سلام من می خوام فیلم تو فلش کپی کنم ارور میده میگه فلش پره؟
حجم فیلم 4.75گیگ فلش 16 گیگ هر کاری میکنم نمیشه ........
فرمت کردم فلشو بازم نشد فکر کنم فیلمو encode کردن
readonly هر کاری کردم نشد.
سلام من می خوام فیلم تو فلش کپی کنم ارور میده میگه فلش پره؟
حجم فیلم 4.75گیگ فلش 16 گیگ هر کاری میکنم نمیشه ........
فرمت کردم فلشو بازم نشد فکر کنم فیلمو encode کردن
readonly هر کاری کردم نشد.
دقيقا چه پيغامي ميده ؟ اگه فرمت فلش Ntfs نباشه براي حجم هاي بالاتر از 2گيگابايت ارور ميده . شما فلش رو يا با Fat32 يا Ntfs فرمت کن .
سلام
اینگونه مسائل رو در انجمن خودش مطرح کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
ممنون .کلا ویندوز رو عوض کردیم !! درست شد. اما ...
اما وقتی آنتی ویروس نصب کردیم (eset sequrity 4) و آپدیتها رو هم ریختیم مدام در حال پیدا کردن ویروسه که چند تا از اونها رو نمیتونه Delete کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و اصلا مدام داره پیغام میده که ویروس پیدا کرده ولی ....
جالبتر اینه که با Your uninstaller ریمو کردم آنتی ویروس رو ولی بازهم هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و داره فعالیت میکنه آنتی ویروس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چه جوری آنتی ویروس رو پاک کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوم اینکه چه بلایی سر سیستمه اومده که حتی کومودو رو هم که ریختم اینجوری بود و پیغام ویروس میداد ( به طرز وحشتناکی) ولی نمیتونست پاک کنه!!!!! و حتی اجازه نداد که آپدیتها رو انتقال بدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میدونم که دوباره باید ویندوز نصب کنم اما این دفعه چی کار کنم ؟؟؟؟
البته CD مادربرد خودش آنتی ویروس داره که نورتون 2009 هست و وقتی سی دی یه چیزی رو اینستال میکنه ریستارت میکنه و دوباره چیزای دیگه رو که لازمه اینستال میکنه و خب این آنتی ویروس هم یکی از اونهاست . این نکته ای بود که گفتم شاید لازم باشه بگم !!!!!
من میخوام یه فایل رجیستر تغییر بدم اررور میده میگه غیر فعال شده از طریق Admin با اینکه admin خودمم
چیکار کنم؟
Ghaioomجان.به خاطر جواب کامل شمامتشکرم.روش دوم شما جواب داد موفق وپیروز باشید.
شما میخوای eset رو پاک کنی؟
این لینک رو بگیر و تو safe mode اجرا کن چیزایی میگه که باید اون کلید ها رو بزنی.
اینجا مثل اینکه آموزشش هم هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینو اجرا کن فک کن درست بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می خوام یکی از نرم افزار هام رو حذف کنم این ارور رو میده! برای رفع مشکل چکار کنم!
![]()
اگه ميشه از Error تصويري بزاريد.
شاد باشيد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)