کسی جواب منو نداد
ممنونPC Gamer ها!!
دکمه ها برای شما یه کم دیرتر عمل نمیکنن؟
برای من که اینطوریه!
کسی جواب منو نداد
ممنونPC Gamer ها!!
دکمه ها برای شما یه کم دیرتر عمل نمیکنن؟
برای من که اینطوریه!
باید داخل پوشه ی img کیت سرور، پوشه ای به نام dt01.img بسازی و صدای تماشاگران که فرمتشون adx هست را داخل اون پوشه بریزی.
این دو تا هم هیچی نیست (222 اسم سازنده ی این نرم افزاره)در ضمن هيچ كس جواب نداد كه اين دوتا رو چكار كنم
Credits:
Programm = 222
Checksum.dll = mosu90
Checksum.dll رو بايد بقل pes2010.exe بزارم
Programm = 222 اين چيه تو Credits نوشته
خواهشا" كمك كنيد
فقط کافیه برنامه را باز کنی و با زدن دکمه ی load ، فایل PES2010_OPTION.bin را که داخل پوشه ی سیو بازی هست لود کنی و درجه ی سختی مورد نظرت را انتخاب کنی و دکمه ی سیو را بزنی.
نیازی هم به کپی کردن این برنامه در محل بازی نیست؛ فقط فایل اجرایی برنامه (Superstar.exe) و checksum.dll باید در یک پوشه باشند تا برنامه کار کنه.
این تاپیک شده ماتم کده چرا شماها اینطوری هستین ؟ یک سر به فرومهای خارجی بزنین ببین اونجا گیمرها دارن چه لذتی از این بازی میبرن .
شما چرا فقط نکات منفی یک چیزو میتونید ببینید یک عده توی این تاپیک که فقط دنبال باگ توی بازی میگردن یک عده دم به دقیقه میگن چرا داروی اینجوری چرا اونجوریه جدیدا هم بعضی از کاربران اعتقاد پیدا کردن این بازی حتی از نسخه قبل هم بدتر شده .
دوستان فکر میکنم بد نباشه یک مقایسه ای بین این نسخه با نسخه قبل داشته باشیم .
من از گیم پلی شروع میکنم و مجددا مثل نقد نسخه دمو نکات مثبتو با آبی و نکات منفیو با قرمز مینویسم تا نهایتا ببینیم نسبت به نسخه قبل نکات مثبت این بازی بیشتره یا نکات منفی .
گیم پلی
-آهنگ کلی بازی نسبت به نسخه قبل بیشتر شده البته توی ادیت بازی میشه اونو تنظیم کرد .من چند روزه دارم روی این قسمت کار میکنم به امید خدا برنامه pro-evo-editing studio 2010 که منتشر بشه در عرض چند دقیقه تمام تغییرات رو اعمال میکنم و بعد شما خواهید دید گیم پلی این بازی چقدر طبیعی میشه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-در مجموع بازی درگیرانه تر و اکتیو تر شده و جدال و تلاش برای تصاحب توپ بیشتر شده که به نظرمن از این حیث بازی به واقعیت نزدیک تر شده . این مساله سبب کمتر شدن فضا برای حرکت و مانور دادن بازیکنان میشه .علت این مساله پرسینگ شدید بازیکنان حریفه که نتیجتاحفظ توپ به مراتب سخت تر از نسخه قبلی بازی شده اما در بعضی از صحنه ها بازیکنان زیادی , جهت فشار به بازیکن صاحب توپ وارد عمل میشند که اصلا واقعی به نظر نمیرسه .
- توی این نسخه دیگه خبری ازتوی سر توپ زدن نیست اگه یادتون باشه توی نسخه 2009 راحت میشد از این طریق بازیکنان حریفو دریبل کرد و اونا رو پشت سر گذاشت .
- سرعت بازیکنان نسبت به نسخه قبل به میزان قابل توجهی کمتر شده . توی نسخه قبل با یک بازیکنان سرعتی براحتی تمام بازیکنانو میشد جا گذاشت اما توی این نسخه اینکار براحتی صورت نمیگیره .
