کسی نیست اینجا جواب بده
کسی نیست اینجا جواب بده
یعنی یک نفر هم اطلاع نداشت!!!!
دوستان هزینه شارژ و کارتریج کدام یک از پرینترها بیشتره؟
خرید کدامیک بصرفتره؟
HP 1102 w؟
یا
canon LB6030W؟
سلام پیرینتر من هم از همین مدل هستش، هیچوقت برگه A5 داخلش نمیزارم وقتی می خوام برگه A5 کپی بگیرم فقط یکی میزارم و کپی می کنم و بعدش چراغ قرمز رنگ پیرینتر روشن می شه که در این صورت باید یکبار ریست کنم تا دوباره بتونم کار کنم.میشه کمک کنید باید چیکار کنم تا این مشکل پیش نیاد ؟
سلام پیرینتر من مدل canon MF4010 هستش، هیچوقت برگه A5 داخلش نمیزارم وقتی می خوام برگه A5 کپی بگیرم فقط یکی میزارم و کپی می کنم و بعدش چراغ قرمز رنگ پیرینتر روشن می شه که در این صورت باید یکبار ریست کنم تا دوباره بتونم کار کنم.میشه کمک کنید باید چیکار کنم تا این مشکل پیش نیاد ؟
به نظرم hp بهتر از canon هست . هم لوازمش و هم خدماتش
هیچ فرقی نمیکنه
من یه پرینتر CONON I 6020 لیزری دارم
وقتی پرینت میکردم یه ور صفحه مشکی میشد
یکی گف پودره سوخته تو مخزن هست و اینا
منم در اوردم و همه پودرارو خالی کردم (( البته اشتباه کردم گویا چون الان که پرینت میکنم خیلی کمرنگه
سوالم اینه
1- مشکل از کجا بوده ؟
2- الان چی شده برای پرینتر
3- من نمیدونستم ولی ظاهرا تونر خطرداره باتوجه به اینکه من نه ماسک داشتم نه دستکش ولی تو هوای ازاد ( حیات) جوهرو تغلیه کردم مشکلی داره ؟
من یه پرینتر CONON I 6020 لیزری دارم
وقتی پرینت میکردم یه ور صفحه مشکی میشد
یکی گف پودره سوخته تو مخزن هست و اینا
منم در اوردم و همه پودرارو خالی کردم (( البته اشتباه کردم گویا چون الان که پرینت میکنم خیلی کمرنگه
سوالم اینه
1- مشکل از کجا بوده ؟
2- الان چی شده برای پرینتر
3- من نمیدونستم ولی ظاهرا تونر خطرداره باتوجه به اینکه من نه ماسک داشتم نه دستکش ولی تو هوای ازاد ( حیات) جوهرو تغلیه کردم مشکلی داره ؟
اگه تونر زائد رو خالی کردین و درست شده که مشکل همون بوده دیگه.کمرنگی هم می تونه از درام باشه .3- موردی نداره.کلا تو فضایی که ممکنه نور زیاد به درام برسه اینکارو نکنین.
- - - Updated - - -
اگه تونر زائد رو خالی کردین و درست شده که مشکل همون بوده دیگه.کمرنگی هم می تونه از درام باشه .3- موردی نداره.کلا تو فضایی که ممکنه نور زیاد به درام برسه اینکارو نکنین.
سلام.من چابگر canon mx700 موقع چاپ با رنگ مشکی مشکل دارم....هر کاری می کنم درست نمیشه..ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)