والا واسه من به شخصه تا ساعت 12:50 سرعت روی 64 کیلو میچرخه ؛ از اون به بعد میشه 16بچه ها من خیلی وقته شب دانلود نکردم
سرعت شب مثل قبل شده الان یا نه هنوز؟
من eco -512 دارم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
والا واسه من به شخصه تا ساعت 12:50 سرعت روی 64 کیلو میچرخه ؛ از اون به بعد میشه 16بچه ها من خیلی وقته شب دانلود نکردم
سرعت شب مثل قبل شده الان یا نه هنوز؟
من eco -512 دارم![]()
يه سوال اصلاح الگوي مصرفي:
با لپتاپ مصرف برق كمتره ديگه براي دانلود شبانه؟
:43:
![]()
شما با بخش فنی تماس بگیر نباید اینطوری باشه شاید لینک هایی که از سرورها میگیرید مکل دارن
من شب ها سرعتم خوبه تا صبح هم حدود 1250 مگابایت دانلود میکنم یعنی سرعت میانگینش روی 57 هستش
امروز من هر چند دقیقه دیسکانکت میشم !!!!!!!!!!
از منم قبلا مینوشت نماینده فروش شما در شاتل فلانی است، حالا دیگه نمی نویسه.
خودشون زنگ میزنند میگن اعتبار نامه ت تموم شده یا تمدید کن یا به 128 برمیگردی.
بله فرشاد جان، مصرف برق لپ تاپ کمتره. آفرین بر تو برادر الگو ساز!!!![]()
سلام به شاتلی ها
اخیش راحت شدم 10 روز اینترنت نداشتم ترافیکم تمام شده بود داشتم میمردم
ببخشید که دیر جواب میدم
والا نمیدونم من قبلا از dap استفاده میکردم که بعد دیدم سرعت idm بیشتره اما از fdm چیزی نمیدونم باید امتحانش کنم
نمایندگی شاتل تو اصفهان که عالیه
البته الان 1 نماینگی جدید اومده باید دید اون هم به همین خوبیه با نه![]()
دوستان راهی نیست برای من که هی دیسکانکت میشم خود idm اتوماتیک دوباره دانلود رو شروع کنه ونیازی به resume زدن من نداشته باشه... ( اکانت رپید دارم)
همون طور که گفتم به نظر من اشکال از crack برنامه idm هست که نمیتونه اتوماتیک کانکت بشه یا بعد از dc شدن دوباره خودش کانکت کنه
شما همون طور که siamak_mu گفتن باید کانکشن داخلی با مودمتون بسازین یعنی تنظیمات مودم PPPoE باشه
و برای اینکه خودش resume کنه باید فایل هاتون را توی لیست schedualer بزارید
بنظر من شما باید مشکل اصلی رو حل کنید، نمیشه که هی دی سی بشی! باید ببینی مشکل از کجاست!
از من به شما و تمام دوستانی که با pppoe ویندوز کانکت میشند
بین pppoe ویندوز و pppoe مودم فرق زیادی هست
1.pppoe ویندوز دانلود کمتری نسبت به pppoeمودم دارد
2. احتمال دیسکانکت شدن تو ویندوز وجود دارد در صورتیکه در مودم خیلی کم چه بسا اصلا وجود ندارد
3.دیگه مشکل اتوماتیک کانکت شدن در idm در pppoe مودم وجود ندارد
4.اگه دقت کرده باشید تو مای شاتلتون میزان دانلود با کانکشن ویندوز بیشتر از کانکشن با مودم نشون میدد در صورتی که اشتباهه هر کی مخالفه دلیل براش میارم
در ضمن دوستان دارم یواش یواش معاف میشم(قانون سه برادری) اینجاست که باید گفت خدایا شکرت
هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)