تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 732 از 1185 اولاول ... 232632682722728729730731732733734735736742782832 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,311 به 7,320 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

وان میلیون پخش بوش از پیور هاوانا بیشتره !
    من نمیدونم واقعا این دوستمون چطور میگه پخش بوش خوب نیست !
    البته اینم باید بگم به نظر من این وان میلیون بوش فوق العاده بده ! نمیدونم چطور بعضیا 150 تومن بابت این پول میدن
    وان میلیون پخش بوش خوبه ...حرف من اینه که عالی نیست...یعنی کافی نیست....یعنی فقط کسی بیاد نزدیک شما به فاصله نیم متر یا نهایت 1 متر ممکنه بفهمه...من ادکلن هایی رو میگم که طرف از 3 متری شما رد میشه...وقتی رد شد بوی ادکلنش به مشام میرسه!! وان میلیونی که توی اروپا هم میفروشن این جوری نیست! من دنبال اینم بفهمم اونا چه جور ادکلن هایی هستن! به هر کی هم میگم اظهار بی اطلاعی میکنه!! شایدم من بوی بهشت رو از این فاصله استشمام میکنم خودم خبر ندارم!

در مورد بوی وان میلیون...البته ادکلن سلیقه ای هست...مثلا به نظر من 212 طوسی رنگ بوش افتضاحه! اصلا نمیتونم به خودم بزنم...حالم بد میشه ...ولی نمیدونم چرا خیلیا میخرن میگن س.ک.س.یه!!! باز رنگ قهوه ایش یه چیزی!

وان میلیون بوش ملایم هست....گرم و شیرین....شاید شما بوی گرم و شیرین دوس ندارید...نمیدونم...ولی خدایی بوش از نظر من خوبه.

مثلا من بوی تند بدم میاد حتی اگه ادکلنش 400 هزار تومن باشه...یا بوی ترش بدم میاد...یا بوی جنگلی هم بدم میاد...باربری لندن داشتم تازه از خارج از ایران هم خریده بودم..از فرودگاه یکی از کشور ها....اصل اصل! منتهی گذاشته بودمش ادکلن دم دستی! برده بودمش سر کار میزدم....اصلا مهمونی و ....نمیزدمش...
    Last edited by Ali_softcenter; 22-08-2012 at 15:38.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

وان میلیون پخش بوش خوبه ...حرف من اینه که عالی نیست...یعنی کافی نیست....یعنی فقط کسی بیاد نزدیک شما به فاصله نیم متر یا نهایت 1 متر ممکنه بفهمه...من ادکلن هایی رو میگم که طرف از 3 متری شما رد میشه
    وان میلیون از یه متر خیلی بیشتره پخش بوش !
    -------------------------------------------------------------
    مثلا من بوی تند بدم میاد حتی اگه ادکلنش 400 هزار تومن باشه...یا بوی ترش بدم میاد...یا بوی جنگلی هم بدم میاد
    والا خیلیا میگن از وان میلیون بدشون میاد تو همین تاپیک هم زیاده ! ولی ندیده بودم کسی از بوی بوربری لندن بدش بیاد !
    .شاید شما بوی گرم و شیرین دوس ندارید
    نه اتفاقا دوست دارم
    نمونش پیور هاوانا که آدم کیف میکنه بوش میکنه

3. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

وان میلیون از یه متر خیلی بیشتره پخش بوش !
    -------------------------------------------------------------

والا خیلیا میگن از وان میلیون بدشون میاد تو همین تاپیک هم زیاده ! ولی ندیده بودم کسی از بوی بوربری لندن بدش بیاد !

نه اتفاقا دوست دارم
    نمونش پیور هاوانا که آدم کیف میکنه بوش میکنه
    حالا 1 متر یا یک و نیم....مهم اینه که کسی نتونست منو راهنمایی کنه و ادکلنی پیشنهاد بده که بوش از دو - سه متری استشمام بشه ..مهم اینه!