مشکلات داوری هنوز وجود داره و حتی داوری توی این نسخه بدتر هم شده و شاهد اشتباهات فاحشی در زمینه داوری هستیم متاسفانه بعد از نسخه 6 بازی مساله آوانتاژ توی این سری بسیار کمرنگ شد .
- سیستم پنالتی بهبود پیدا کرده و سخت تر شده . همونطوریکه میدونین توی نسخه 2009 پنالتی زدن خیلی راحت بود و اکثر پنالتیها گل میشد و مواردی هم که گل نمیشد بصورت رندومی طراحی شده بود نه براساس مهارت واشتباهات گیمر .
-یکی دیگه از غیر واقعی ترین معایب بازی نفس نفس زدن های شدید بازیکنان در نسخه های قبلی بازی بود .این اتفاق زمانی رخ میداد که بازی متوقف بود و بازیکنان منتظر شروع بازی بودن این مساله حقیقتا شکل زشتی به بازی داده بود که کونامی امسال بالاخره بعد از سالهااین نقیصه مهمو برطرف کرد .
شوتها:به نظر من دقت شوتها بهتر شده . اما قدرت و سرعت شوتها خیلی زیاده و اصلا طبیعی نیست همچنین کات و قوس توپ هنوز کمه خوشبختانه این مورد رو هم میشه توی ادیت بازی درست کرد .
پاسها :دقت پاسهای معمولی در مجموع بهتر شده البته این مساله به بازیکن پاس دهنده هم بستگی داره همچنین سرعت بازیکنان در دادن پاسهای متوالی بیشترشده تقریبا مثل پاسکاری تیمهای بزرگ دنیا میشه با سرعت پاسهای متوالی داد البته به بازیکن و تعادلی که در لحظه پاس دادن داره هم بستگی داره .اما کیفیت پاسهای عمقی هوایی خیلی پایین اومده , سرعت اینجور پاسها خیلی کم شده به نحوی که کمتر کسی رغبت میکنه از این پاسها استفاده کنه هرچند بعنوان جایگزین میشه از ارلی کراس استفاده کرد که البته به دقت پاسهای عمقی هوایی نسخه 2009 نیست .
سانترها:اگه نظر منو بخواید باید بگم سانترها طبیعی تر شده و تا حدودی از حالت ارکید بودنش فاصله گرفته که نکته مثبتیه . از بین سه نوع سانتر موجود دربازی
سانترهای بلند که با دکمه سانتر و ار تی انجام میشه خیلی طبیعی تر شده .
سانترهای معمولی برد کمی پیدا کردن .
وسانترهای ارلی کراس که با دکمه سانتر و ال بی قابل اجرا هستند تفاوت چندانی پیدا نکردن .
توپ: درمجموع فیزیک توپ کمی بهتر شده اینرسی و حرکات توپ در بعضی از صحنه ها طبیعی تر شده اما در بعضی از مواقع حرکت توپ طبیعی نیست مثلا اگر فرض بگیریم توپ با سرعت 30 کیلومتر به پای بازیکنی برخورد میکنه در برگشت سرعتی بیشتر از این مقدار به خودش میگیره البته همونطوریکه گفتم فقط در بعضی از صحنه ها این اتفاق میفته . سرعت توپ در سانترها بهتر شده اما درمورد شوتها شتاب توپ بیشتر از مقدار طبیعیه خودشه .
دروازه بان :بطور کلی میشه گفت دروازه ها مثل نسخه قبل ضعیف هستن تنها تغییراتی که درشون داده شده اینه که در مواقعیکه احساس میکنن میتونن توپو بگیرن مثل فیفا 9 از دروازه بیرون میان ( البته نه به اون فراوانی که در فیفا 09 وجود داره) .بعضی از مواقع پیش میاد که دروازه بان در خروجش از دروازه اشتباه میکنه هر چند که این اتفاق کم پیش میاد .متاسفانه دروازه بانها مثل قبل شوتهای محکمو فقط دفع میکنن که موجب ریباندکردن مهاجمین میشه.اما در کرنرها نسبتا بهتر از 2009 عمل میکنن و با خروج از دروازه خیلی از توپا رو میگیرن مگر اینکه فاصله توپ ازشون زیاد باشه .خوشبختانه با آنلاک کردن لول سوپر استار که در دیتا بیس این بازی نهفته شده واکنش دروازه بانها به مراتب سریع تر و بهتر از نسخه قبل میشه .
