منم دیدم قطع نشد خودم قطع کردمگفتم نذاریم بره دانلود صبح پاشیم ببینیم حجممون رفته
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
منم دیدم قطع نشد خودم قطع کردمگفتم نذاریم بره دانلود صبح پاشیم ببینیم حجممون رفته
شرکت آسیاتک عواید حاصل از خرید هر گیگ حجم اضافه در روزهای 26 و 27 مرداد ماه 91 را برای ابراز همدردی با زلزله زدگان این حادثه در نظر گرفته و به سازمانهای حمایتی مرتبط تقدیم خواهد کرد.ایرانی بودنمان را اثبات کنیم.
دوستان سرعت دانلود شبانه شما هم زیاد شده یا مسه سابقه؟!
دانلود رایگان امشب(چن شبی هست که وضعیت همینه)
![]()
شبانه کلا افتضاحه روزانش هم خیلی بد شده نسبت به قبل تا دو هفته پیش تو طول روز اغلب بالای kb300 بود ولی این چند وقت به زور به 100 kb هم میرسه
بروبکس شبانه چقدر دانلود میکنید شما ؟ یه امار بگیریم ببینیم سرعتتون هم بگید
=========
من خودم چلچله (512) دارم شبا از ساعت یک تا 9 فوقش 900 مگ بتونم دانلود کنم البته از طریق مودم وایرلس با موبایل دانلود میکنم دانلود کردن با موبایل کلا سرعت پایینتره با کامپیوتر فکر کنم 300 مگی بیشتر شه خلاصه اخر یک گیگ و دویست مگ
که برای 512 خیلی کمه این حتی برای 256 هم فکر نکنم جالب باشه چه برسه 512
این همه پول میگیرن یه 8 ساعت هم رایگان میخوان بدن از سر و تهش میزنن
من یه مگ دارم شبا که سرعت معمولا 50 تا 80 هست در بهترین شرایط به 100 میرسه شبی 1500 مگ بیشتر نمیشه دانلود کرد روزا هم 10 تا 12 ظهر 200 به بالا 12 به بعد به زور به 100 میرسه 8 شب به بعد اوضاع یه ذره بهتر میشه. اما در کل اصلا راضی نیستم
برادرم یه دوستی داره تو کانادا میگه 5گیگ رو تو 20 دقیقه دانلود میکنه تازه نامحدود هم هست حالا ما تو نه ساعت نامحدود به زور 1500 مگ دانلود میکنیم اونم با 4-5 برابر قیمت بیشتر
هر وقت یادش میوفتم ایقدر حرص میگیردم دوست دارم تک تک سیمای تلفونو بجوئم![]()
من رفیقم تو سوئد یه عکس از سرعتش گذاشت 10 مگ بود نامحدود هم هست میشه روزی 10 تا 13 گیگ دانلود دارم
دوستان من یه مگ دارم، ولی در اتفاقی نادر، دیشب سرعت آنلاک شده بود و مثل شب های قبل از عید داشت کامل 225 کیلوبایت بر ثانیه رو می گرفت.
5 روز به سرویس مونده، فکر کنم میخوان یه حالی بدن که دوباره شارژ کنم![]()
منم یک مگ دارم، اما شبی 1.9 تا 2.1گیگ دانلود متغییره.
----
در یک اتفاق نادر الان دارم با 230-280ک دانلود میکنم، ساعت یک از سروری داشت با 10ک دانلود میکرد، الان ( ساعت 6 صبح ) که استارت کردم داره از همه سریع تر میره (150ک) نمیدونم قضیش چیه. فک کنم همه رفتن مسافرت که سرعت رفته بالا، نمیشه همیشه تعطیل باشه ملت برن مسافرت؟
الان که نوشتن این پست رو تموم کردم سرعت روی 260هست ( سه فایل همزمان )
کلا شبانه رایگان یعنی سرعت افتضاح
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)