خانم samira_googleOne با حدود یه میلیون پلاسما چی بگیرم؟
خانم samira_googleOne با حدود یه میلیون پلاسما چی بگیرم؟
1500 بود گرون كردن آخرين قيمت 1720!!!!!!!!!!!!!!!1
با این قیمت پلاسما درست و حسابی گیرت نمیاد.
بهتره LCD SAMSUNG D585 بگیری که قیمتش همین حدوده.
در حد پلاسما نیست اما نسبت به قیمتش خیلی خوبه.
ممنون ÷س احتمالا همون 8300 بر می دارم زنگ زدم نمایندگی قیمت گفت 1995 فقط من الان شهرستانم هفته دیگه میام تهران به نظرت تا اون موقع قیمت بالا نمی ره
توی تاپیکها خیلی تعریف مدل LC-40LE700M شارپ رو شنیدم و 1600 تومنه . پنلش هم ژاپنی هست و هم full led . مشخصات خوبی داره و کنتراستش خیلی بالاست و 4 تا hdmi داره و .... به نظرم اگه دوام پنل و کیفیت تصویر از سایز برات مهمتره گزینه خوبیه .
Last edited by ساسان مهاجم; 04-02-2012 at 14:57.
به نظر من پلاسما دیگه خیلییی قدیمی شده و اگه بری سراغ led خیلی بهتره . فقط یه چیزی قیمتی رو که نوشتی درست متوجه نشدم یعنی 50 اینچ lg قیمتش 1090000 تومنه ؟؟؟؟مصرف برق پلاسما تقریبا" 2 برابر ledهاست و به نظر من اگه گیمر خیلی حرفه ای هستی یا نمایش 3D خیلییی برات مهمه ، ارزش داره که مزایای led و مصرف برقش رو نادیده بگیری . الان اگه بگی چه سایز و قیمتی مدنظرته بهتر میتونم کمکت کنم ؟یعنی 50 اینچ تا 1100 تومن میخوای ؟؟؟!!!!!
سلام من این قیمت رو تو مغازه دیدم
2-3 مدل هم هست از 1090 بود تا 1250 50 اینچ اما فول اچ دی نبود ولی 3دی بود
من سایز برام زیاد مهم نیس اما 40 به بالا ترجیحا اگه بشه اسمارت باشه یا اگه اسمارت نیست 3 دی باشه و فک نمیکنم هر دو قابلیت رو به این پولا بهم بدن
تا حدود 1/400 هم مدنظرم هست اما فعلا رو مدل خاصی نتونستم به نتیجه برسم
پلاسما قدیمیه!!!!! پس مدل هایی که هر سال تولید کننده ها عرضه میکنند ناشی از چیه!
مصرفش 2 برابره!!!
شما گویا سالیان درازیه که از فناوری دوریا
نسل جدید پلاسما چزی به گوشتون نخورده
50 اینج پلاسما ارزونتر هم داریم
احیانا پنل های پلاسمای پانا رو مشاهده ای کردید!!!
Vt30 !! St30!!
نقل قول جناپ پونل از امتیازات در Avforums.com برای پلاسما VT30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محاسبه هزینه برق در پلاسما و تاثیر آن در قبوض برق
اینم اون مدل هایی که عرض کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه پلاسما میخوای برو سراغ پاناسونیک . پنلشم ژاپنیه ولی اگه گیمر خیلی حرفه ای هستی اینکار رو کن چون مصرف برقش خیلی زیاده و اگه گیم برات مهم نیست حیفه که از مزایای led بگذری . ولی اگه led میخوای و 3D برات مهم نیست یه مدل 40" LED -Digital ایکس ویژن هست که 990 تومنه و من از نزدیک دیدمش کیفیت تصویرش خیلیی خوبه و گیرنده دیجیتال داخلی هم داره و امکاناتش با توجه به قیمتش به نظرم کامل هست . 46 اینچش هم حدود 1400 تومن هست .
مشخصات :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)