تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 732 از 1049 اولاول ... 232632682722728729730731732733734735736742782832 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,311 به 7,320 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    یه کمی اطلاعات بیشتر بده تا بشه بهتر راهنمایی کرد تو این عکسی هم که گذاشتی دقیقاً مشخص نیست که فرمت صدا چه نوع DTS هست.
    از چه خروجی ای استفاده می کنی کارت صدات چیه؟ به اسپیکر وصل کردی یا آمپ یا سینما خانگی؟
    درود...
    ببنید من این فایل رو می خوام از طریق PC پخش کنم.... صدای این فیلم رو می تونم بشونم ولی تصویر ندارم..... کارت صدایی هم که دارم آنبرد هستش اگه نیاز هست که کد چیپ صداشون هم چک کنم بگم...در کل سیستم PC که دارم قوی و جدیدا جمع کردم... حتی این فایل رو تو لپ تاپ هم نشد پخش کنم... ممکن اشکال از خود فایل باشه؟
    کل اطلاعاتی که از این فایل تونستم بدست بیارم همین هست :

General
    Complete name : D:\Movie\The Avengers (2012) Full 1080p 3D Half SBS 3DSBS.mkv
    Format : DTS
    Format/Info : Digital Theater Systems
    Format profile : MA / Core
    File size : 10.4 GiB
    Duration : 3h 56mn
    Overall bit rate mode : Variable
    Overall bit rate : 6 319 Kbps / 1 510 Kbps
    Audio
    Format : DTS
    Format/Info : Digital Theater Systems
    Format profile : MA / Core
    Duration : 3h 56mn
    Bit rate mode : Variable
    Bit rate : 6 319 Kbps / 1 510 Kbps
    Channel(s) : 8 channels / 6 channels
    Channel positions : Front: L C R, Side: L R, Back: L R, LFE / Front: L C R, Side: L R, LFE
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Bit depth : 24 bits
    Compression mode : Lossless / Lossy

mr_rayan عزیز...
    پاور دی وی دی نسخه 12 رو هم گذاشتم رو دانلود.... به محض اینکه امتحان کنم نتیجه رو می گم که تونست پخشش کنه یا نه.
    Last edited by sound.vision; 06-12-2012 at 13:27.

2. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

عمده این حجم بالای بلوری ها به خاطر داشتن ترکهای صوتی مثلا تا 12 زبان و زیر نویس میباشد . که در نسخه های ریپ شده فقط یک ترک صوتی DTS استفاده میشه .
    نه اینطوری هم نیست.صدای بلوری DTS HD یا dolby true HD هست که نسبت به DTS به مراتب بسیار حجیم تر و با کیفیت تر هستش.حالا جدا از صدا بحث تصویر هم هست.من نسخه بلوری فیلم آواتار رو با نسخه ریپ شده 13 گیگی اون مقایسه کردم.تفاوت فاحشه هم تو صدا و هم تو تصویر.

4. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ورودی اپتیکال داره ، اما ورودی HDMI نداره !
    پلیر رو چرا نمیشه عوض کرد ؟ یعنی با بلندگوها همخوانی پیدا نمیکنه ؟!
    به دلیل اینکه پلیر شما آمپلی فایر داخلی داره که منبع تغذیه بلندگوهاتون محسوب میشه و یک پلیر معمولی دیگه آمپلی فایر داخلی نداره بنابراین برای بلندگو ها تولید صدا نمیشه حالا اصلا جدای از این بحث پلیرهای معمولی اصلا خروجی صدا برای بلندگوهای شما نداره.
    شما می تونید یه پلیر با خروجی اپیتیکال بگیرید و اون رو با اپتیکال به پلیر خودتون وصل کنید.

6. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

به دلیل اینکه پلیر شما آمپلی فایر داخلی داره که منبع تغذیه بلندگوهاتون محسوب میشه و یک پلیر معمولی دیگه آمپلی فایر داخلی نداره بنابراین برای بلندگو ها تولید صدا نمیشه حالا اصلا جدای از این بحث پلیرهای معمولی اصلا خروجی صدا برای بلندگوهای شما نداره.
    شما می تونید یه پلیر با خروجی اپیتیکال بگیرید و اون رو با اپتیکال به پلیر خودتون وصل کنید.
    بله،ممنون از راهنماییتون
    البته منظورم این بود که بلوری پلیر خود ال جی رو بگیرم ( پلیر سینمای خانگی) البته نمیدونم بصورت مجزا میفروشن یا نه ؟!
    دیروز لپتاپم رو با HDMI به تلوزیون وصل کردم،صدا رو هم با بلوتوث به سینمای خانگی دادم، به نوعی مشکل پخش HD برطرف شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود،

Mr_Rayan پاور دی وی دی نسخه 12 رو هم دانلود کردم ببینم میشه این فایل (فایل DTS که درباره اش صحبت کرده بودیم) رو باهاش پخش کرد یا نه که متاسفانه فایده ای نداشت.... نمی دونم شاید خود فایل ویدیویی مشکل داشته باشه.... می دم چندتااز دوستان رو سیستم هاشون پخش کنن ببینم چی میشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

درود،

Mr_Rayan پاور دی وی دی نسخه 12 رو هم دانلود کردم ببینم میشه این فایل (فایل DTS که درباره اش صحبت کرده بودیم) رو باهاش پخش کرد یا نه که متاسفانه فایده ای نداشت.... نمی دونم شاید خود فایل ویدیویی مشکل داشته باشه.... می دم چندتااز دوستان رو سیستم هاشون پخش کنن ببینم چی میشه.
    سلام
    ارور داد؟چه فرمت صدایی پخش می کرد؟

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

درود،

شما تا بحال يه ديسك دي وي دي dts تو سيستمت پخش كردي اصلا اين كدك اجرا ميكنه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    ارور داد؟چه فرمت صدایی پخش می کرد؟
    تو KM Player حداقل می تونست صدا رو پخش کنه ولی تو پاور حتی همون صدا رو هم پخش نکرد و پیام اخطار عدم پشتیبانی از فرمت رو داد.... نمی دونم چرا تو همون KM Player هم وقتی می زنم بره جلو دیگه همون صدا رو هم پخش نمی کنه....

شما تا بحال يه ديسك دي وي دي dts تو سيستمت پخش كردي اصلا اين كدك اجرا ميكنه؟
    داود جان این فایل رو از یکی از دوستان که این ویدیو رو داشته رو هارد اکسترنال گرفتم... و تا به حال رو PC فرمت DTS رو اجرا نکرده بودم ولی برای اینکه این فرمت ساپورت بشه انواع و اقسام کدک های لازم رو دانلود و نصب کردم ولی افاقه نکرد.... نمی دونم خود USB تی وی می تونه پخش کنه یا نه..امشب برم خونه چک می کنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

تو KM Player حداقل می تونست صدا رو پخش کنه ولی تو پاور حتی همون صدا رو هم پخش نکرد و پیام اخطار عدم پشتیبانی از فرمت رو داد.... نمی دونم چرا تو همون KM Player هم وقتی می زنم بره جلو دیگه همون صدا رو هم پخش نمی کنه....

داود جان این فایل رو از یکی از دوستان که این ویدیو رو داشته رو هارد اکسترنال گرفتم... و تا به حال رو PC فرمت DTS رو اجرا نکرده بودم ولی برای اینکه این فرمت ساپورت بشه انواع و اقسام کدک های لازم رو دانلود و نصب کردم ولی افاقه نکرد.... نمی دونم خود USB تی وی می تونه پخش کنه یا نه..امشب برم خونه چک می کنم.
    ربطی به کدک نداره.یا فایلتون ایراد داره یا به احتمال قوی چیپ صدای شما از DTS پشتیبانی نمی کنه.

13. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

باسلام

دوستان کسی اطلاع داره که سینماهای خانگی پایونیر 414 یا 717 یا 727 زیرنویس فارسی رو پخش میکنن یا خیر؟(ازروی USB)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •