مثل اينكه بخش adsl از خيابان امام اومده رودكي
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
مثل اينكه بخش adsl از خيابان امام اومده رودكي
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
کجای رودکی؟
دوستان واسه من هر وقت آی پی با 5.222 شروع میشه اکثر سایت های خارجی رو باز نمی کنه!
باید اون قدر مودم رو روشن و خاموش بکنم تا آی پی یه چیز دیگه بشه تا بتونم سایت ها رو باز بکنم!
آی پی هایی که با 2 و 78 شروع میشن مشکلی ندارن!
واسه بقیه هم همین طوری هست؟
اکانت : مخابرات سرعت 512 حجم 5 گیگ شبانه رایگان رودکی 366
بله درسته آی پی 5.222 بدترین و مزخرفترین آی پی هستش، حتی سایت های داخلی رو هم باز نمیکنه برا من !!
حدود 7-8 روز پيش كه من رفتم اونجا ، تو همون خ امام بود.
من زنگ زدم و این مطلب رو اطلاع دادم
لطفا بقیه هم وقت کردین زنگ بزنین و اطلاع بدین
این سری ای پی ها از دو سمت کشور یعنی غرب و جنوب شرق وارد می شوند که در نوع خود بدترین می باشند.
همچنین این ای پی ها به خودی خود بد نیستند بستگی به نوع کانفیگ در روتر دارند و BRAS که اونا تو شبکه میده.
اما در کل مزخرفترین ای پی هستند.
دوستان لطفا شما هم زنگ بزنین و این مورد رو پیگیر بشین
هر بار که زنگ میزنم میگن تو تنها کسی هست که میگی مشکل دارم!
خب اون قدر زنگ بزنین تا متوجه بشن که واقعا مشکل دارن!
من که هر روز زنگ میزنم!
مطمئن باشید خودشون خیلی بهتر از ما میدونن که چه مشکلاتی دارن ولی بخاطر همین عدم اعتراض همشهری های ما
با خیال آسوده دارن نت آشغالشونو به ملت قالب می کنن!
بهرحال اعتراض کردن حتی اگه نتیجه ای نداشته باشه، حداقل به حضرات حالی می کنه که ما میدونیم مشکل دارید
بله اگه اعتراضی نکینیم واقعا کاری نمیکنن
حق هم دارن میگن خب حتما راضی هستن دیگه!
بله همینطوره . البته کار مخابرات از این حرفها گذشته . دیروز صبح ساعت 7 ادرس چند تا سایت خبری
داخلی رو زدم .هیچکدوم جز یکی باز نشد .speed test هم چون با فلش سروکار داره اصلا بالا نمیاد .
یادمه اقای وزیر اذرماه سال گذشته گفته بودن از اسفند92 دیگه در مورد سایتهای هاست داخل
مشکلی نخواهیم داشت و با سرعت نور باز میشن .الان 2 ماه از وعده موعود میگذره وخبری که نیست هیچ اوضاع به مراتب بدتر هم شده .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)