کرنرها :نسبت به نسخه 2009 گل کردن کرنرها خیلی سخت تر شده یا دروازه بان میگیرشون یا مدافعین توپو دفع میکنن . توی نسخه قبلی درصد بالایی از کرنرها رو میشد به گل تبدیل کرد این مساله اصلا طبیعی به نظر نمیرسید . خوشبختانه اون حالت روتینگ کرنرها درست شده .
- حرکات , فریبها : توی این نسخه شاهد حرکات , فریبها و دریبلهای جدیدی هستیم .
- آنالوگ راست دسته بازی همچنان برای استفاده از پاس طراحی شده که اصلا جالب نیست وبه نظر من باید حرکات فریب دهنده و دریبلها روی این آنالوگ قراربگیرن.
- یک نکته خوب دیگه لودینگ تایم بسیار کم بازیه بطوری که بعد از انتخاب تیمها میشه با مکث کمی وارد بازی شد .
-لرزش تورها نسبت به نسخه قبل خیلی طبیعی تر شده .
- در زمان پرتاپ اوتها دیگه شاهد دیوار نامرئی نیستیم و میشه آزادانه به پرتاپ کننده اوت نزدیک شد .
-باگهای مربوط به حرکات اتوماتیک و خودکار بازیکنان حذف شده مثل تکلهای خود به خود و .... همچنین ما دیگه شاهد مکث و فریز شدن بازیکن بعد از ارسال کرنر و یا ضربات ایستگاهی نیستیم . علاوه بر اینها باگ مربوط به چسبیدن بازیکنان به هم توی بعضی از درگیریها برطرف شده .
- ازنکات بسیار بارز و برجسته این بازی ( البته در نسخه های قبلی هم این مساله کم و بیش وجود داشت اما توی اون نسخه ها رنگ و لعاب کمتری داشت ) که در این نسخه به حد اعلی و نهایت خودش رسیده میشه به تفاوت و گوناگونی در سبک و استایل بازی تیمها اشاره کرد که متناظر با هم نامشون در دنیای واقعی بازی میکنن بعنوان نمونه با کمی دقت میشه متوجه پاسکاریهای دقیق و زیاد بازیکنان تیم بارسلونا شد و به همین شکل سبک تیم های دیگه . ویژگی ممتاز دیگه ای که در این بازی وچود داره و این بازیو واقعا متمایز کرده هویتیه که کونامی به بازیکنان بزرگ داده بطوریکه اگر کسی تا حدودی با سبک بازی بازیکنان برجسته دنیای فوتبال آشنا باشه با کمی دقت توی بازی متوجه تشابه سبک بازی یک بازیکن بزرگ با همنامش دراین دنیای واقعی میشه .بعنوان مثال پرس مدافعین از جانب تورس و یا نگه داشتن توپ در پشت محوطه جریمه حریف برای دادن پاس به بازیکنی که در موقعیتی مناسب قرار گرفته اند , خشونت بازیکنانی مثل گتوزو و موارد دیگه .
- ازویژگیهای مهم و قابل اعتنای دیگه در این بازی میشه به نوآوری جدیدی از کونامی موسوم به GAME PLAN اشاره کرد که این خلاقیت جالب کونامی حال و هوای دیگه ای به بازی داده و جذابیت بازیو صدچندان کرده به این خاطر که برای گیمر این امکان فراهم شده که بتونه بیشتر در جریان مدیریت تیمش قرار بگیره . این بخش شامل TEAM STYE و CARD SYSTEM میشه , دراین مورد قبلا مفصل صحبت شده .
گرافیک و جنبه های بصری بازی :
- درزمینه طراحی چهره بازیکنان این بازی واقعا کم نظیره و کمتر بازی ورزشی شاهد این طراحی واقعی و هنرمندانست. این طراحی بسیار خوب چهره بازیکنان حتی به این مساله کمک کرده تا از زاویه های دورتر مثل دوربین واید تشخیص بازیکنان راحت تر صورت بگیره . من خودمو مثال میزنم توی نسخه 2009 بازی در زاویه دوربین واید و در حین بازی قادر بودم نهایتا 10 الی 12 بازیکن از 22 بازیکن داخل زمینو تشخیص بدم اما توی این نسخه من به راحتی اکثر بازیکنان داخل زمینو تشخیص بدم که این مساله واقعا منو خیلی خوشحال کرده چون بدون دیدن اسم بازیکنان در رادار یا اضافه کردن اسمشون در بالای سربازیکن میتونم اونا رو بشناسم تا بتونم در موقعیتهای مختلف بازیکن مناسبو برای پاس دادن انتخاب کنم . و همینطور بدونم حریفی که روبروم قرار گرفته کیه اگه بدونم مدافع چغر و محکمیه توپو به هم تیمی پاس میدم وگرنه اقدام به دریبل یا رد شدن از اون بازیکن میکنم .این شباهت زیاد فیس بازیکنان به چهره واقعی اونهاحس واقعی بودن بازیو خیلی بیشتر به انسان القاء میکنه .علاوه بر اینها ما صحنه های زیادی توی بازی داریم که چهره بازیکن از نزدیک نشون داده میشه مثل سن کاتها - رپلیها - شروع مجددها - کرنرها - ضربات ایستگاهی و .... .
- درزمینه طراحی لباس و رنگهای به کار برده شده و طراحی چروکهای لباس و همینطور تکسجرهای پوستی بدن بازیکنان و همینطور چمن زمین هم کونامی بسیار موفق عمل کرده بطوریکه ما شاهد ظرافتهای هنرمندانه ای روی پوست بدن بازیکنان هستیم که از اون جمله میشه به قابل مشاهده بودن موی دست بازیکنان و همینطور مویرگهای ریز اونها اشاره کرد .
- ویژگی قرار گرفتن لباس روی شورت ورزشی بازیکنان در این نسخه به بازی اضافه شده که نکته مثبتیه اما متاسفانه این ویژگی از فواصل دورتر مثل دوربین واید قابل تشخیص نیست .
- درزمینه نورپردازی هم شاهد پیشرفتهای بسیار شگرفی در بازی هستیم . کونامی امسال باموتور گرافیکی جدید خودش از مرحله نورپردازی استاتیک و ثابت به پردازش نور به شکلداینامیک و پویا قدم برداشته که این مساله باعث چشم نواز شدن جلوه های بصری بازی شده . نتیجه و برآیند این اقدام کونامیو میشه در سایه پردازی واقعی و متغیر اجسام وسایه روشنهای متنوع , پویا و زنده اونها به وضوح مشاهده کرد بطوریکه شما یک تصویر واحد از چهره بازیکنان در طی بازی مشاهده نخواهید کرد و با حرکت بازیکن چهره تغییر میکنه .
البتهکونامی این کار رو نتونسته به شکل کاملا بی نقص در بازی انجام بده کما اینکه ماشاهد روشنایی غیر طبیعی در یکی از ورزشگاهها هستیم که دربعضی از نقاط در اون ورزشگاه روشنایی و شفافیت و همینطور شارپ بودن بیش از حد نور به عینه دیده میشه .
- چمن بازی به نظر پیشرفت نسبتا خوبی نسبت به چمن موکتی و غیر طبیعیه نسخه 2009داشته هر چند که هنوز ایده آل من نیست و میتونست بهتر از این هم باشه شایدمن یک کم من سخت گیرم .همچنین برای هر ورزشگاه چمن اختصاصی طراحی شده .
- تماشاگران هم نسبتا بهتر طراحی شدن اما به نظر میرسه هنوز دو بعدی هستن من دوربینوبه چپ و راست هدایت کردم و متوجه این مساله شدم .اصلا به توپ بازی که در گردشه نگاه نمیکنن .
- ورزشگاه ها بسیار با شکوه و زیبا طراحی شده اند و از نظر گرافیکی اتمسفر واقعی ورزشگاهها رو تداعی میکنند .
- اگه اشتباه نکنم تور دروازه ها عوض شده و تورها دارای تنوع رنگ در ورزشگاههای مختلف هستند و مشخصا میله های مهار کننده تور هم از حالت کلاسیک و قدیمی خودش خارج شده و از مدلهای جدید استفاده شده .
- طراحی بهتر دستکش دروازه بان هم از نکات قابل ذکره اما بازم نمیشه گفت ایده آله .
انمیشن ها :
در مجموع انیمیشن های نسبتا خوبی به بازی اضافه شده که میشه گفت تا حد نسبتا قابل قبولی بازیو از حالت رباتیک بودن خارج کرده اما این به این معنا نیست که بگیم کلااز این جنبه بازی دچار یک تحول اساسی شده . در مجموع برای سال اولی که کونامی دست به تغییر و تحول در زمینه اورهال کردن انیمیشن ها و همینطور استفاده از تکنیک موشن کچپر زده میشه نمره قبولیو بهش داد. با تغییراتی که در بخش انیمیشن بازی صورت گرفته میشه شناور تر شدن بازیو تاحدودی لمس کرد همچنین توی بعضی از انیمیشنها نرمی وطبیعی بودن حرکت بدن بازیکنان رو به خوبی میشه مشاهده کرد .
- درزمینه انیمیشن های خوشحالی بعد از گل بازیکنان متاسفانه باز هم شاهد تغییرات زیادی در بازی نیستیم و بجز معدود انیمیشن های جدیدی که به بازی اضافه شده شاهد مورد جدیدی نیستیم .
- از نکات منفی این بخش میشه به انیمیشن مسخره و معروف نوعی دویدن اشاره کرد که هنوز توی بازیوجود داره .
کنترل 360 درجه :قابلیت جدیدی که از طرف کونامی به بازی اضافه شده . من به دقت این کنترلو بررسی کردم و متوجه شدم کارکتر میتونه در 32 جهت حرکت کنه .البته به دلیل نوع ساختار گیم پلی و زمان پاسخ دهی بازی به ندرت میشه ازش استفاده کرد .
باگها :
- باگ مربوط به پرش انیمیشنها . گهگاهی پرشهایی در حرکات بازیکنان دیده میشه مثل حرکت ناگهانی و سریع دست یا پای بازیکنان و مواردی از این دست .
تداخل اعضاء بدن بازیکنان که شاید بشه گفت منفورترین باگ بازیها همینه که متاسفانه نه در این بازی بلکه دربیشتر بازیهای اکشن کامپیوتری دیده میشه اما توی این بازی ما خیلی زیاد این باگومیبینم .
- یکی دیگه از باگهایی که البته خیلی کم اتفاق میفته لرزش و تکون خوردنهای شدید و سریع بازیکنانه .
- از دروازه بان هم گاها باگ هایی دیده میشه .
مسائل مربوط به صدا وآهنگها :
مطمئنا سلیقه افراد متفاوته.به نظر من آهنگهای بکار برده شده در منو بازی قشنگ تر از نسخه قبلیه حداقلش اینه که جدیده و همون قبلیا نیستن و اینکه لایسنس شدن و آهنگهای ساختگی کونامی نیستند.
- اما در مورد صداهای داخل ورزشگاه باید بگم به نظر من سرودها وهمخوانیهای تماشاگران مثل نسخه 2009 ضعیفهاما خبر خوشحال کننده اینه که گیمر میتونه چنتهای موردعلاقشو به بازی اضافه کنه.
