تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 732 از 4105 اولاول ... 23263268272272872973073173273373473573674278283212321732 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,311 به 7,320 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان بنده که بدن سازی و زیبایی اندام کار میکنم تکلیفم چی میشه حین خدمت؟چه اموزشی یا بعدش جایی هست واسه این ورزش؟
    پسر خاله منم کشتی گیر بود، افتاد ارتش کرمان

اونجا هم سالن ورزشی داشت که اجازه داشت اونجا تمرین کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بچه ها ببینید درست میگم؟

وقتی دفترچه رو پست میکنی چند روز بعدش یه نامه برات میاد که میگه مثلا 2 شنبه باید بیایید فلان جا
    بعدش من دوشنبه میرم اونجایی که گفتن و بعد من رو تقسیم میکنن و جام مشخص میشه بعدش که محل خدمتم مشخص شد
    زمانش هم مشخص میشه و بعدش میام خونه و منتظر میمونم تا تاریخی که باید برم خودم رو به محل خدمت معرفی کنم و بمونم درسته؟

میخوام دقیق مراحلش رو بدونم ها. خیلی برام مهم هست.
    ممنون میشم اگر چیزی رو جا انداختم یاد اوری کنید بهم.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوشبحالت.ما که سپاه بودیم وقتی افسرا زیاد بود ماهی 5بار پاسبخش میدادیم و وقتی نیرو کم بود هر دو روز پاسبخش میشیدم .تو سپاه افسرا هیچوقت افسر نگهبان نمیشدن.بعضی اوقات مثل عید که سربازا فرار میکردن افسرا جای سربازا پست میدادن.
    ما تو اداره بهداشت نزدیک 50 تا افسر هستیم ، شاید یه 5-6 تا بیشتر از بقیه قسمت ها باشه
    چون ما تو قرارگاه هستیم و تعیین نگهبانی ها به عهده ارشد قرارگاه هست برای ما رو کم میندازن وگرنه بقیه قسمت ها تا 5 تا هم میره تو پاچشون !!

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

جاتون خالی هفته پیش مسابقات فوتسال بود!
    کلا مسابقات ورزشی ( این دوره به نام 22 بهمن بود ) خیلی برگزار نمیشه . ولی بعضی وقتا شاید سه ماه یه بار یه مسابقه ای چیزی برگزار بشه که هم جایزه نقدی میدن هم واسه بعضی ها تشویقی مرخصی!
    تو مسابقات جام 22 بهمن شرکت کردم . پینگ پونگ - فوتسال !
    باحاله! فردا هم ساعت 10 صبج بازی دوممونه!

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بچه ها ببینید درست میگم؟

وقتی دفترچه رو پست میکنی چند روز بعدش یه نامه برات میاد که میگه مثلا 2 شنبه باید بیایید فلان جا
    بعدش من دوشنبه میرم اونجایی که گفتن و بعد من رو تقسیم میکنن و جام مشخص میشه بعدش که محل خدمتم مشخص شد
    زمانش هم مشخص میشه و بعدش میام خونه و منتظر میمونم تا تاریخی که باید برم خودم رو به محل خدمت معرفی کنم و بمونم درسته؟

میخوام دقیق مراحلش رو بدونم ها. خیلی برام مهم هست.
    ممنون میشم اگر چیزی رو جا انداختم یاد اوری کنید بهم.
    وقتی دفترچرو میفرستی نهایت 30 روز بعد برات برگ سبز میادش که توش تاریخ اعزامت با محلی که باید خودت رو به اونجا معرفی کنی رو نوشته بعد در اون تاریخ با توجه به مواردی که نوشته شده در برگ سبز میری به محلمورد نظر
    تقریبا 20 روز قبل اون تاریخ هم یک برگ سفید میاد برات که محل دقیق خدمتت یا همون اموزشیت رو برات میگه
    ممکن هستش این برگ سفید هم نیاد که باز تو محل تقسیم مشخص میشه