چند تا ادکلن هم گفتن...ولی اسم لاتینش رو خواستم جوابی ندادن!!

مثلا شما خودت پیور هاوانا رو تست کردی؟ زدی یعنی؟ داشتی این ادکلن رو؟

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

حالا 1 متر یا یک و نیم....مهم اینه که کسی نتونست منو راهنمایی کنه و ادکلنی پیشنهاد بده که بوش از دو - سه متری استشمام بشه ..مهم اینه!

به نظر من اینا پخش بوشون خوبه:

جوپ قرمز

کنزو جانگل

سیلورسنت

سری آنجل از تری ماگلر

دانهیل دیزایر قرمز

اپیوم

وان میلیون

لالیک ریو

کمیستری از اجمل

آکوآ بولگاری

پورانهوم از کارن

شنل آنتائیوس

وود راکی مینتین

کوروس از ایو سن لورن

بیژن بیژن

آزارو پورهوم

212 س/ک/س/ی

تام فورد بلک ارکید

تد لاپیدوس

تامی بای تامی

ون کلیف تسار و ون کلیف پورهوم

.............

عطر های گرمی هم همه پخش بوی خفنی دارن مثل جوپ نایپ

6. 7 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دوست عزیز من خودم وان میلیون دارم پخش بو خوبه اما نه حدی که شما میخوایی! درضمن خیلی هم همی گیر شده و تکراری

من پست شما رو خوندم که گفتی خانمها رد میشن و بوی عطرشون پخش میشه باید خدمتت عرض کنم که خانمها معمولا چند ساعت یکبار اسپری کردن رو تکرار میکنند و شما فکر میکنید که چه عطری زدند که اینطور پخش بو داره

من برای مادر خودم جدیدا coco chanel گرفتم با وجود پخش بو و ماندگاری خیلی خوب اما باز هم اونطوری نیست که شما میگید و با تکرار معمولا میشه چندین ساعت پخش بو داشت

من نمیدونم شما چند سالتونه یا بودجه شما چقدره اما پیشنهاد میکنم دیور هوم اینتنسرو تست کنی خیلی ادکلن شیک و خوشبو و ماندگاریه پخش بوی خوبی هم داره

باز اگه بیشتر میخوای هزینه کنی کارهای تام فورد پخش بوی زیادی دارند تام فورد Tuscan Leather پخش بو بسیار زیادی داره

8. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

وود راکی مینتین
    علی جان ایشون وان میلیون پخش بوش راضی نکرده بعد شما وود رو پیشنهاد دادی !

10. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قبلا  چند تا معرفی کرده بودم...این هم نام لاتینشون...تنها کاری که توی اینها میشه گفت برای تابستون خوبه پلاتینیوم ایگویست هست که البته نسبت به بقیه ماندگاری کمتری داره که با توجه به نوت هاش طبیعی هست..
    این کارها همگی در ایران پیدا میشند ولی اگر سفر خارج از کشور میرید دستتون خیلی باز تر خواهد بود و عطرهای جالبی میتونید بخرید..
    Black Orchid
    M7
    Joop Homme
    le male
    A*Men
    Pure malt
    Pure Havane
    Fahrenheit Absolute
    Egoiste
    Platinum Egoiste
    kouros
    Yatagon
    Lapidus 

اگر قیمت براتون مهم نیست کارهای تام فورد پرایوت بلند معمولا پخش بوی خیلی خوبی دارند...