- در زمینه عکس العمل تماشاگران نسبت به اتفاقات درون زمین هم نظرم مثبته و میشه گفت پیشرفت نسبتا خوبی نسبت به پارسال داشته .
مودهای بازی
توی این نسخه ماشاهد تغییر اساسی در مود مستر لیگ بازی هستیم که جذابیت این بخشو صد چندان کرده . از تغییرات این بخش میشه به جنبه مدیریتی پیدا کردن اون اشاره کرد همچنین برای اولین بار ما شاهد ارزهای واقعی بجای پوینتهای سنتی هستیم . همچنین ما شاهد اضافه شدن اسپانسرها - تیم جوانان باشگاه –کادر فنی تیم مثل مربی پزشک تیم مدیر مسئول مذاکرات و برنامه نقل و انتقالات مربی بدنساز و کانون هوادارن هستیم . همچنین در این نسخه و در این مود نقل و انتقال بازیکنان با قیمتهایی واقعی صورت میگیره که در دنیای واقعی شاهدش هستیم .
بخش آنلاین
یکی از بخش های مهم و اصلی بازی بخش آنلاین اونه . امسال کونامی با بهره گیری از سرور سونی موجبات برطرف شدن مشکل آنلاین این بازی شد که این مساله موجب رضایت بسیاری از گیمرها و طرفدارن این بازی در سرتاسر دنیا شد . این موضوعو میشه از بازخوردهای گیمرها بخوبی مشاهده کرد .
بقیه مسائل :
- طراحی منوها از نظر من خیلی بهتر و جذاب تر از نسخه قبل صورت گرفته . علاوه بر اینکه جابجا شدن و سوویچ به منوها سریعتر امکان پذیره .
- بالاخره کونامی توی این نسخه یک دستی به سر و روی مسایل جانبی موجود در ورزشگاههاکشید . حس خیلی خوبی به انسان دست میده وقتی میبینیم پشت دروازه همه امکانات وجود داره از قبیل دروربین فیلمبرداری , میکروفن , دوربین عکسبرداری , بطریهای آب و حتی دروبینهای پایه بلند متحرک ( اینا اسمشون چیه ؟) فیلمبردار , گاردهای ضد شورش وخلاصه همه چی . همشون هم کاملا سه بعدی هستن و حقیقتا خیلی زیبا طراحی شدن من روشون زوم کردم واقعا قشنگن .
- یکی از نواقص بازی که البته خیلی کم پیش میاد پایین اومدن فریم ریت بازیه که همونطوریکه گفتم به ندرت پیش میاد شاید هم از سخت افزار من باشه .
- سیستم سخت افزاری موردنیاز این بازی نسبت به نسخه قبل خیلی تفاوت زیادی پیدانکرده علاوه براین این نکته رو هم باید اضافه کنم که این بازی با این گرافیک عالی درمجموع و در مقایسه با بازیهای مشابه احتیاج به سخت افزار بسیار قوی نداره که نکته بسیار مثبتی قلمداد میشه .
خب دوستان حالا به نظر شما این همه نکته مثبت و پیشرفت رو میشه نادیده گرفت ؟ آیا تنها با با چند ایراد که مهمترین اونها همین داوریه میشه کل بازیو زیر سوال برد و از پیشرفتهای بسیار زیاد این بازی چشم پوشی کرد ؟
چقدر خوبه ما هم کمی از گیمرهای خارجی یاد بگیریم که بجای این همه غر زدن و ایراد گرفتن از بازی لذت ببریم و کمتر به حاشیه بپردازیم .
Last edited by 4039; 31-10-2009 at 14:03.
پچ جدید و آپشن فایل نهایی همراه با آموزش
سلام این پچ شامل این ویژگی هاست :
1) درست شدن لباس تیم های لیگ انگلیس
2) درست شدن لباس تیم های لیگ اسپانیا
3) کوچک شدن اسم بازیکنان . RONALDO > Ronaldo
4) کامل شدن همه ی نقل و انتقالات
5) همرا با آموزش فارسی
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من امتحانش نکردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مبخشيد ميشه يك نرم افزار معرفي كنيد كه بشه فايل mp3 رو به adx تبديل كرد
با اون برنامه که میگن سختی بازی میشه سوپر استار من امتحان کردم .لود کردم سیوم کردم ولی توبازی نوشته تاپ پلیر .
