درود به شما
خط تلفن من فیبر نوری است و رفتم پرسیدم گفتن چون فیبر نوری هست باید (وایرلس) بزنم.می خواستم بدونم شرکتی هست روی فیبر نوری (adsl) بزنه؟
(در ضمن من در اهواز هستم)
ممنون
درود به شما
خط تلفن من فیبر نوری است و رفتم پرسیدم گفتن چون فیبر نوری هست باید (وایرلس) بزنم.می خواستم بدونم شرکتی هست روی فیبر نوری (adsl) بزنه؟
(در ضمن من در اهواز هستم)
ممنون
Last edited by fanii; 02-11-2010 at 23:38.
فکر کنم اسیاتک رو فیبر میده من خودم خطمون رو فیبره ولی الان از اسیاتک adsl دارم البته من شیراز هستم
---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
دوست عزیز احتمالا از نویز زیاد روی خطتون هست شما از همون اول که کابل وارد ساختمون میشه یه سیم جدا بکش برای مودم ببین باز هم dc میشه
Last edited by SNOW PATROL; 03-11-2010 at 11:03.
کسی جواب منو نمیده؟
پینگت که تو عکس بد نیست در ضمن شما بهتره از کسانی که تو منطقتون adsl دارن بپرسید از چه شرکتی گرفتن راضی هستن یا نه و یه چیز تجربی خودم در مورد پینگ اینکه معمولا شرکت های بزرگ پینگشون بیشتر از شرکت های کوچک هست.حالا باز هم شما از کافی نت و گیم نت محلتون بپرس از چه شرکتی adsl گرفتند
حالا به نظر شما ای دی اس ال پینگ بهتری داره یا وایرلس؟
صد در صد adsl پینگش بهتر از وایرلسه اصلا شما اگر میخوای انلاین بازی کنی دور اینترنت وایرلس رو خط بکش
چرا این حرفو میزنی
من رفیقم وایرلس داره خیلی پینگش علیه
حالا چرا میزنی دوست عزیز شما اول مشخص کن منظورت از وایرلس چیه منظورت وایمکس یا adsl وایرلسه؟؟ در هر صورت درشرایط برابر پینگ وایرلس بیشتر ازکابل هست البته تا حدود زیادی بستگی به فاصله تا منبع فرستنده داره حالا اگر دوستان دیگه هم نظر بدن خوبه
Last edited by SNOW PATROL; 03-11-2010 at 16:44.
من کوچک شما هم هستم
منظورم adslوایرلسه
وایمکس منظورم نیست
همین وایرلس های معمولی که شرکت ها میدن
چاکرم . ببین خوب وقتی که پینگ رفیقت خوبه که دیگه پرسیدن نداره تو هم بگیر ولی معمولا پینگ وایرلس بیشتر از adsl
ولی ممکنه اگر کیفیت خوب باشه وفاصله کم باشه پینگ کم باشه البته شما در هر صورت تو سرورهای ایران بخواید بازی کنید مشکلی از نظر پینگ نخواهید داشت و معمولا پینگ زیر 150 هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)