بازم شما خوب تحمل کردیمن از همون پاییز که مخابرات شروع کرد به افت کردن یک خط دیگه گرفتم،قبول داری اگه بچه ها درست استفاده می کردن و الکی دانلود نمی کردن این جوری نمی شد؟
بازم شما خوب تحمل کردیمن از همون پاییز که مخابرات شروع کرد به افت کردن یک خط دیگه گرفتم،قبول داری اگه بچه ها درست استفاده می کردن و الکی دانلود نمی کردن این جوری نمی شد؟
من که تازه سرویسمو تمدید کرده بودم فعلا تا اخر ماه رمضون دندون رو جیگر می زارم هم نای افتادن دنبال کار فسخ و پیدا کردن سرویس جدید رو ندارم هم صبر می کنم ببینم وضع مخابرات چی میشه
حالا کی می خواد isp جدید پیدا کنه دوستان پیشنهادی ندارن بریم یه شرکت دیگه خراب بشیم![]()
دوستان. حتی صفحه رو باز نمیکنه. چه بلایی سر اینترنت اومده؟
من سرویس 128 نا محدود دارم. رفته بودم سربازی . الان اومدم دیدم سرعت از 8 k/s بیشتر نمیشه
این دقیقا بلایی که کاربرا خودشون سر خودشون اوردن با دانلود بی رویه و فشار اوردن به پهنای باند مخابرات رو زمین گیر کردن مجبور کردن این محدودیت ها رو اعمال کنه دوستان کسی خبر داره وضع سرویس های حجمی چطوره سرعت اونا در چه حده
سرعت از ساعت 5 صبح تا 10 خوب بود الان اون ساعت هم سرعتو کم کردن؟
بله،کلا" اکانتینگ اعمال شد.128 سرعت از 8 تا 17،چه یک لینک چه چند لینک،دوستان سرعت محدودا چند شده؟
بله،هر کسی صبح تا شب 16 لینک می زاشت دانلود کنه،اینم می شده آخرش،سرویسای محدود سرعتشون چند شده؟
من به صورت مطلق این رو قبول ندارم مقصر اصلی مخابرات هست که چنین سرویسی رو ارائه میده!کجا دنیا
بین محدود ونا محدود تفاوت قائل نیستن،کجای دنیا با12 تومن میتونی در ماه900 گیگ دانلود کنی!
خب هرکسی چنین شرایطی داشته باشه شیره اون isp رو میکشه دیگه!!! حالا ایران که دیگه بماند!!
همون512 با 16 گیگ ماهی چقد بود؟16000 تومن؟ بهترین سرویس بود به خدا قبول ندارین؟ هم پایدار بود
هم پینگ خوبی داشت، هم بدرد نت و دانلود شبانه میخورد!!!! هم دنیا رو داشتی هم آخرت رو!!!!![]()
Last edited by ali1933; 02-08-2013 at 11:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)