دوستان من میخوام adsl بگیرم اما خط تلفونمون یه سیصد تومنی بدهکاره و رو همین حساب قطعه میخواستم بدونم برای گرفتن adsl مشکل داره ؟
دوستان من میخوام adsl بگیرم اما خط تلفونمون یه سیصد تومنی بدهکاره و رو همین حساب قطعه میخواستم بدونم برای گرفتن adsl مشکل داره ؟
دوستان من مي خوام براي اولين بار سرويس ADSL بگيرم.
بازي آنلاين نمي كنم. زياد هم دانلود نمي كنم. 2 يا 3 گيگ برام در ماه كافيه. مي خوام سرعت دانلودم حداقل 20 كيلوبايت بر ثانيه باشه.
اگه ممكنه سرويس خوبي بهم معرفي كنيد.
بله
اولا یکی از مدارکی که شرکت ها میخوان کپی پشت ورو از آخرین قبض پرداخت شده هستش(پشت ورو برای
اینکه مطمئن باشن پرداخت شده)
دوما در مورد قطعی خط اگه یکطرفه باشه سرویس ADSL هم داشته باشید مثلا از قبل ADSLتون قطع نیست
تا زمانی که خط تون قطع کامل بشه
با سلام
بله 2-3 گیگ برای هر ماه خوبه و اگه استفاده ی زیاد هم نکنید زیاد هم شاید بیاد
برای سرعت دانلود هم اگه از مخابرات بگیرید سرعتتون 14 الی 18 هست
اما اگه از شرکت ها بگیرید بیشتر هم هست
اگه خطتون کافوی نوری باشه باید از مخابرات بگیرید
اما اگه مسی باشه میتونید شرکتی بگیرید فقط
مثلا شاتل یا داتک و فن آوا رو پیشنهاد میکنم
موفق باشید.
ممنون از شما
من از شرکت می خوام بگیرم که سرعت دانلودم 20 به بالا باشه.سرویس شب هم زیاد برام مهم نیست.
بهترین شرکت با این شرایط کدومه در تهران ؟
پیش شماره خودتون هم بگید . برای سرعت 20 به بالا میتونید 128 از شرکت ها بگیرید که اکثراً 128 را بالاتر از 128 ست می کنند و باعث میشه سرعت دانلود هم بالا بره .
بهترین شرکت در تهران معنی نداره چون یه شرکت تو منطقه شما خوبه ولی تو یک منطقه دیگه بدرد نمیخوره ولی به جز مرکز مخابراتی عوامل زیادی هست که تو سرعت و کیفیت تاثیر داره .
ممنون
ما تو مركز مهديه هستيم.پيش شماره 5539.
مي خوام سرعت باز شدن صفحات خوب باشه . قطعي كم داشته باشه و سرعت دانلود هم 20 به بالا باشه.حول و حوش 25 تا 30 خوبه.
ترافيك ماهانه هم 3 گيگ فكر كنم كافي باشه.
با سلام
برای باز کردن صفحات که خوبه
شرکتهایی که منطقتون رو پشتیبانی میکنن رو ازشون سرویس بگیرید مشکلی ندارید در باز کردن صفحات
موفق باشید.
یعنی تو مراکز مختلف فرق داره ؟!
من واسه دو جا میخوام , یکی مرکز مخابراتی استقلال یکی هم مرکز فرد اسدی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)