12. 6 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز من خودم وان میلیون دارم پخش بو خوبه اما نه حدی که شما میخوایی! درضمن خیلی هم همی گیر شده و تکراری

من پست شما رو خوندم که گفتی خانمها رد میشن و بوی عطرشون پخش میشه باید خدمتت عرض کنم که خانمها معمولا چند ساعت یکبار اسپری کردن رو تکرار میکنند و شما فکر میکنید که چه عطری زدند که اینطور پخش بو داره

من برای مادر خودم جدیدا coco chanel گرفتم با وجود پخش بو و ماندگاری خیلی خوب اما باز هم اونطوری نیست که شما میگید و با تکرار معمولا میشه چندین ساعت پخش بو داشت

من نمیدونم شما چند سالتونه یا بودجه شما چقدره اما پیشنهاد میکنم دیور هوم اینتنسرو تست کنی خیلی ادکلن شیک و خوشبو و ماندگاریه پخش بوی خوبی هم داره

باز اگه بیشتر میخوای هزینه کنی کارهای تام فورد پخش بوی زیادی دارند تام فورد Tuscan Leather پخش بو بسیار زیادی داره
    بله خودم دارم...میدونم....منم همینو میگم...در حدی نیست که جایی وارد میشی همه بوش رو استشمام کنن...

اتفاقا منم مادرم همیشه کوکو شنل میخره....میفهمم چی میگی...

من خودم بلو شنل هم دارم الان....خوب هست! ولی بازم اون طوری وارد جایی میشم نمیفهمن ...وقتی کمی نزدیکم میشن بوش رو میفهمن!! اینو پرسیدم! که میگم....ولی بعیده شما تکرار هم بکنی عطر رو...اونجوری بشه....

چون من این برخورد ها توی خیابون برام پیش اومده....طرف دیگه نیومده تو خیابون ادکلن بزنه که.....بعدشم اصلا بزنه....همون وان میلیون رو شما همون لحظه بزنی وارد یه محیط بشی کسایی که باهات 4متر فاصله دارن که بوش رو حس نمیکنن داداش!! به خدا حس نمیکنن....پس به خود ادکلن هم ربط داره...من اینایی که میگم برام پیش اومده...مثلا ما رو نیمکت پارک نشتسم..زنه از 5 متری ما رد میشه....میره....بعد یهو بوی ادکلنش فضای رو پر میکنه ...این چیه من نمیدونم!!!! میشه مگه ؟؟؟؟؟ 100 بار اتفاق افتاده...کافیه برید یه پارک با کلاس...بشینی رو نیمکتش...مطمئن باش از این مورد ها پیش میاد برات...اون طرف همون لحظه هم زده باشه..با این فاصله بو چطور پخش میشه توی فضا؟؟؟؟

من 27 سالمه....بودجه من نامحدوده به شرطی که همچین ادکلنی هم گیرم بیاد!

دیور هوم اینتنسرو این مال چه برندیه؟ لاتینش رو می نویسی؟

ادکلن گرم معرفی کنید ....که بوی رمانتیک و خاص داشته باشه....پخش بوشم عالی باشه.....حالا 4 متر و 3 متر رو بیخیال .....

الان دیور هوم اینتنسرو رو تست کنم؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

mhekعزیز ممنون از توضیحات مفصل شما در زمینه تفاوت های تویلت و پرفیوم و... بسیار استفاده بردیم(شما همون آقا فرید هستید اگر اشتباه نکنم؟)
    و اینکه چقدر عالی که دوستان لیستی رو معرفی کردند جهت راهنمایی اون دوستمون که میخواد از چندمتری بوی عطرش احساس بشه
    حالا نه به اون منظور اما ای کاش کنار لیستتون جایی هم برای معرفی عطرهای زنونه میگذاشتید.
    راستی برام سواله چرا کاربر کاربلد عطرشناس خانم ندارید اینجا؟( یا اگر هست من در جریان نیستم)

15. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

علی جان ایشون وان میلیون پخش بوش راضی نکرده بعد شما وود رو پیشنهاد دادی !

محمد جان به نظرم پخش بوی وود خیلی خوبه. وان میلیون بیشتره. ولی بیشتر خودت خفه میشی تا بقیه بفهمم.

برادر من نمیدونم چرا اینقدر نظرات در مورد راکی مینتین فرق داره.ولی چیزی که من دارم حدود یک هفته موندگاری داره و بعد یک هفته هم از فاصله 20 سانتی هنوز بوش حس میشه

17. 6 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •