دوستان من الان سرویس یک مگ محدود دارم رو 2مگ یستن زنگ بزنم ایا میتونن رو 3مگ ببندن؟
دوستان من الان سرویس یک مگ محدود دارم رو 2مگ یستن زنگ بزنم ایا میتونن رو 3مگ ببندن؟
بله می تونین
نمیشه گفت حتما درست میشه. برای اینکه هزینه اضافی نکنی، اول مودم رو ببر سر خط و تست بگیر. اگر با این چیزی که الان هست فرقی نداشت، نیازی نیست سیم کشی رو عوض کنی و تنها راهش اینه که از طرف مخابرات برات درستش کنن ولی اگر خیلی فرق کرد، اول سر سیم رو تمیز کن و از اینکه اتصالات شل نیست مطمئن شو، بعد میتونی یه سیم مستقیم بکشی تا مودم و تلفن ها رو هم با اسپلیتر وصل کنی به سیم کشی فعلی. سیم مستقیم رو هم از کنار کنتور، سیم برق یا وسایل برقی رد نکن.
ممنون از شما من به کمک شما مشکلم حل شده و الان خدارو شکر 4مگ کردم بدون مشکل
مشکل این بود که سیم تلفن همون نیم متری که میره تو پریز تلفن به مودم وصل میشه عوض کردم اوکی شد...
منم همین مشکل رو داشتم! دو شاخه رو عوض کردم اوکی شد!
سلام قضیه این فشفشه ها چیه تو طرح های گنجینه ؟ یعنی هر روز که فعالش کنی یاید یک گیگو تو هون روز مصرف کنی؟![]()
سلام از دوستان عزیز های وبی اگر کسی در مورد ساعت رایگان های وب و اینکه کلا چند ساعت رایگان داره برای چه طرح هایی و سرعت دانلود چه قدره (مشخصا برای طرح های با سرعت 2 مگ و اگر همه چیز از سمت مرکز مخابرتی و خونه ما اوکی باشه) اطلاعاتی داره ممنون میشم بهم کمک کنه!
سلام
ساعت رایگان 4 تا 7 . طرح 2 مگ ساعت رایگان نداره اما 1 مگ داره. سرعت و روز و شب بستگی به شهر و مرکز مخابراتی داره که 90 درصد در تهران های وب کیفیت خوبی نداره مثل خودم که تهران هستم. اما شما بهترین سرعت شبانه 250 و بدترین و 90 تا در نظر بگیرید با این تایم کم شبانه! من که اشتراکم شبانه نداره بعد از دوازده و نیم شب فاجعه میشه و فرقی با محدودیت شبانه که تاره از 4 شروع میشه نداره. بخاط اینکه کلا در تهران بخاطر کاربر بیش از ظرفیت کیفیتی نداره های وب.
Sent from my iPhone using Tapatalk
من می خواهم برای یک خط تو کرج بگیرم و ساعت رایگان هم برام مهمه من پارس انلاین توی تهران دارم سرعت متوسط رایگانش 700 کیلو در ثانیه است (طرح 2 مگ) با این اوصاف از همون پارس انلاین بگیرم فکر کنم بهتر باشه!سلام
ساعت رایگان 4 تا 7 . طرح 2 مگ ساعت رایگان نداره اما 1 مگ داره. سرعت و روز و شب بستگی به شهر و مرکز مخابراتی داره که 90 درصد در تهران های وب کیفیت خوبی نداره مثل خودم که تهران هستم. اما شما بهترین سرعت شبانه 250 و بدترین و 90 تا در نظر بگیرید با این تایم کم شبانه! من که اشتراکم شبانه نداره بعد از دوازده و نیم شب فاجعه میشه و فرقی با محدودیت شبانه که تاره از 4 شروع میشه نداره. بخاط اینکه کلا در تهران بخاطر کاربر بیش از ظرفیت کیفیتی نداره های وب.
4تا7 صبح رایگانه سرویس 1مگش که من دیشب کلا تا 7صبح با 300kbدانلود کردم حدود 3.8گیگ دانلود کردم افت سرعت نداشتم امروز سرویسمو به بالاتر ارتقا دادم ببینم سرعت دانلود امشب چطوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)