من اوایل مهر دو سال پیش که فرستادم 20 روز بعد برگ سبز اومد که در اول اردیبهشت باید خودم رو به محلی در ارومیه معرفی کنم 20 روز قبلش هم یک برگ سفید اومد که کد محل اموزشیم توش بود که متوجه شدم که افتادم عجب شیر (محل اموزشیم) ...با این حساب من در اول اردیبهش که رفتم به محل تعیین شده همراه با کلی سرباز دیگه وقتی گفتن اونایی که کد عجب شیر دارن مثلا بشینن این طرف دیگه ما هم رفتیم و ما رو فرستادن عجب شیر (یادش بخیر)

اگر هم کد نخوری و برگ سفیدی برات نیاد در اون محل مورد نظر تکلیفت رو معلوم میکنن

یا علی

6. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

لیسانس زبان انگیلیسی که دفترچشو برج 3 سال 91 میفرسته ، 1.میتونه امریه بگیره ؟ 2.چه امریه ای و کار در کجا؟ 3. کی باید واسه امریه اقدام کنه؟

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

ببخشید
    بنده تک فرزند هستم
    ایا قطعا خدمت را توی استان خودم میوفتم یا نه؟!

آخر فروم باز Ali_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ببخشید
    بنده تک فرزند هستم
    ایا قطعا خدمت را توی استان خودم میوفتم یا نه؟!
    آموزشی قطعی نیست ولی برای یگان حتما استان خودت میوفتی البته باید مدارک ارائه کنی (برای تک فرزندی)

10. این کاربر از Ali_p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

وقتی دفترچرو میفرستی نهایت 30 روز بعد برات برگ سبز میادش که توش تاریخ اعزامت با محلی که باید خودت رو به اونجا معرفی کنی رو نوشته بعد در اون تاریخ با توجه به مواردی که نوشته شده در برگ سبز میری به محلمورد نظر
    تقریبا 20 روز قبل اون تاریخ هم یک برگ سفید میاد برات که محل دقیق خدمتت یا همون اموزشیت رو برات میگه
    ممکن هستش این برگ سفید هم نیاد که باز تو محل تقسیم مشخص میشه

من اوایل مهر دو سال پیش که فرستادم 20 روز بعد برگ سبز اومد که در اول اردیبهشت باید خودم رو به محلی در ارومیه معرفی کنم 20 روز قبلش هم یک برگ سفید اومد که کد محل اموزشیم توش بود که متوجه شدم که افتادم عجب شیر (محل اموزشیم) ...با این حساب من در اول اردیبهش که رفتم به محل تعیین شده همراه با کلی سرباز دیگه وقتی گفتن اونایی که کد عجب شیر دارن مثلا بشینن این طرف دیگه ما هم رفتیم و ما رو فرستادن عجب شیر (یادش بخیر)

اگر هم کد نخوری و برگ سفیدی برات نیاد در اون محل مورد نظر تکلیفت رو معلوم میکنن

یا علی

دوست عزیزم خیلی ممنون که راهنمائی کردی.
    البته قبلا این رو پرسیدم ولی دوباره میپرسم که مطمئن بشم...
    من یه اشنا دارم که به احتمال زیاد میتونه کاری کنه که من تهران بیفتم /// حالا میخوام بدونم توی چه مرحله ای باید بهش بگم که هماهنگی های لازم رو انجام بده برای من؟ میترسم یه موقعی بگم که دیر شده باشه...
    باید وقتی برگ سبز اومد بگم یا وقتی اعزام شدم یا ...؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

لیسانس زبان انگیلیسی که دفترچشو برج 3 سال 91 میفرسته ، 1.میتونه امریه بگیره ؟ 2.چه امریه ای و کار در کجا؟ 3. کی باید واسه امریه اقدام کنه؟
    احتمالا برج ۳ که بفرسته برج ۴ اعزامش میاد.
    برای امریه باید ببینین کجاها امریه میخوان و تاریخ اعزام باید چه موقع باشه.
    جاهایی که امریه میخوان میگن که کی باید برای امریه اقدام کنین تا قبول کنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •