنم ببینم چه مدل هایی هستن تو بازار
    ممنون بابت راهنمایی.

6. این کاربر از sJaguar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون
    این مدل رو که فرمودید دیدم الان
    راستش من چون شهرستان هستم شارپ اینجا زیاد نیست و بیشتر همون سونی ساموسنگ الجی پانا هستن.
    در مورد این مدل هم همونطور که فرمودید مدل خوبی هست اما خوب 3 دی بدون عینک که فایده ای نداره و اگر تنها اون پلیر رو هم بخام برندارم فک میکنم 200 تومن نهایتا کم میشه و حدود 1700 در میاد که از مبلغ مورد نظر من بالاتره. بازم امروز یه سر به بازار میزنم ببینم چه مدل هایی هستن تو بازار
    ممنون بابت راهنمایی.
    قیمت بلوری پلیرش 300 تومنه . چند وقت پیش بچه ها توی تاپیکها گفته بودن بعضی از نمایندگیها باشون راه اومدن و برای فروش بیشتر از سودشون کم کردن . امیدوارم که بتونی اینو با قیمت کمتر گیر بیاری چون از نظر کیفیت تصاویرش به خاطر تکنولوژی کواترونش و مرغوبیت پنل به نظر من یکی از بهترین 3D هاست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    متاسفانه این قیمت رو کم نمی کنن تا سود کنن
    نهایت همشو 300کم کنن
    در ضمن اگه اینها کم بشه دیگه باید 2بعدی ببینه ولی خب باکیفیت خوب می بینه

9. این کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

خانم samira_googleOne با حدود یه میلیون پلاسما چی بگیرم؟

سلام
    متاسفانه چیزی نمی تونید بگیرید حداقل برا پلاسما خوب 1800 باید هزینه کنید

---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------

ممنون ÷س احتمالا همون 8300 بر می دارم زنگ زدم نمایندگی قیمت گفت 1995 فقط من الان شهرستانم هفته دیگه میام تهران به نظرت تا اون موقع قیمت بالا نمی ره

سلام دوست عزیز
    امیدوارم در پست بعدیت یه عمل زیبایی رفته باشی یا یه عکس بهتر ببینم ازت
    نه قیمت شارپ بالا نمیره چون فعلا با دلار بانکی وارد میشه

---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------

توی تاپیکها خیلی تعریف مدل LC-40LE700M شارپ رو شنیدم و 1600 تومنه . پنلش هم ژاپنی هست و هم full led . مشخصات خوبی داره و کنتراستش خیلی بالاست و 4 تا hdmi داره و .... به نظرم اگه دوام پنل و کیفیت تصویر از سایز برات مهمتره گزینه خوبیه .

بله درسته
    من خودم این تلویزیون دارم و در این رنج قیمت مناسبترینه
    Last edited by kia.Tahamtan; 04-02-2012 at 20:28.

11. 2 کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

به نظر من پلاسما دیگه خیلییی قدیمی شده و اگه بری سراغ led خیلی بهتره . فقط یه چیزی قیمتی رو که نوشتی درست متوجه نشدم یعنی 50 اینچ lg قیمتش 1090000 تومنه ؟؟؟؟ مصرف برق پلاسما تقریبا" 2 برابر ledهاست و به نظر من اگه گیمر خیلی حرفه ای هستی یا نمایش 3D خیلییی برات مهمه ، ارزش داره که مزایای led و مصرف برقش رو نادیده بگیری . الان اگه بگی چه سایز و قیمتی مدنظرته بهتر میتونم کمکت کنم ؟یعنی 50 اینچ تا 1100 تومن میخوای ؟؟؟!!!!!

دوست عزیز در حال حاضر پلاسما پیشرفت های زیادی کرده ولی از نظر من در خرید پلاسما و led خیلی نباید مته به خشخاش زد اگر از برندهای معتبر باشن مثلا پلاسما پاناسونیک. و تفاوت زیادی در نهایت نمیشه دید.مهم تصویر و تکنولوژی مناسبه و البته همه اینها باید به وظیفه اصلی TV که همون تصویره منجر بشه
    به هر حال من خودم LED SHARP استفاده می کنم

---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------

طبق تحقیقات ال ای دی اول فیلیپس بعد شارپ بعد سونی و آخر سامسونگ خوبه
    حالا بیشتر نظرم رو 8300 شارپه بعد NX720 سونی و EX720 سونی می خوام بدونم سونیها باهم چه تفاوتی دارند nx720 2400 که برای من یکم گرونه (حداکثر تا 2 می تونم بخرم )
    از شارپ 820 خوشم میاد اما تفاوت قیمت بالاتر 820 نسبت به 8300 نفمیدم

بله دوست عزیز
    کیفیت فیلیپس ، توشیبا و شارپ و برخی مدل های سونی و JVC مناسبند.البته تفاوت قیمت ها بیشتر مربوط به نوع دلار وارداتی هست البته بگذریم از این موضوع که برخی هم برای پایین اوردن قیمت و گرفتن بازار در همین اطراف تهران اسمبل میشه

---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------

با رده بندی برندهات موافقم ولی همیشه به خدمات و گارانتی برند هم توجه کن و علاوه بر اینکه فیلیپس رو به لحاظ مرغوبیت و پنل ژاپنیش و ... قبول دارم باید بگم خدمات گارانتیش با سونی (شرکت بازرگانی ایران ) و شارپ (مادیران) قابل مقایسه نیست .

امیدوارم اشتباه نکنم فیلیپس باید هلندی باشه و در اروپاتولید میشه

---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------

طبق تحقیقات ال ای دی اول فیلیپس بعد شارپ بعد سونی و آخر سامسونگ خوبه
    حالا بیشتر نظرم رو 8300 شارپه بعد NX720 سونی و EX720 سونی می خوام بدونم سونیها باهم چه تفاوتی دارند nx720 2400 که برای من یکم گرونه (حداکثر تا 2 می تونم بخرم )
    از شارپ 820 خوشم میاد اما تفاوت قیمت بالاتر 820 نسبت به 8300 نفمیدم

مدل 820 با اینکه 2D اما اسمبل مالزی برا همین قیمتش بالاتره
    Last edited by kia.Tahamtan; 04-02-2012 at 20:23.

13. 3 کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

امیدوارم اشتباه نکنم فیلیپس باید هلندی باشه و در اروپاتولید میشه
    فقط خواستم محض اطلاع دوستان بگم Philips برای سال 2012 تولید تلویزیونهاش رو متوقف کرده و میخواد بیشتر روی صنایع پزشکی و نورپردازی تمرکز داشته باشه.
    طبق اخبار شبکه یورونیوز امتیاز ساخت تلویزیونهاش رو به یک شرکت کره ای واگذار کرده. به نظرم LG باشه.

15. 5 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

11 تلویزیون با حداقل هزینه

با توجه به سوال اکثر کاربران برای خرید تی وی با اینج 40 به بالا و حداقل هزینه
    و از نقطه نظر اقتصادی
    امروز تو مسیر به یه نمایندگی کوچیک ال جی مراجعه کردم
    به اختصار بررسی های کوتاهی که انجام دادم رو میگم

تو نمایندگی 2 پنل پلاسما
    1) 42 از سری پی تی 35 فکر میکنم مدل دقیق 42 pt 3510 بود
    با توجه به قیمت 740 تومنی ، گیرنده دیجیتال برای کاربران که میخواستن حداقل هزیه رو کنند تصویر مطلوب بود
    2) pt 2500 پنجاه با حدود 1 میلیون ، زیاد تصویرشو نپسندیدم

در مورد مدل های سه بعدی پلاسما که یکی از دوستان پرسیدن هم از نماینده پرسیدم و گفت تصویر سه بعدیش نا مطلوب هست

حالا باید یه سر هم پنل های پلاسمای مشابه تو این رنج رو بررسی کنم

در رنج 1 تومن به نظر تصوی ال سی دی سری 4و5 LK مطلوب تر بود

در ضمن این ایراد پنل و استفاده از پنل های متفاوت در یکسری که در مورد 5610 رخ داده بود ،یه مدل اونجا دیدم و لذا از نمایندگی خواستم به تمام پنل هاش ضربه بزنه و دست بکشه، اونم استقبال کرد و گفت که این مشکل تو بعضی مدل ها هست که موقع اومدن ما در اطلاعیم و من به خریداران هم میگم
    لینک بررسی و مشکل در پنل های 5610 از جناب هادی

یه تست سریع هم از پنل های سه بعدیش LW که پسیو هست زدم و در حال حرکت ،گرفتن زاویه و فاصله تصویر سه بعدی و مطلوب بود..

به دلیل محدودیت زمانیم زیاد وارد جزئیات نشدم
    Last edited by AMIRHJ; 04-02-2012 at 23:40.

17. 2 کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •