تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 733 از 2376 اولاول ... 23363368372372973073173273373473573673774378383312331733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,321 به 7,330 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

باشگاه استقلال تهران:
    واعظ آشتياني با زاكه روني ملاقاتي نداشته است
    خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال تهران خبر ديدار مدير عامل جديد اين باشگاه با مربي ايتاليايي را رد كرد.
    يكي از مسئولان باشگاه استقلال در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: واعظ آشتياني هيچ مذاكره اي با آلبرتو زاكه روني نداشته است. اين مربي ايتاليايي براي مربيگري در يك تيم بيش از سه ميليارد تومان دستمزد مي خواهد.
    اين مقام مسوول ادامه داد: در مورد قرارداد سه ساله قلعه نويي با استقلال نيز بحث هايي مطرح شد؛ اما در آستانه دربي نه امير قلعه نويي و نه مسئولان باشگاه به فكر اين مسئله نيستند.ضمن آنكه قلعه نويي هنوز هيچ مذاكره اي و جلسه اي با مديرعامل باشگاه نداشته است و تنها ديدار اين دو در همان مراسم معارفه در كاخ سعد آباد بود.
    زاكه روني سابقه مربيگري در تيم هايي مثل آث ميلان و اينتر ميلان و گالاتاسراي تركيه را دارد. وي هم اكنون سرمايه گذاري عظيمي در هتل سازي در تركيه انجام داده است.
    واعظ آشتياني براي حضور در اجلاس بين المللي روساي دوچرخه سواري به ايتاليا سفر كرده و امشب به تهران باز مي گردد.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

گفت و گو با فارس
    اكبرپور: مي خواهند رابطه من و قلعه نويي را خراب كنند
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: برخي قصد دارند رابطه من را با سرمربي تيم خراب كنند.
    سياوش اكبر پور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: همواره احترام بزرگترم را حفظ كرده ام، البته در اين چند سالي كه با امير قلعه نويي كار مي كنم خيلي ها تلاش كردند كه رابطه من و او را خراب كنند.
    وي افزود: پس از بازي با راه آهن قلعه نويي از من ايراد گرفت كه چرا يك موقعيت گلزني را از دست دادم. من هم به او گفتم سعي خود را براي گلزني كردم؛‌ اما موفق نشدم. به هر حال او حق دارد زيرا فقط يك گل اختلاف داشتيم و امكان داشت بازي به تساوي كشيده شود.
    مهاجم استقلال در خصوص اينكه قلعه نويي گفته در دربي سكو نشين خواهد بود، عنوان كرد: چنين حرفي صحت ندارد. 5 سال است كه با قلعه نويي كار مي كنم. او به بازيكنان مورد علاقه خود بيشتر ايراد مي گيرد.
    اكبر پور در مورد دلايل نيمكت نشني خود در استقلال گفت: به قلعه نويي حق مي دهم كه مرا نيمكت نشين كند زيرا در ديدار با استقلال اهواز كه غايب بودم تيم 6 گل زد و هيچ مربي به تركيب تيم برنده دست نمي زند.
    مهاجم استقلال در خصوص بازي با پرسپوليس اظهار داشت:خوشحالم كه پيش بيني من كه گفته بودم با ده امتياز به مصاف پرسپوليس مي رويم درست بود. به عقيده من قهرمان ليگ از دل اين مسابقه بيرون مي آيد.
    اكبر پوردر مورد اعتراضش به غيبت هاي جباري در تمرين هاي هفته گذشته گفت: در باشگاه گاهي برادر كوچكتر از برادر بزرگتر دلگير مي شود. اين بحث ها مهم نيست. من فقط مي گويم بازيكنان بايد بدانند كه پيراهن چه تيمي را بر تن مي كنند. در همين ديدار با راه آهن در 20 دقيقه ابتدايي برخي ا زبازيكنان متوجه اين امر نبودند.

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

خب خب... می بینم که پیر شدم تا رسیدم صفحه آخر ..

پرچم بالاس!

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

نماينده AFC در پايان نشست امروز:
    اميدوارم فدراسيون فوتبال ايران با صدا و سيما قرارداد ببندد
    خبرگزاري فارس: سوزوكي پس از نشست با مسئولان فدراسيون فوتبال گفت: براي حل شدن مشكل ايران، اميدوارم فدراسيون با صدا و سيما قراردادي را منعقد كند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، 2 نماينده كنفدراسيون فوتبال آسيا بعد از ظهر امروز نشستي چند ساعته را براي مشخص شدن سهميه ايران در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا برگزار كردند.
    سوزوكي، نماينده ژاپني AFC درپايان نشست اظهار داشت: خوشبختانه نشست خيلي خوبي را با مسئولان فدراسيون فوتبال ايران برگزار كرديم.اين جلسه در 2 بخش انجام شد كه بخش اول به اساسنامه تجاري باشگاه هاي ايران مربوط مي شد و بخش دوم در مورد حق پخش تلويزيوني بود.
    وي ادامه داد: تاكنون از فدراسيون هاي فوتبال ازبكستان، اندونزي و عربستان ديدن كرده ايم و ايران چهارم كشوري است كه به آن آمده ايم و بعد از اين نيز بايد شرايط 15 كشور را نيز مورد ارزيابي قرار دهيم.
    سوزوكي تاكيد كرد: فوتبال ايران از قدرت هاي بلامنازع قاره آسيا است و ما به خوبي اين موضوع را مي دانيم.حضور گسترده تماشاگران در ورزشگاه هاي ايران و پتانسيل فوتبال ايران به خوبي شناخته شده است و همواره اين موارد مورد توجه AFC است و برنامه هايش را براي پيشرفت بيشتر فوتبال اين كشور تنظيم كرده است.
    نماينده كنفدراسيون فوتبال آسيا عنوان كرد: خوشحاليم كه مسئولان فدراسيون فوتبال ايران همه موارد ما را به استثناي حق پخش تلويزيوني بر آورده كرده اند. مواردي از قبيل بليت فروشي، تجاري شدن اساسنامه باشگاه ها، نحوه جذب اسپانسر به خوبي حل شده و اميدواريم كه حضور بانوان در ورزشگاه ها نيز پر رنگ تر شود و حق پخش تلويزيوني نيز برطرف شود.
    وي ادامه داد: اميدواريم كه فدراسيون فوتبال ايران هر چه زودتر و تا 25 نوامبر(5 آذر) قراردادي را با صدا و سيماي ايران منعقد كند تا مشكل حق پخش تلويزيوني بر طرف شده و ايران مشكلي براي دريافت سهميه در ليگ قهرمانان آسيا مشكلي نداشته باشد. شديداً از فدراسيون ايران مي خواهم كه قراردادي با صدا و سيما به امضا برسانند و همه مسئولان AFC با جديت خواهان رخ دادن اين اتفاق هستند

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

14 پیش بینی [استقلال - پرسپولیس] _هفته نهم

جمعه 87/7/12
    استقلال - پرسپولیس، ساعت 15:00 ، ورزشگاه آزادي تهران

آخرین بازی :

استقلال 2 - 1 راه آهن

پرسپولیس 2 - 0 پگاه

تا الآن 16 نفر بازی [استقلال - پرسپولیس] رو پیش بینی کردن.
    برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 7768 رو ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 7771 مراجعه کنید :
    کد:
    برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.
    قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
    کد:
    برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 5 روز فرصت دارید..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

در پي عملياتي ضربتي گالري عكس نيز به دست ما افتاد تاپيك عكس فوتباليش:دي

استقلال
    بابا چه میکنن این بچه های تاپیک استقلال !

محمود، هر موقع که میای اینجا در مورد گالری عکس میگی، کد صفحش رو هم بذار تا اینجوری، استقلالی های بیشتری بتونن از گالری عکس استقلال بازدید کنن..

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

طرفدارها براچی پیچیدند به پای واعظ وانصاری؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

احتمالاً از اون فتح اله زاده دوست ها بودن..

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کار بچه ای آذز بایجان!!!
    نمیدونم چرا به دلم شده میبازیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

نمیدونم چرا به دلم شده میبازیم.
    خوب دل من میگه حتما میبریم.

با

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •