تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 733 از 1135 اولاول ... 233633683723729730731732733734735736737743783833 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,321 به 7,330 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

کدوم مرکز مخابرات هستی شما؟
    واسه من این هفته مشکلی نداشت فقط امروز اینجوری بود
    من دستغیب هستم که یکی از افتضاح ترین مرکز های مخابراتیه
    من که فعلا یه مدت صبر میکنم ببینم چی میشه
    شما هم اینقدر عجله نکن شاید یه مشکلی تو مرکز مخابراتتون باشه
    به پشتیبانی هم پیله کن شاید یه جوابی گرفتی
    همیار نت هم از بچه ها آرش میدونم داره که فکر کنم راضی هم هست خودمم اگه یه روزی از مخابرات برم احتمال زیاد همیار بگیرم.
    من امیرکبیر هستم . پشتیبانی هم تا حالا 10 بار زینگ زدم میگن پیگیری میکنیم ولی فایده نداره . حالا امروز دوباره زنگ زدم گفت خطهایی که دان استریمشون رو 2 مگ بسته شده مشکل دارن و تا آخر هفته درست میشه ولی میدونم که دروغ میگه حالا ممن تا آخر هفته هم صبر میکنم .... . در مورد سرعت دانلود من تو سرعت دانلود مشکلی ندارم و الان حدود 130-140 هست که در بدترین حالت از 100 پایین نمیاد ولی چون از سیسیکم و برای بازی استفاده میکنم چون خیلی شدید حتی سرورهای ایرانی تایم اوت داره این وضعیت اصلا" برام قابل قبول نیست و میخوام تخلیه بزنم . در ضمن از ساعت 12 شب تا 12 ظهر که ترافیک کم هست اصلا" تایم اوت نداره !! الان من نمیتونم اینجا فایل پیوست کنم وگرنه عکس پینگم رو که ظهر گرفتم براتون پیوست میکردم تا به عمق فاجعه پی ببرید !

2. 2 کاربر از ..masoud.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام آره اینکه گفتن از خط معلومه که چرت و پرت هست. آره حتما بارون خورده بهش آب رفته دیتا نشت میکنه ! یه چیزایی به آدم میگن که . . .
    بازم درود مجید جون...
    الان باز زنگ زدم پشتیبانیش یکی دیگه بود میگفت مشکل از خط شیراز هست تا صبح برطرف میشه.....منم گفتم پس قربونت اون درخواست چک کردن خط رو کنسل کن چون میترسم خط رو بیخودی انگولک کنید بدتر بشه....

4. 2 کاربر از hamid2134 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

با عزض سلام خدمت دوستان.... مثل اینکه دوستان وضعیت کلی همیارنت رو میخواستن.... والا خدمتتون بگم که توو این 1/5 ماه که داشتم نسبت به بقیه شرکتا که داشتم خیلی بهتر بود... اشکالاتی هم داشته اما بنظز میمود اون زمان هایی که مشکل به وجود میاد سراسریه.... اینجور که خودشون بهم گفتن ما تجهیزاتمون از همه شرکتا به روزتز و قویتره... من با مسئولین شرکت هم صحبت کردم گفت اگه تایم اوتی هم تووی برخی ساعات روز یهو پیش اومد شک نکنید سراسریه و از طرف شرکت نیست... تا حالا هم گفتشون درست بوده زمانی که نایم اوت شدید بوده ماتریکس هم تایم اوتش شدید میشد... حالا من وضعیت این ساعت رو میزارم... اکثر اوقا همینجوریه مگه اینکه یهو یه اتافاقی بیوفته.... این تستایی هم که میزارم واسه ساعت 11 صبح هستش... حالا واسه شب هم بعدا میزارم.... البته ساعاتایی که خیلی خراب شده هم گذاشتم توو تاپیک... صفحه های قبلی موجود هست که بنظر میومد مشکل سراسری بوده...

پینگ با سرور خارجکی... سرویس من 256 محدود 3 ماه 7 گیگ شبانه ریگان 2 تا 7 صبح.... (مرکز فیاض بخش )

اما با سرور داخلی همیشه همیتجوریه و تا حالا نشده با سرور داخلی حتی یه تیم اوت داشته باشم...

اما وضعیت مودم و دانلود روزانه هم به صورت زیر هست و اصلا سرعت نوسان دانلود نداشتم به شرط اینکه لینک خوب باشه...

Last edited by arashsard; 23-12-2012 at 12:00.

6. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

نت من fix شد خدا رو شکر. واسه شما هم ok شد بچه ها ؟

8. این کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

نت من fix شد خدا رو شکر. واسه شما هم ok شد بچه ها ؟
    آره برای من هم خوب شد و تایم اوت نداره . امیدوارم همینطور بمونه و دوباره گند نزنه .

10. این کاربر از ..masoud.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

آره برای من هم خوب شد و تایم اوت نداره . امیدوارم همینطور بمونه و دوباره گند نزنه .
    سلام ! دوستانی که از 20 نت سرویس حجمی دارن سرعت دانلودشون چطوره ؟ مال من که 256 حجمی هستم چند روزی هست که سرعت از 130 بیشتر نمیشه در حالی که قبلاً به راحتی با 230 کیلو دانلود می کردم !!

12. این کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام ! دوستانی که از 20 نت سرویس حجمی دارن سرعت دانلودشون چطوره ؟ مال من که 256 حجمی هستم چند روزی هست که سرعت از 130 بیشتر نمیشه در حالی که قبلاً به راحتی با 230 کیلو دانلود می کردم !!

درسته مال من هم همینطوره . تماس گرفتم گفتن مال همه همینطور شده و قبلا" تا دو مگ میکشید ولی الان تا 1 مگ بیشتر نمیشه که سرعتش میشه همینقدر ولی اون مشکل تایم اوتهاش که رو اعصاب بود درست شده امروز .

14. این کاربر از ..masoud.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بچه ها سرعت دانلود مخابرات حجمی 256 برای شما رو چنده ؟ قبلا" 250 بود ولی الان 130-140 هست . پینگ سرورهای خارجی مثلا 4.2.2.4 یکم برای من رفته بالا و الان اومده رو 270 .ولی تایم اوت نداره . برای شما چطوره ؟ بچه های شیراز لطفا" جواب بدید . مرسی

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

امروز نت من با خارج مریض شده...

ولی با داخل خوبه...

17. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آسیا تک بی وجدان حدود 2 گیگ از حجم منو خورده ...

ساع ت 6:40 صبح که میشه از حجم من کم می کنه همه این طورند ؟

19. 2 کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •