بازم سلام دوستان ،من بالاخره پچ 34 رو پیدا کردم و پس از دانلود همه فایل رار رو توی پوشه ای که بازی رو نصب کرده بودم ریختم ولی اینبار دیگه اصلا بازی اجرا نمیشه و ارور زیر رو میده:
![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
بازم سلام دوستان ،من بالاخره پچ 34 رو پیدا کردم و پس از دانلود همه فایل رار رو توی پوشه ای که بازی رو نصب کرده بودم ریختم ولی اینبار دیگه اصلا بازی اجرا نمیشه و ارور زیر رو میده:
![]()
X:\Program Files\Valve\cstrike
آدرس بالا رو برو دنبال فا یلی به اسم
config.cfg
بگرد با notepad بازش کن و دنبال
name "PLAYER NAME"
بگرد قسمت player name رو به هر اسمی که خاستی تغ ییر بده
سلام خدمت شما دوستان
سایتی مشابه game-monitor راه اندازی کردیم که سرور های بازی رو نمایش بده
خوبیش نسبت به نسخه خارجی این هست :
1- سرعت بالای سایت
2- نمایش تمامی سرور های ایرانی حتی اونهایی که روی بستر اینترانت ایران هستند و سایت های خارجی قادر به نمایش اونها نیستند .
3- ساپورت تعداد بیشتری از بازی ها
اگر سروری دارید سریع اون رو ثبت کنید چون سرور ها به ترتیب زمان ثبت اونها از بالا به پایین قرار می گیرند![]()
شما اول بازی رو خذف کن بعدا" دوباره نصبش کن ولی با ریستارت بعدا" بازی رو بدونه پچ اجرا کن ببین مشکل نداره بعدا" از پچ ورژن 23 یا 26 یا 28 استفاده کن من با پچ 28 و قبلا با 23 بازی کردم اصلا مشکل نداشتم ولی اخطار شما مربوط به اینه که فایلهای dll رو نمیتونه اجرا و راهندازی کنه همین کار رو بکنید اگه نتونستید موفق نشدید بازم مطرحش کنیددوستان من مشکلم چطور حل میشه؟
یه سوال داشتم برای Cheat CS:CZ
اول که وارد کنسول میشم میزنم sv_cheats 1 فعال میشه بعد هر چیتای دیگه رو می زنم هیچ کدومشون کار نمیکنن
مشکل از کجاست؟
مشکل اینجاست این چیتایی که شما دارید نصفشون خالی بندیه نصفشونم چرته![]()
بابا چیت استفاده نکنید خودتون رو ارتقا بدید
دوستان من کانتر 1.6 رو روی لپتاپم نصب کردم
اولش وقتی زمین رو لود میکرد و می رسید به اون پیغامی که باید ok بزنی و teror یا ct رو انتخاب کنی گیر میکرد
یعنی پیغامه میومد اما بازی گیر میکرد و مجبور می شدم که بیام بیرون
نمیدونم چی شد که درست شد
اما الان دوباره هم لپتاپ و هم pc هر دو اینجوری شدن
چی کار کنم؟
آقا جان ممنون بابت راهنماییتون، دوست من میشه لینک یکی از همین پچها رو بدی من که خسته شدم از گشتن،همه برای کانتر 1و6 هست ،و دوست من چون مبتدی هستم یه سوال دارم ،الان من برای اینکه آفلاین بازی کنم و به صلاح با کامپیوتر مسابقه بدم از کانتر استرایک انرژی استفاده میکنم ولی تا ورژن سورس رو نصب کردم خیلی از گرافیک و سرعتش خوشم اومد حالا نمیشه سورس رو با کامپیوتر بازی کنم؟ یا ورژن دیگه ای هست که گرافیک سورس رو داشته باشه و بشه با کامپیوتر بازی کرد؟ مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)