حالا انحصاری شدن یا نشدن gta رو بی خیال بابا!
کسی دیگه ای جواب ما رو نداره!
البته 1-2 تا از دوستان لطف کردن و جواب دادن اما میخوام نظر بیه رو هم بدونم!
ممنون
حالا انحصاری شدن یا نشدن gta رو بی خیال بابا!
کسی دیگه ای جواب ما رو نداره!
البته 1-2 تا از دوستان لطف کردن و جواب دادن اما میخوام نظر بیه رو هم بدونم!
ممنون
در آمریکا یک واژه ای هست به نام Patriot یعنی میهن پرستی - در این جور موارد پول هم جواب نمیده چون آمریکا کشور فقیری نیست و در عین حال انحصاری شدن این بازی یعنی خریدن حق امتیازش توسط سونی .
شما چند تا شرکت آمریکایی یا محصول آمریکایی رو میشناسید که یک کمپانی غیر آمریکایی حق امتیاز و تولیدش یا بیشتر سهامش رو خریده باشه ؟
اون گزینه بسیار ضعیف رو که میبینم...شخصا اعصابم داغون میشه...
سعید اینو میتونی یه کاریش بکنی..؟![]()
آمريكا همه چيش درسته و از رو حساب!!!الان تقريبا همه فيلماي برتر سينما هم ماله آمريكاست!!!فقط تنها ايرادش تو بعضي مسائله سياسيه---
[QUOTE=sony_W810i;6135812]درسته دوست عزیز. منظورم از ضرر ، نسبت به قیمت واقعی PS3 دسته دو هست. نه ُPS3 نو.
الانشم که دارمش خیلی از بازیهای انحصاریو بازی نکردم. ولی کنسولی که ضعف داشته باشه رو نمیتونم تحمل کنم. منظورم همون ضعف گرافیکی بازی هاش نسبت به Xbox360 هست. حالا kinect جای خود دارد
__________________________________________________ __________________________________________________ __
ولي من موافق نيستم!!!!دو دليل=
1 كمتر بازي وجود داره كه ضعفه گرافيك نداشته باشه چون بالاخره بازيه فيلم كه نيست!!! مگر اينكه بازيهارو در حده گرافيكه آواتار بسازن!!!كه در آينده همينه!!!
2 اگر هم تفاوتي بين گرافيكه كنسولها و حتي پي سي باشه خيلي جزئيه كه زياد مهم نيست---تو بعضي بازيهام پلي 3 گرافيكش بهترم بوده مثله تيمارستان آرخام و برعكسش تو رد دد ماله 360 بهتر بوده كه اون هم تو سايه ها و علفزار و اين چيزا كه اصلا به چشم نمياد---
البته هر كي نظري داره اما من مطمئنم وقتي 360 بگيري بازم هواي ps3 به سرت ميزنه!!!
سلام دوستان من xbox دارم و میخوام پلی 3 بگیرم حالا چند تا سوال دارم از شما دوستان
از لحاظ قدرت پردازش در چه حده از xbox بهتره?
تا چند وقت دیگه ساپورت میشه?
بعد این قضیه افت فریم تو بعضی صحنه ها چیه
قیمت بازیاش چنده
و از ههمه مهمتر قیمتش چه جوریه لطف کنید بر اساس حجمش قیمتش رو بهم بدید
در نهایت این تعویض عاقلانست یا همین xbox رو نگه دارم
یه سوال دیگه هم دارم آیا کیبورد و موس به پلی 3 وصل میشه?
سلام
تقریبا در یک حد هستن!
ساپرت شدنش رو که خوب مشخص نیست تا کی ولی عرضه نسل بعدی کنسول سونی احتمالا 2013 خواهد بود!تا چند وقت دیگه ساپورت میشه?
پلی استیشن3 اسلیم 320 گیگ 500 هزار تومانو از ههمه مهمتر قیمتش چه جوریه لطف کنید بر اساس حجمش قیمتش رو بهم بدید
پلی استیشن3 اسلیم 250 گیگ 480 هزار تومان
پلی استیشن3 اسلیم 160 گیگ 450 هزار تومان
هر دو تا کنسول توی یه سری بازی ها در بعضی صحنه ها ( صحنه های سنگین بازی از نظر گرافیکی) دچار افت فریم و یا کند شدن و یا همون نکشیدن خودمون میشن!بعد این قضیه افت فریم تو بعضی صحنه ها چیهاما خوب کلا خیلی مهم نیست!
بازی های کپیش بستگی به تعداد دیسک از 2 تومن داره به بالا !قیمت بازیاش چنده
الان همه میخوان X360 بخرن ولی به علت گرونی بیش از حد این کنسول زورشون نمیرسه بعد اونوقت شما میخواین کنسولتون رو بفروشین!!؟در نهایت این تعویض عاقلانست یا همین xbox رو نگه دارم![]()
[QUOTE=BATMAN-LOVE;6136408]منظورم ضعف گرافیکی نسبت به Xbox هست دوست عزیزتو بازی های انحصاری PS هم بعضی جاها افت فریم هست ==> MGS4 و Heavenly sword
اون جزییات علفزار و سایه زنی زیبا و پشتیبانی از Direct X و tessellation خیلی تاثیر داره به نظرم. که بازی هایی مثل AC تو xbox این همه با PS3 فرق دارن و بهتر هستند. ممنون بازم واسه نظری که دادید
ممکنه دلیل این کارتون رو بگید؟ چه برتری به نظرتون تو PS3 نسبت به Xbox وجود داره؟
من یک xbox slim 0225 سفارش دادم پس فردا میرسه برام. امیدوارم زور jailbreak بشه
اون قیمت ها هم یکم بالا دادیا دوست من. همشون رو منهای 40 کن.
و اگه یکی از بازی هایی که xbox هم توش افت فریم داره رو بگید ممنون میشم. تاحالا راستش ندیده بودم xbox هم افت فریم داشته باشه
حتما 360 ام افت فريم داره چون شهاب جااان خودش هر دو كنسولو داره---
دليله اينكه 360 دوباره طرفدار پيدا كرده بخاطر ارزون بودنه بازيهاش و نداشتن دردسرهاي پلي 3 هست---آخه حدوده 1 سال قبل كه پلي 3 ه-ك شد همه رفتن سراغش!!!اما ديدن ه-ك يه سري مشكل داره دوباره فروشش كم شد---من مطمئنم گاداوار 4 كه بياد دوباره فروشش خيلي بالا ميره---
Last edited by BATMAN-LOVE; 29-05-2011 at 19:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)