پسر خاله منم کشتی گیر بود، افتاد ارتش کرمان
اونجا هم سالن ورزشی داشت که اجازه داشت اونجا تمرین کنه
پسر خاله منم کشتی گیر بود، افتاد ارتش کرمان
اونجا هم سالن ورزشی داشت که اجازه داشت اونجا تمرین کنه
بچه ها ببینید درست میگم؟
وقتی دفترچه رو پست میکنی چند روز بعدش یه نامه برات میاد که میگه مثلا 2 شنبه باید بیایید فلان جا
بعدش من دوشنبه میرم اونجایی که گفتن و بعد من رو تقسیم میکنن و جام مشخص میشه بعدش که محل خدمتم مشخص شد
زمانش هم مشخص میشه و بعدش میام خونه و منتظر میمونم تا تاریخی که باید برم خودم رو به محل خدمت معرفی کنم و بمونم درسته؟
میخوام دقیق مراحلش رو بدونم ها. خیلی برام مهم هست.
ممنون میشم اگر چیزی رو جا انداختم یاد اوری کنید بهم.
ما تو اداره بهداشت نزدیک 50 تا افسر هستیم ، شاید یه 5-6 تا بیشتر از بقیه قسمت ها باشه
چون ما تو قرارگاه هستیم و تعیین نگهبانی ها به عهده ارشد قرارگاه هست برای ما رو کم میندازن وگرنه بقیه قسمت ها تا 5 تا هم میره تو پاچشون !!
جاتون خالی هفته پیش مسابقات فوتسال بود!
کلا مسابقات ورزشی ( این دوره به نام 22 بهمن بود ) خیلی برگزار نمیشه . ولی بعضی وقتا شاید سه ماه یه بار یه مسابقه ای چیزی برگزار بشه که هم جایزه نقدی میدن هم واسه بعضی ها تشویقی مرخصی!
تو مسابقات جام 22 بهمن شرکت کردم . پینگ پونگ - فوتسال !
باحاله! فردا هم ساعت 10 صبج بازی دوممونه!
وقتی دفترچرو میفرستی نهایت 30 روز بعد برات برگ سبز میادش که توش تاریخ اعزامت با محلی که باید خودت رو به اونجا معرفی کنی رو نوشته بعد در اون تاریخ با توجه به مواردی که نوشته شده در برگ سبز میری به محلمورد نظر
تقریبا 20 روز قبل اون تاریخ هم یک برگ سفید میاد برات که محل دقیق خدمتت یا همون اموزشیت رو برات میگه
ممکن هستش این برگ سفید هم نیاد که باز تو محل تقسیم مشخص میشه
من اوایل مهر دو سال پیش که فرستادم 20 روز بعد برگ سبز اومد که در اول اردیبهشت باید خودم رو به محلی در ارومیه معرفی کنم 20 روز قبلش هم یک برگ سفید اومد که کد محل اموزشیم توش بود که متوجه شدم که افتادم عجب شیر (محل اموزشیم) ...با این حساب من در اول اردیبهش که رفتم به محل تعیین شده همراه با کلی سرباز دیگه وقتی گفتن اونایی که کد عجب شیر دارن مثلا بشینن این طرف دیگه ما هم رفتیم و ما رو فرستادن عجب شیر (یادش بخیر)
اگر هم کد نخوری و برگ سفیدی برات نیاد در اون محل مورد نظر تکلیفت رو معلوم میکنن
یا علی
لیسانس زبان انگیلیسی که دفترچشو برج 3 سال 91 میفرسته ، 1.میتونه امریه بگیره ؟ 2.چه امریه ای و کار در کجا؟ 3. کی باید واسه امریه اقدام کنه؟
ببخشید
بنده تک فرزند هستم
ایا قطعا خدمت را توی استان خودم میوفتم یا نه؟!
آموزشی قطعی نیست ولی برای یگان حتما استان خودت میوفتی البته باید مدارک ارائه کنی (برای تک فرزندی)
دوست عزیزم خیلی ممنون که راهنمائی کردی.
البته قبلا این رو پرسیدم ولی دوباره میپرسم که مطمئن بشم...
من یه اشنا دارم که به احتمال زیاد میتونه کاری کنه که من تهران بیفتم /// حالا میخوام بدونم توی چه مرحله ای باید بهش بگم که هماهنگی های لازم رو انجام بده برای من؟ میترسم یه موقعی بگم که دیر شده باشه...
باید وقتی برگ سبز اومد بگم یا وقتی اعزام شدم یا ...؟
احتمالا برج ۳ که بفرسته برج ۴ اعزامش میاد.
برای امریه باید ببینین کجاها امریه میخوان و تاریخ اعزام باید چه موقع باشه.
جاهایی که امریه میخوان میگن که کی باید برای امریه اقدام کنین تا قبول کنن.![]()
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)