چه کنم ؟؟؟
4039 عزیز نقد کاملی بود و اکثرشو قبول دارم!
والا ما هم داریم با این بازی حال می کنیم و سرعت بازی هم نسبت به پارسال کمتر نشده باشه بیشتر نیست! و به نظرم سخت تر شده پارسال راحت تر می بردم ... فقط این دیوار نامرئی که در پرتاب اوت برداشته شده به نظرم بدتر شده بهتر بود اگه این دیوار برداشته شده می شد بازیکنی که می خواهیم واسش توپ رو پرت کنیم اون هم بتونیم تکونش بدیم نه اینجوری که داداشم بیاد جلوی بازیکن من وایسه و چاره ای واسم نذاره جز پرتاب بلند!
در مورد شادی گل هم به نظرم یکی از ایرادای اساسیش اینه که دوربین خیلی از نمای نزدیک بازیکن رو نشون می ده که به نظرم اگه یه مقدار از دورتر نشون بده خیلی بهتره که البته این کار رو با شادی گل تورس کردن که بهتر شده!
راستی من کارتم 4670 هست کسی این کارت رو نداره که مشکل منو نیز نداشته باشه:![]()
Last edited by Toranj_mhg; 31-10-2009 at 14:52.
كسي لينك دانلود checksum.dll نداره براي سوپراستار كردن بازي م
يخوام
محتوای مخفی: نقل قول
می دونی مشکل کجاست؟ مشکل اینجاست که انتظار بچه ها از این بازی خیلی بیشتر از این حرف ها بوده. یه مثال می زنم: مثلاً یکی به شما می گه می خوام 2 ماه دیگه 1000 تومان همین جوری بهت بدم! تو توی این دو ماه کلی نقشه می کشی که با اون هزار تومانه چه کار بکنی. بعد موعود دو ماه که می رسه اون یارو بهت فقط 200 تومان بده. ببین چه حالی می شی! درسته که با 200 تومان هم می شه یه چیزی خرید ولی انتظارت این بوده که 1000 تومان بگیری. در حالی که اگه از اول بهت گفته بودن 200 تومان بهت می دیم اصلاً توقعی برات پیش نمی اومد و خیلی هم با 200 تومنه حال می کردی. در هر صورت من فکر می کنم اینجا هم مشکل همینه که با اون دمویی که کونامی داد همه گفتیم واااای اگه این دموشه ببین خودش که بیاد دیگه چیه. تازه اون موقع هم هرچی باگ می دیدیم می گفتیم خوب دموه دیگه! ان شا الله توی نسخه فاینال برطرف می شه که متاسفانه نشد و بعضی جاها خراب تر هم شد. از طرف دیگه الان هم همه منتظر Patch کونامی هستیم تا بلکه بازی یه تکونی بخوره (که البته من بعید می دونم تکونش به اون شدت باشه!) که از اون طرف هم کونامی هیچ کاری نمی کنه.
البته یه مساله دیگه هم هست و اون هم تشدیده! یعنی یه نفر می آد می گه بازی بده بعد از اون یه نفر دیگه هم میاد می گه من فلان مشکل رو دارم بعدش یه نفر یه عکس می ذاره که دو تا بازیکن رفتن تو همدیگه! بعد یکی می گه داور چرا این قدر خره!! وقتی من نوعی اینا رو می خونم این تفکر بر من غالب می شه که بازی کلاً مشکل داره. در حالی که می تونست برعکس این هم اتفاق بیفته.
در هر حال ممنون از پست جالب و کاملی که داده بودی.
دوست عزیز امکانت این ادیتور اگر ممکنه ذکر کن بعد اگر کسی امتحان کرده بگه چطوره مشکلی نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)