سلام
دو تا از فونت هایی که صفر رو توخالی می نویسند B yekan و B Tabassom هستند . که میتونی از بانک فونت p30 world اونارو دانلود کنی و از آدرس زیر هم می تونی اونا رو بدست بیاری .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دو تا از فونت هایی که صفر رو توخالی می نویسند B yekan و B Tabassom هستند . که میتونی از بانک فونت p30 world اونارو دانلود کنی و از آدرس زیر هم می تونی اونا رو بدست بیاری .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
وقتی از قسمت water mark یه عکس پس زمینه انتخاب میکنی چجوری میشه فقط تو صفحه اول قرار داد بقیه صفحه ها پس زمینه نداشته باشن . ؟؟؟؟
شا باید از روش Section بندی استفاده کنید و صفحه اول رو با سایر صفحات از حالت لینک در بیاری که تغییرات روی صفحه اول روی سایر صفات تاثیر نگذارد
سلام این سوال را خیلی وقت پیش پرسیدم ولی هنوز حل نشده میشه کمک کنید مرسی
خیلی ضروری است
Last edited by nelahe; 02-04-2012 at 11:21.
با سلام به همه ی دوستان
من از آفیس 2010 استفاده میکنم
دارم پروژه ی پایان نامم رو مینویسم
یه مشکل دارم:
میخوام که توی فایل ورد من ، صفحه ی اول و دوم و سوم شماره نداشته باشه
صفحه ی 4 تا 7 حروف الفبا باشه
7 تا 12 حروف یونانی
و بقیه ی footer هام عدد باشه از 1 تا آخرین صفحه.
دوستان کسی میتونه کمک کنه که چطور میتونم این کار رو بکنم؟
اگه میشه کامل توضیح بدید ممنون میشم
شرمنده اگه سرچ نکردم
باور کنید وقت نداشتم
سلام
چطوری باید متنی رو که دارای عکس و جدول هست به ورد چسبوند؟
من از گزینه ی special paste استفاده کردم ولی جواب نمیده
نرم افزاری در این رابطه نیست؟
سلام
منظورتون از جواب نمیده ! چیه ؟ یعنی هیچی ازش paste نمیشه یا فورمتش تغییر میکنه ویا ناقص paste میشه (این یه فرموده شما متنی که شامل جدول و عکس هستش از چه سایتی کپی میگیری؟ میشه آدرس اونو بگی تا ما هم امتحان کنیم) اگه قسمت هایی ازش paste نمیشه یا فورمتش تغییر میکنه میتونی با استفاده از گزینه های درون paste options مشکل رو برطرف کنی اما اگه اصلا paste نمیشه اون دیگه مقولش جداست و به خیلی چیزا بستگی داره . اگه بیشتر توضیح بدین ممکنه بتونیم کمکتون کنیم.
پیروز باشید
Last edited by sohrab doaby; 05-04-2012 at 10:39.
با سلام خدمت همه دوستان گرامی
با تشکر از دوستانی که به من فونتهایی رو معرفی کردند که صفر توخالی ایجاد میکند. ولی برنامههایی وجود دارد که فونت رو تغییر میدهد و بعضی از انتشاراتها و یا دوستانی که با این نوع برنامهها کار میکنند فونت b nazanin و b traffic رو طوری درست کردند که صفر توخالی میزند. من نیاز به این دو فونت دارم که در اصل به صورت دستی تغییر داده شدهاند و صفر توخالی ایجاد میکنند. اگر کسی اطلاعاتی از این نوع فونت دارد حتما به من توضیح دهد. ممنون
خدا نگهدار شما
با سلام ..
توی ورد 2007 میشه یه فایلی را اینجوری تنظیم کرد که فرضا اگر روی یکی از عناوین فهرست کلیک کردیم .مکان نما اتوماتیک بپره همون صفحه ای که مطلب کاملش نوشته شده. مثلا اگر عناوبن فهرست شامل:
1-زندگینامه
2- آثار
3-وفات
را در نظر بگیریم ما روی آثار کلیک کنیم مکان نما بپره همون صفحه ای که در مورد آثار توضیحات کامل را دادیم
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
با سلام ..
توی ورد 2007 میشه یه فایلی را اینجوری تنظیم کرد که فرضا اگر روی یکی از عناوین فهرست کلیک کردیم .مکان نما اتوماتیک بپره همون صفحه ای که مطلب کاملش نوشته شده. مثلا اگر عناوبن فهرست شامل:
1-زندگینامه
2- آثار
3-وفات
را در نظر بگیریم ما روی آثار کلیک کنیم مکان نما بپره همون صفحه ای که در مورد آثار توضیحات کامل را دادیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)