دوست عزیز ما خودمون 256 نامحدود داریم .
اندیشه سبز خزر سرعت دانلود هم از 50 پایین تر نمیاد بیشتر 50تا 55 نوسان داره.
سرعت باز کردن صفحه هم 120 تا 110 هست.
تا حالا هم 45 گیگ دانلود کردم.
فقط باید از فرصت استفاده کنی
با تشکر
هادی
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز ما خودمون 256 نامحدود داریم .
اندیشه سبز خزر سرعت دانلود هم از 50 پایین تر نمیاد بیشتر 50تا 55 نوسان داره.
سرعت باز کردن صفحه هم 120 تا 110 هست.
تا حالا هم 45 گیگ دانلود کردم.
فقط باید از فرصت استفاده کنی
با تشکر
هادی
سلام دوستان من برگشتم
11 روز اینترنتم قطع بود تا دوباره وصل شد و برگشتم اندیشه واقعاً زندگی سخت بود البته شاتل آخرش بهم یه حالی داد و 2 روز مونده بود که یک ماهم تموم بشه 3 گیگ بهم اضافه کرد منم بهش رحم نکردم با همون سرعت 65 در عرض 1 روز و نیم 3 گیگ رو تبدیل به 160 مگ کردم بقیشو گذاشتم صبح دانلود کنم که دیدم نامردا خطمو جمع کردن جالب اینجاست من اول فرم جمع آوری پر کردم بعد از 3 روز اینترنتم قطع شد 2 روز قطع بود بعدش یه بار همینطوری اومدم تست کنم دیدم یه پیغام اومده میگه باید دوباره شارژ کنی یک ماهت تموم شده منم ok رو زدم گفت مودمو ریستارت کن منم ریستارت کردم دیدم 3 گیگ اضافه شده خلاصه با این که شاتل تو این یک ماه منو خیلی اذیت کرد با پایین آوردن سرعت و 2 شب کلاً 1 به بعد قطع بودم ولی آخرش منو با هدیه بدرقه کرد الان دوباره دارای اندیشه شدم اونم از نوع نامحدوووووووود![]()
بسته ی افزایشی ایرانسل11 روز اینترنتم قطع بود تا دوباره وصل شد و برگشتم اندیشه واقعاً زندگی سخت بود![]()
منم دارم چند روز دیگه بر میگردم اندیشه...خداییش خیلی گرونه این شاتل :(الان دوباره دارای اندیشه شدم اونم از نوع نامحدوووووووود
یعنی خود گوشی رو مستقیم وصل کنم به کامپیوتر سرعتش 20 یا 30 میرسه؟ یا باید یه سرویسی رو فعال کنم که سرعت gprs بره بالا؟
گزارش خط 4 اندیشه 128 محدود:
همینطور که میبینید امروز به علت روتینگ!مخابرات پینکم با سرور اکراینی خراب شده!
آقای mailer نیمشه کارش کرد؟چند روز راحت بدیما!
Last edited by foa.neh; 07-10-2010 at 19:28.
دقیقا...اگه از بسته های افزایشی هم استفاده کنی بهتر هم میشه...اما خب یه اینترنته ضروری هست تا دائمی...برای دائمی نمیشه روش حساب کردیعنی خود گوشی رو مستقیم وصل کنم به کامپیوتر سرعتش 20 یا 30 میرسه؟ یا باید یه سرویسی رو فعال کنم که سرعت gprs بره بالا؟
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
سلام دوستان خسته نباشید.
اندیشه 128 3gb خط 8
حدود 1 هفته میشه سرعت دانلودم با تورنت تقریبا میشه گفت قطع شده.(آپلود همچنان با سرعت مناسبی برقراره) اول فکر میکردم مشکل از seed هاست. چون با IDM دانلود میکردم و مشکل نداشت.
ولی توی چند پست قبل خوندم که دوستان دیگه هم همین مشکلو دارن. یعنی مشکل از اندیشه است؟
دوستان خواهشا اگه راه حلی دارن کمک کنن. یه فایل 16gb درحال دانلود بود رو 78 درصد گیر کرده.
لطفا کمک کنید
please help
مشکل از اندیشه نیست من 128 نامحدود دارم سرعت تورنت درست مانند سرعت مستقیم است.
با تشکر.
هادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)