تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 732 از 870 اولاول ... 232632682722728729730731732733734735736742782832 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,311 به 7,320 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

حذف شد........

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

استیل آذین امسال کولاک میکنه بخصوص که داره مهدوی کیا رو هم میگیره با این وجود دیگه چیزی برای قهرمانی کم نداره

داره خودمونی میشه bermoda_khatar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جای کره خاکی

پيش فرض

به نظر من استیل آذین با این کاراش داره خیلی شبیه رئال مادرید میشه چون داره تمام ستاره ها رو از لیگ جمع میکنه و به تیم خودش میاره ولی ه نظر من چون اولین حضورشون هست احتمالش کم هست که مقام بیاره حتی اگر مهدوی کیا رو هم به تیم اضافه کنه ولی اگر بتونه تیم رو نگه داره شاید تو فصل بعد بتونه این کار رو بکنه

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

1

استیل آذین یک نمونه خوبی از اولین باشگاههای خصوصی کشور که کم کم داره در لیگ نتایج خوبی میگیره

نشون میده چقدر در سیستمهای دولتی ایران ضعف وجود داره که یک تیم بعد از یکی دوسال از تشکیلش

میاد لیگ برتر نتایج خوبی میگیره ....که هنوزم برای اینکه همه تیمها رو خصوصی کنند و بذارند از طریق

استادیوم در آمدزایی کنند حرف و حدیث هست .....تا این کارصورت نگیره فوتبال ایران همینه که هست...

آفرین به بچه های ها فوتبالیستی مثل کریمی و مهدوی کیا که از این حرکت حمایت کردند...
    باریکلا به این نکته بینی و حرفای شما... منم اول فصل همینو داشتم می گفتم و هنوز هم همینو میگم.

باشگاه خصوصی یعنی باشگاهی که مال یه آدم باشه نه مال یه دولت یا یه کارخونه ی صنعتی یا....

تنها و اولین باشگاه 100 درصد خصوصی کشور توی لیگ الان استیله. البته منظورم لیگ بعد از دوران شاهنشاهی هست.

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض مصطفوي: اگر يك خبرنگار به جاي قطبي بود تيم ملي به جام‌جهاني مي‌رفت

مديرعامل اسبق پرسپوليس گفت:‌ اگر يك خبرنگار به جاي قطبي، سرمربي بود تيم ملي به جام جهاني صعود مي‌كرد.

داريوش مصطفوي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد جشن يكصد سالگي فوتبال ايران اظهار داشت: سندي وجود دارد كه نشان مي‌دهد كه تيم ملي ايران يكصد سال پيش براي انجام يك ديدار تداركاتي راهي افغانستان شد و با اين تيم مسابقه داد. البته من سند را نديده‌ام و قرار است اين سند رونمايي شود.

وي ادامه داد: فوتبال ما در صد سال اخير فراز و نشيب‌هاي زيادي داشته است و به نظر من نوسان آن بيش از پيشرفت بوده است. پيش از انقلاب شرايط فرق مي‌كرد و تيم‌هاي خصوصي وارد شده بودند، اما بعدها شرايط طوري شد كه تيم‌هاي خصوصي ديگر وجود نداشت و فوتبال با توجه به اينكه همچنان دولتي است روز به روز پسرفت كرد.

رئيس اسبق فدراسيون فوتبال با مقايسه فوتبال ايران و كشورهاي همسايه گفت: هركسي كه تلاش بيشتري انجام دهد و برنامه ريزي كند، پيشرفت خواهد كرد، اما بايد اعتراف كنيم كه اين كارها را انجام نداديم و همسايگان ما با يك برنامه ريزي خوب پيشرفت زيادي كردند.

مصطفوي در پاسخ به اين سوال كه فوتبال ايران را پس از صد سال چطور ارزيابي مي‌كنيد ،گفت: پس از يك قرن به فوتبال ايران خوش بين نيستم و نمي‌توانم آينده را پيش بيني كنم، اما احساس مي‌كنم فوتبال ايران در آينده افت بيشتري خواهد كرد.

مديرعامل سابق پرسپوليس در خصوص راهكارهاي پيشرفت فوتبال گفت: باشگاه‌ها بايد خصوصي شوند و خود مردم بايد اعضاي هيات مديره باشگاه محبوب خود را انتخاب كنند. تا زماني كه مردم حتي در انتخابات فدراسيون فوتبال دخالت نكنند به پيشرفت نخواهيم رسيد.
    وي در خصوص اينكه آيا در زمان وي نيز انتخابات سفارشي انجام مي‌شد گفت:‌ بله همينطور بود؛ البته بايد بگويم در آن زمان انتخابات نبود بلكه انتصابات بود.

مصطفوي در خصوص مشكلات فوتبال ايران عنوان كرد: متاسفانه پول زياد و هزينه‌هاي بي‌مورد زياد خرج كرديم ولي به هيچ جا نرسيديم. رفتن به جام جهاني درحالي كه آسيا 5 سهميه دارد ديگر كار سختي نيست. اعتقاد دارم حتي شما خبرنگاران هم اگر جاي سرمربي تيم ملي بوديد مي‌توانستيد ايران را به جام جهاني ببريد اما مربي‌اي را آوردند كه نتوانست كاري براي ما انجام بدهد. مثلا مي‌توانستند به علي دايي دلگرمي بدهند ولي با تعويض‌هاي بي‌دليل مربي عنان كار از دست آنها خارج شد. اگر ژاپن پيشرفت كرده و حتي در حد تيم‌هاي اروپايي بازي مي‌كند به خاطر اين است كه افراد مسئول آنها دلشان براي فوتبال مملكتشان مي‌سوزد.

وي ادامه داد: امروز بحرين، ازبكستان و خيلي تيم‌هاي ديگر براي ما قد علم كرده‌‌اند و ما نشسته‌ايم و مي‌گوئيم پيشرفت مي‌كنيم. سرمربي‌اي كه مي‌گويد دو كره را مثل كف دستش مي‌شناسد نمي‌تواند حتي يك بازي قابل قبول با تيم ملي انجام دهد.

مصطفوي در خصوص اينكه چرا اكنون تا اين حد از قطبي انتقاد مي‌كند درحالي كه در زمان مديرعاملي‌اش در پرسپوليس از او حمايت كرد، اظهار داشت: 5 ماه در پرسپوليس بودم و در اين مدت بايد به همه چيز مي‌رسيدم. مربي‌اي كه در اختيار من گذاشته بودند دلخواه من نبود اما اعضاي هيات مديره در مجموع چنين تصميمي گرفتند. مطمئناً بايد در آن مقطع از قطبي حمايت مي‌كردم.

مديرعامل اسبق پرسپوليس اضافه كرد: يك روز به قطبي گفتم به جاي اينكه اين همه صحبت كني كارت را انجام بده. او در پاسخ به من گفت من يك روز از اين تيم مي‌روم و از من جواب شنيد كه اگر قرار است بروي همين حالا برو. پس از بازي با صبا يكي از ليدرها حرفي زد و قطبي جا زد. به اعتقاد من فوتبال دلاوري مي‌خواهد. اگر قرار است با هر چيزي جا خالي كنيم نبايد اصلا وارد عرصه شويم. رفتن قطبي تنها به خودش ضربه نزد بلكه باعث ضربه به هواداران، پرسپوليس و من شد.

وي گفت: متاسفانه يك كميته فني در اين مملكت وجود ندارد؛ نه در باشگاه‌هاي ما و نه در تيم ملي. كساني كه به شدت فوتبالي هستند و حتي تحصيلات عاليه دارند بيرون ماندند و بقيه وارد گود شده‌اند. محمود ياوري كه كاركشته اين كار است بايد بتواند مانور بدهد. اگر كميته فني نتواند به سرمربي دستور بدهد كه به درد نمي‌خورد. به اعتقاد من قطبي راه خودش را مي‌رود و حرف‌هاي كميته فني اعمال نمي‌شود.
    انتهاي پيام/

منبع: فارس

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

تمام از کار افتاده ها رو کشونده به تیم

داره خودمونی میشه Hamid-kakero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    0511

پيش فرض

معلومه!@#$%^&*)(_

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    0511

پيش فرض

آدم ديگه نميتونه به اين خبرگزاريها يا به چشمهاي خودشوم اطمينان كنه.
    تاييد ميشه؛

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تمام از کار افتاده ها رو کشونده به تیم
    تایئد

باید به جون ها میدون بدن
    البته اینها هم لازم هستن

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    0511

پيش فرض

استقلال که سوراخ بود سوراخ تر شد!!!
    دوست گرامي لطفا احترام خود و تيمتان را نگه داريد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •